- Konu Sahibi gulkurusuu
-
Gulkurusuuu canım arkadaşım ya baktım ne derdi varmış bu kızın diye korktum birazCADIARZU ama tatlıya bağlanmış çok sevindim umarım terapi iyi geçmiştir..
Ağzının tadı hiç bozulmasın inşallah
mutluluğun daim olsun opuyorumnanaktan
yorumların hepsini okuyamadım..
ama aynı durumdayım sana yardımcı olamam çünkü sen benden bir adım öndesin ben daha küstüğünde gidip sarılma aşamasındayım...
dayanamıyorum o arkasını döndüğünde ....sarılmadan sanki hiç sarılmayacak gibi geliyor....ki öylede oluyor ben konuşmasan konuşmaz sarılmasan sarılmaz...üstüne gittiğimde haksız olduğunu göçrdüğünde ağlamaya başlar...bakalım yarın bu konuyu incelerin ne yapılması gerekiyorsa...
ama büyük ihtimalle biz yine anaç ruhumuzu kullanıyoruz refleks olarak...
seni çok iyi anlıyorum canım benim eşimde aynen böyleydi şimdi askerde cep telefonu kullanamıyordu ordan arıyordu beni telefonda tartıştığımızda günlerce aramazdı benim aramamı beklerdi düşün artık askerdeyken bile böyleydik son tartışmamızda artık dolmuştum tamam dedim bitiyorsa bitsin bende aramadım günlerce kafama koymuştum ayrılmayı günler sonra aradı baktı ciddiyim tamam değişicem dedi ve o zamandan beri bidaha küsmedik inşallah böyle devam eder
terapiste gitmiştiniz inşallah düzeltirsiniz çünkü ne kadar zor bişey biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?