birtanede benim basimda var oyle bir kuskun kuser birde uzerine besaret suratini asar cocuk gibi aslinda bilir hakliyim ama uyuz bile bile gelipte ben ettim sen etme demez bazen artik son noktada cabaliyor cunku artik bende adimi atmaktan yoruldum sanirim baska bir yolu yok arkadasim bu bir huy bizde tipki sinirli olmasi gibi,pismis sogani sevmemesi gibi,daginik olmasi gibi bunu kabul edecegiz cunku bazi huylar malesef torpulenmiyor ille nemrutluk yapiyorlar ben buna care bulsam sana da soylerim ama yok kaldi ki her yolu denedim bir sure sonra sende bu huyunu kaniksayacaksin alisacaksin belkide kaderimiz boyle erkeklerle evlenmemiz bazen dusunuyorum yaslanip ihtiyarlayinca hic cekilmez boyutlara gelicekler ilk esim boyle degildi en ufak tartismada gozgoze gelip gulmeye baslar kahkalar atardik sonrada barismamizi kutlardik gecenin ilerleyen vakitlerinde ama simdi ki esim cok farkli bazen bende onu o kuskunlugu ile surat asmasiyla birakip cehenneme kadar yolun var deyip cekip gitmek istiyorum