Artık küsmek istemıyorum...

şimdi gözümde iki tane son derece kibar nazik kesinlikle çocuksu degil bir okadar olgun iki oturaklı kişi beliri verdi neren çıktı bu bende bilmiyorum ..fisfisfisfisfisfis..işallh bidaha hiç yaşamassınız ..

vaauuuuvv eniste tam bir romantikmis ya...
cok sevindim gulkurusu ikiinizin adina da cnaim..:sm_cool:

Çok sevindim bu sonuca umarım bir daha asla küslük yaşamazsınız. Demekki çok duygusal, kırılgan bir eşiniz var.

ne kadar güzel ya bak gördünmü cok hosuma gitti esinin mektubu
insallah bir daha kötü günler yasamazsiniz

aminnn arkadaşlarım.. benı çok mutlu ettınız. dün canım çok sıkkındı sayenızde enerji verdık sanırım eşime, kendıne geldi. öpuyorum hepınızı

canım selam..benim eşim de sinirli ben de o anlarda susuyorum ama hiç küsmüyor..yalnız bir aile dostumuz var 10yıllık evliler...adam en az 1 hafta küsüyormuş karısı anlattıgında çok şaşırdım..bir hafta boyunca da hiçbir sorumluluğunu yerine getirmiyormuş kadın o kadar şikayetçi ki adamın yanında diyor hatta küsme diye..ama 10yıldır bu böyleymiş...eşin huy yapmış değişmesi zor bence..ya da belki büyük bi ders..

Gerçekten çok sevindim canım..
Eşin çokk kibar ve çok romantik bi insan..yerimseniben
Bu huy keşke her erkek te olsa
Sizin adınıza çok mutlu oldumm

hatasını anladığına gerçekten sevindim .. kendini affettirmek için böyle bir yöntem seçmesi gerçekten güzel .. demekki romantikde bir yapısı var ..
ama huylu huyundan vazgeçmez sanırım .. umarım bir daha küslük yaşamazsınız ..

canım benim kuzenimin eşi de sürekli böyle küserdi, hatta hepimiz evlendikten sonra bir daha niye bizleri ziyarete gelmiyor acaba diye üzülmüş ve gönül koymuştuk, meğerse eşi küstüğü için kimselere gidip gelemiyor ve söyleyemiyormuş. en son olarak eşi mahkemeye vermiş, boşanma davası açmış, düşün eve kağıt gelince öğrendi. senin eşin son derece ideal bir eşe benziyor anlattığın kadarıyla ama bu küsme ve içinden geleni söyleyememe olayı bence de önemli bir sorun, bunu mutlaka çözmelisiniz. bir ailede ufak tefek şeyler yüzünden gurur yapmak olmaz. ikiniz de yeri gelince geri adım atmayı göze almalısınız. konuşun ya da terapiste gidin diyorum diğer arkadaşlarım gibi. şimdi düzelmişsiniz, umarım böyle sürer sorunsuz.

canım ya çok sevindim inan ki barışmaktan ziyade böyle bir netice elde ettin ya o çokbaşka bir duygu
emek verip mücadele ettikçe karşılıgını mutlaka alıyoruz birgün değil mi
Allahım bozmasın mutlulugunuzu daim kılsın sevginizi
bu arada enişteyi pek bir takdir ettim dogrusu masallah masallahalkisalkisalkis

canım sorunu çözebileceğinize inanıyorum çünkü bunuhakeden çok iyi anlayışlı bir insan olduğun anlaşılıyor bence sorun yetiştiği aile ortamından kaynaklanıyor sorunlu bir ortamda büyüyen aile sevgisi ilgisi sahiplenmesi görmeyen insanlar evliliklerinde sorun yaşıyor ben de böyle bir ailede büyüdüm eşime sık sık küsüyorum bazen en küçük sebeplerden dolayı alışkanlık oldu zaten eşim sürekli alttan alır ve barışırız bana kalsa hiç barışmam gurur meselesi yapıyorum bunun hiç iyi bir davranış olduğunu ve bana zarar verdiğini biliyorum neden yaptığımı çözemiyorum sanırım aileden görmediğim ilgiyi sevgiyi beşimden görmek hoşuma gidiyor eskidenen fazla 3 gün sürerdi şimdi bir gün sürüyor ben uzun süre surat asmaya devam edemiyorum gülüyorum hemen ve öylece barışıyoruz ben oğlak burcuyum sanırım bunun da etkisi var umarım herşey yoluna girer

kalbı guzel arkadaşlarım, ıyı nıyetlerınız ve dıleklerınız için teşekkur ederım. az önce geldık, terapistimiz çok tatlı bır bayan. ayrı ayrı göruştü bizimle, önce benı aldı yarım saat konuştuk, sorular sordu ama yorum yapmadı cuma gunu bızı degerlendırecekmış. sadece bana içinden bagırmak vurmak kırmak gelıyorsa bunu yap, sureklı olgun ve dingın olmak zorunda degılsın dedı. içine attıgını duşunuyorum ve senın dışa vurumununda korkuyorum dedı. sızın gibiler bir kere patlar o gun biter, fişi çeker ve gider dedi. ama ben buna katılmıyorum en azından şimdılık, ben hayatımda hıç gıdemedım, hep terkedıldım. onda bu ızlenım neden oluştu bılmek ıstedıgımı söyledım. yanyana da göruştuk, ıkımızın de beklentılerını sordu, sarılıp barışmamızı ıstedı. bakalım eşim dr çok saygı duyuyor demek ki, çok duzelmek ıstıyor. durumlar bizde böyle.

ama şu da bır gerçek değişmek ıstemeyen ınsanı padışah gelse değiştiremez. umarım bu sefer işe yarar, hayatımızdan bu lanet huy çeker gider.

çok sevindim canım olayın tatlıya bağlanmasına

Eşinide tebrik etmek istiyorum yazdıklarını tekrar okuyunca senin için yaptıkları onun için çok zor bi adımmış ama eşin o adımı atmayı başarmış...
Rabbim hiç bozmasın huzurunuzu, keyfinizi, mutluluğunuzu

Gulkurusuuu canım arkadaşım ya baktım ne derdi varmış bu kızın diye korktum birazCADIARZU ama tatlıya bağlanmış çok sevindim umarım terapi iyi geçmiştir..
Ağzının tadı hiç bozulmasın inşallah
mutluluğun daim olsun opuyorumnanaktan

sagol arkadaşım. dert işte gelip buldu bizi. ama inşaallah geçicek ALLAHın izniyle. amin canım ıyı dıleklerın için. öpuyorum bolca.opuyorumnanaktan

yorumların hepsini okuyamadım..
ama aynı durumdayım sana yardımcı olamam çünkü sen benden bir adım öndesin ben daha küstüğünde gidip sarılma aşamasındayım...
dayanamıyorum o arkasını döndüğünde ....sarılmadan sanki hiç sarılmayacak gibi geliyor....ki öylede oluyor ben konuşmasan konuşmaz sarılmasan sarılmaz...üstüne gittiğimde haksız olduğunu göçrdüğünde ağlamaya başlar...bakalım yarın bu konuyu incelerin ne yapılması gerekiyorsa...
ama büyük ihtimalle biz yine anaç ruhumuzu kullanıyoruz refleks olarak...

evet ortalama sorunumuz aynı, barışamama, küs kalma, kendını ifade edememekten doğuyor. dogru olan gidip sarılmak değil,dogru olan yüzleşmek, üstüne yatmamak,arkada biriktirmemek canım. ahhh ahhh yaşayan bilir. o sessiz geçen gecelerde böyle cigerımın ortasına bir sıkıntı oturur, ne aglayabılır ne gulebılırdım. zamanla daha da doldu sabrım, çekıp gıtmek gülmek eglenmek ıstedım arkadaşlarımla, kaçmak istedım dertşlerden bu çok gurultulu sessizlıkten kurtulmak ıstedım hep. yaşayan bılır haklısın.

seni çok iyi anlıyorum canım benim eşimde aynen böyleydi şimdi askerde cep telefonu kullanamıyordu ordan arıyordu beni telefonda tartıştığımızda günlerce aramazdı benim aramamı beklerdi düşün artık askerdeyken bile böyleydik son tartışmamızda artık dolmuştum tamam dedim bitiyorsa bitsin bende aramadım günlerce kafama koymuştum ayrılmayı günler sonra aradı baktı ciddiyim tamam değişicem dedi ve o zamandan beri bidaha küsmedik inşallah böyle devam eder
terapiste gitmiştiniz inşallah düzeltirsiniz çünkü ne kadar zor bişey biliyorum

evet rest çekmeden, insanın canını burnuna getirmeden neden düzelmez bu erkekler...sevgıler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…