Artık küsmek istemıyorum...

birtanede benim basimda var oyle bir kuskun kuser birde uzerine besaret suratini asar cocuk gibi aslinda bilir hakliyim ama uyuz bile bile gelipte ben ettim sen etme demez bazen artik son noktada cabaliyor cunku artik bende adimi atmaktan yoruldum sanirim baska bir yolu yok arkadasim bu bir huy bizde tipki sinirli olmasi gibi,pismis sogani sevmemesi gibi,daginik olmasi gibi bunu kabul edecegiz cunku bazi huylar malesef torpulenmiyor ille nemrutluk yapiyorlar ben buna care bulsam sana da soylerim ama yok kaldi ki her yolu denedim bir sure sonra sende bu huyunu kaniksayacaksin alisacaksin belkide kaderimiz boyle erkeklerle evlenmemiz bazen dusunuyorum yaslanip ihtiyarlayinca hic cekilmez boyutlara gelicekler ilk esim boyle degildi en ufak tartismada gozgoze gelip gulmeye baslar kahkalar atardik sonrada barismamizi kutlardik gecenin ilerleyen vakitlerinde ama simdi ki esim cok farkli bazen bende onu o kuskunlugu ile surat asmasiyla birakip cehenneme kadar yolun var deyip cekip gitmek istiyorum

eşinizin burcunu çok merak ettim açıkçası.benim eşimde küser aslında ve ömür boyu konuşmaz özür dilenmedikçe ama bana yapmaz,daha doğrusu kıyamaz da yapamaz,bende ona yapamam.ama başkalarına bir küser veya bir surat sallar,dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış hesabı kimse bişey anlamaz.benimkide aslında nalet değildir ama bu konuda bence nalet

ben eşimi böyle kabul ettim,bende zaman zaman çok üzülüyorum ve sizi de çok iyi anlıyorum ama bence sizde bu şekilde kabul edin.herkesin bi huyu var.kendinizi de eşinizide fazla üzmeyin ve bir an evvel gidip sarılın ona

sende benım gibi içine atıyorsun. ben samımıyetle şunu söyleyebılırım geçen sene eşimle 17 gun konuşmadık, uyurken gidip bıçagı gögsune saplayıp saplayıp çıkarmak istedım bılıyor musun? aklımdan geçmesı ve benı o an rahatlatması bile benı korkuttu... çıglıklarla ağladım, eşim uyandı, aklı çıktı korkudan. daha önce hıç böyle olmamıştım, çok korktu tabi. sakınleştirici vurdular hemen, aklım çıktı sınır hastası mı oldum dıye çok korktum. ama aradan 3 ay geçti eşim yıne bana kusmelere basladı. yoruldum yıprandım bu konudan. çok çektım umarım artık bıter tedavı ıle. arkadaşım sana da tavsıyem bu işi çöz. arkaya atma derım. bu olay gun ve gun çogalıyor çunku. bir kere alttan aldın mı kronikleşiyor. çok uzuldum umarım bır daha olmaz. kıymetını bılır eşin.

eşinizin burcunu çok merak ettim açıkçası.

eşim boğa burcu ben yay burcuyum. genelede boğa burçları çok sabırlı olur.patlaması çok zordur. yanı aniden sınırlemez. abim de boga burcu,aşırı derece de sakın bır yapısı vardır. 34 yaşında abim toplamda çılgın gıbı sınırlendıgını 2 kere gördum. benım eşimin burç falan degıl genetik miras bence.

canım benim etrafımda böyle anllattığın gibi bir iki erkek var.sanırım huy bu.bi de dikkatimi çeken genelde koç burcu oluyolar.değişiceğini sanmam.belki yaradılış bilemiyorum.ama düzelmeye başlayan bi arkadaşımın kocası var.kadın,eskiden kocasının yaptığı şeyleri ona yapıyomuş.küsünce konuşmama yatak ayırma gibi.yani önce o davranıyomuş.adam da uzatamıyomuş küslüğü.gelip konuşup barışıyolarmış.
baktın ki olay küsmeye doğru gidiyo önce sen tavır koy.biraz düzelicektir

öncelikle sizi bi kaç yorumunuzdan tanıyorum ve imreniyorum yaptığınız yorumlara çok akılcı buluyorum ama bu tip bi sorunun szi üzmesi inanın beni şaşırttı mantıklı düşünüyodursunuz bundan kesinlikle eminim ama bırakın yapsın nazını bide soru sormayın demişsiniz ama haddim olmadan sorucam eşinin nasıl bi ailede büyümüş ve ailenin tek çocuğumu bu çok önemli el bebek gül bebek büyümüş olabilir .............
hakkında hayırlısı olsun gül kurum ...............

Canım benim benimde böyle bir sorunum var ve eşim boğa burcu :) Ama senin eşin en azından ağlayıp üzüntüsünü pişmanlığını belli edebiliyormuş gülüm, ne mutlu sana.Bu bile durumu katlanabilinir yapıyor bence.Düşünsene herşeye rağmen burnundan kıl aldırmayan bir adam olsa ne yapardın?Huyunun değişmeyeceğini ama aslında onun iyi bir insan olduğunu kabullendiğin zaman acıların hafifleyecek bana inan.

Küsen erkek çok fena oluyor.. bilirim bilirimmmmm

Allah kolaylık versin cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…