- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 210
- 163
- Konu Sahibi gulkurusuu
-
bence siz yine de gidip odasına konuşun. bir gün küsken ölüp gitsem üzülmezmisin diye sorun. ( ben eşimi kızdırınca o öyle somurtunca derim. bir kalp krizi geçirip ölcem şu surata bakarken diye)
onu çok sevdiğinizi kavga etsekte kızsamda yine de sarılıp uyumak istiyorum. kavgalar sana olan aşkımı yok etmiyor. yoksa seninki kavga edince yok oluyor mu diyin.
ondan değişmesini isteyin.
ben bazen eşimi çok kırmışsam beni kucağına al konuşmak istiyorum diye başlarım. ve güzelce tüm derdimi anlatırım. sizde deneyin.
canı ıyı nıyetının farkındayım, evlılıgımızın değil eşimin problemı bu. o sadece bana degıl, arkadaşlarına da kusuyor, çok hassas. kendını ifade edmıyor. son çare terapı sanırım
canim yapacagin sey cok basit aslinda bu yazdigin kismin linkini gonder mail adresine ve baska hicbirsey yapma.
birak o dusunsun ne yapmasi gerektigini..
canım bende nişanlımla ilişkimden pay biçerek düşündüm yaşadıklarını.. ne sorun olursa aramızda ben haklı olayım ya da haksız onun alttan almasını istiyorum kendim hiç adım atmıyorum.yavrum oda siniri yada olayın harareti geçince o adım atıyor genelde.seni dinleyince yoruldum yıprandım falan demişsin ya onun yerine koydum seni..üzüldüm valla..benim karakterim böyle ama ne yapayım..burnu düşse yere eğilip almayanlardanım yanii.kötü birşey gerçekten dikkat edicem bundan sonra..eşininde benimki gibi başka bir versiyonda genel hali bu demekki...bilmiyorum ne kadar zamanlık evlisiniz sende bu durumun seni soktuğu durumlardan ruh halinden falan bahsetsen normal zamanlarında ufak ufak dokundursan acaba aralarda nasıl olur?sen olur olmadık yerlerde hani en ufak birşeyde özür dilesen..o kadarda zor değil bak ne kadar kolay basit birşey imajı çizilse aklına..duygularını daha çok anlatsan oda açılırmı acaba sıkıntısını kızgınlığını küserek değil konuşarak geçirmeyi öğrenirmi dersin?biraz çaba..uğraşacaksın ama iş sende bitecek yine canım..ne yapalım hayatın geri kalanını daha güzel geçirmek adına biraz sıkıntıya uğraşa değer...üzülme bu kadar üzülürümm :teselli:
canım benim. ben bu lafları desem hıçkırıklara boğulur, binlerce kez özur diler, yani hep böyle oldu. bizim bu küsme sorunumuz kronikleşti artık. bir parçamız oldu. evlıliğimizin üzerınde kara bulut resmen. ama pes ettım yıne yarın barışıcam.
mafoldumben mafoldumben mafoldumben yok mu etrafınızda arkadaşlar böyle bır sorunu olan yada kendısı sureklı küsen. bırı bana ne yapacagımı söylese, o kadar ıhtıyacım var ki... olgunlıkla çözemedim ben bu derdi.
bence yarını beklemeyin.. yanına sokulun.. senin kokun olmadan uyuyamıyorum ben.. hadi bana sarıl diyin.. red edemez zaten..
eşiniz size karşı kinle nefretle küsmüyor zaten kendininde engelleyemediği şekilde konuşamıyor bence.
ona sinirli olduğu zamanlar farklı alternatifler sunun sinirlenince bişiyler kırıp atsın dışarı çıksın ama küsmesin.. sakince konuşun. ama size küsüp yatağı ayırdı an yapışıın yakasına aaa sensiz uyuyamam ben ya ölürsem yanlız mı öliym için rahat eder mi diyin.. heralde uzatmaz. ya yanınıza gelir ya kollarına alır.
normalinde mutlu bir çiftsiniz ama onunda engelleyemediği bişiy bence bu. barışınca artık bu küsme oyunu bitsin. diye güzelce anlatın.
benim eşimde böyleydi.saçma sapan nedenlerden dolayı küser yatağını ayırır benimle günlerce konuşmazdı.evlendiğimin 3.ayında hem bana hem ailesine küstü ve 3 gün hiç yemek bile yemedi.10 yıl bu şeklde sürdü.en son küsmesinde dozu artırarak bana para bile vermedi.20 gün benim yanıma hiçbir şekilde gelmedi,bırakın gelmeyi odanın kapısndan içeri bile bakmadı.tabi benim sinir krizlerim başladı ve ben eşim halasını çok sever ve onun sözünü dinler halayı çağırdım evime.halam onunla oturup konuştu yaptığının ne kadar yanlış olduğunu,sırf bu yüzden sinir ilacına başladığımı falan birsürü şey konuştular.sonraki bir kaç gün halam misafirim oldu.biz birbirimizle konuşaya başlayınca gitti.bu olay uzun soluklu son küsmemiz oldu.şimdide küsüyoruz kavga ediyoruz ama eskisi kadar uzatmıyoruz.en azındanişi yatak,yemek ayırma boyutuna getirmiyoruz.
eşinin sevdiği sır tutabilen küçük detayları anlatabileceğin akraba yada arkadaşı varsa ondan konuşmasını rica et.benimki işe yaradı.daha fazla yıpranmadan inşallah eşinde düzelir.bunun ne kadar zor olduğunu ben çok iyi biliyorum
etrafıma baktıgımda oyle bırı yok canım ne yazık kı. onun ailesı cahıl insanlar, benım aileme rica etsem eşimin kalbı kırılır. usta ellere teslım edıcem onu. kararım kesın artık. bitecek bu işgence.
canım benim. ben bu lafları desem hıçkırıklara boğulur, binlerce kez özur diler, yani hep böyle oldu. bizim bu küsme sorunumuz kronikleşti artık. bir parçamız oldu. evlıliğimizin üzerınde kara bulut resmen. ama pes ettım yıne yarın barışıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?