- Konu Sahibi gulkurusuu
-
eşinizi üzmeyin ilk adımı siz atın yine önemli bişey değilse
acaba aile terapistine gitseniz birlikte?
kabul edermi
mafoldumben mafoldumben mafoldumben yok mu etrafınızda arkadaşlar böyle bır sorunu olan yada kendısı sureklı küsen. bırı bana ne yapacagımı söylese, o kadar ıhtıyacım var ki... olgunlıkla çözemedim ben bu derdi.
yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.bizde de aynı sorun var eşim hep benim küsmelerimden şikayetçi.sizinki kadar ileri boyutlarda değil ama yataklar kesinlikle ayrılmaz.kendi kendime çok sordum bu soruyu neden küsüyorum diye.ben küçüklüğümden beri çok ilgi gördüm ailem tarafından,eşimde beni çok seviyor bende onu .bunu bildiğim için naz yapıyorum daha fazla benimle ilgilenmesini istiyorum ama eşim bunu naz yada cilve olarak düşünmüyor ve çok kızıyor.belki eşinde senden daha fazla ilgi görmek istiyor ve ilgini bu şekilde çekebileceğini düşünüyordur.
Soru sormayın demişsiniz ama sormayın dediğiniz sorular ilişkiniz için çok önemli bence.
Eşinizin ciddi psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum.
Ağlaması da kaçışını gösteriyor,çok üzüldüm..
Olgunlukla,sabırla vs alakası yok bunun,erkeklerin genellikle çok ender yaptıkları birşey bu.
Bence siz hatayı çözümü kendinizde aramakla yapıyorsunuz,oysa çözüm eşinizde.
Onu sırtınıza yüklemeyin,eğer bir fedakarlık yapacaksanız tedavi olması için yapın.
Umarım evliliğinizin başındasınızdır,umarım çocuk yoktur,umarım herşey yoluna girer..
canim benim konumda esin icin kiskanclik huyundan vazgectigini soylemistin.
bence esinin empati yapma zamani gelmis de gecmis. sen mutlu bir evliliginiz olsun diye bir takim seylerden vazgecebiliyorsan onun da vazgecmesi gerekir.
ona bunu aciklamalisiniz bu sekilde evliliginizin cekilmez oldugnu bir hata varsa kimin olursa olsun ozur dilenmesi gerektigini bundan gocunmamasi gerektigini anlatmalisiniz.
ben bir cozum goremedim. nerden edinmisse huy edinmis kusmeyi.. cok zor bence.. hele yatak ayirmak felan ne demek yani. cok ayip ediyor size.
bilmiyorum senin kadar sabredebilirmiydim rest cek dicem daha kotu biseye sebep olmaktan korkarim. cunku hatasiini bilip ozur dilemeyen insan rest cekildiginde daha beter olabilir.
bilemedim ben de..
ben de kuserım eşim konusmazsa hayatta donup bakmam yokm us gıbı davranır keyfıme bakarım :1ninca: ay cok kötü özeleştiri yaptım ya:bbo:
eşim barısır hep hemen gelır yada sakınleşmemi bekler
allahtan onun kusme huyu yok
ya belkı onun huyu boyledır yanı sana acı cektırmek gbı nıyetı yoktur :teselli:
bence elınde olmadan yapıyo aglayıp uzuluyo pişman oluyo
ama cozum nekı bende bılmıyorum :teselli:
iste iliskilerde cok olgun davranmak aslinda sizi daha skntiya sokar kimi zaman.evet tatlım, ben onun için değiştim tedavı gördum, kıskanmamayı ögrendım. sırtımda ki yükten kurtuldum. ama değişmek için sorunun buyuk oldugunu bilmesı ve görebılmesı lazım. benım sabır taşı olduguma ınanıyor sanırım.
iste iliskilerde cok olgun davranmak aslinda sizi daha skntiya sokar kimi zaman.
olgun davranmayin oturun aglayin ne bileyim bagirin cagirin. yani artik cok bunaldiginizi biktiginizi gorsun.
siz umursamaz davrandikca bunu daha da inada bindiriyor kuslugu percinleniyor kimbilir bu arada daha nelerinize aliniyor kusuyor yeniden.
yapmayin yani oldgun davranmayin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?