Artık midem bulanıyor ama kusamıyorum...

minnos26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
5.478
3.737
248
Konuya nerden başlayacağımı bilmiyorum. Yeni değil, en az 2 senedir çektiğim bir sıkıntı bu. Söz konusu iş arkadaşım evli bir erkek. Evli, orta yaşta, çocukları var, muhafazakar, cuma namazlarını kaçırmayan bir adam. Böyle bir adamdan beklenmeyecek hareketler gördüm. Ama lütfen her muhafazakar insanı aynı kefeye koymayalım, bu tamamen kişisel bir sorun.

Bir dönem beraber çalıştık. Rahatsız olduğum şeyler vardı, hep kendi arabasına binmemi istimesi, dışarıda geçerken koluma dokunması gibi rahatsız olduğum çok huyu vardı. O ara sevgilim vardı, ona bunları asla anlatmadığım halde birşeyler var bu adamda rahatsız oluyorum diyordu, ben geçiştiriyordum. Düşünmesi bile ürkütücüydü benim için.

Zaman geçti ve çalışma bakımından ben başka göreve döndüm. Facede beni eklemişti, bende kabul edememezlik yapamadım. Ama kısıtlılara almıştım. Yine de beni online gördüğü an yazıyordu. Artık online olmaya bile korkar oluştum. Bir keresinde yine, beni denize davet etti. Denize ya denize.. Ben mayomu giyecek ve eşi de o an yoktu tabi. Onunla denize gidecektim. Kendimi çok kötü hissettim ancak yine de birşey yapamadım. Kabul etmedim ama öfkemi kusamadım ve yine rahatsız oldum.

En sonunda ise yine birgün bana birşey getirecekti. İşle alakalı bir dosya. Bende tamam dedim, geldiğinde telefon ederdi iner aşağı alırdım. Ancak planladığım gibi olmadı. Biz işten 5'te çıkıyoruz, o sırada getirebileceği yerde akşam bir telefon geldi.
-Ben geldim senin kapı numaran kaçtı?
Allah'ım sana geliyorum dedim bir an.. Çıldırmıştım resmen ne hakla ya gelirsin sen benim kapıma, ne hakla? neyse ki evimi bilmiyordu, bana sorduklarında yalan söylemiştim, sevgilimle aynı apartmanda oturuyordum ve bu durumun dedikodu olmasını istemedim.
Hızla aşağı indim bir baktım apartmanın ışığı yanıyor, merdivenlerden yukarı çıkmış neyse ben aldım dosyayı döndüm.

herşeyi atlatabiliyorum ama son zamanlarda işimi de zora sokmaya başladı. beni tehdit eder gibi çalıştığım bölgeye ani baskınlar yapıyor. En sonunda birgün yine geldi, bende onları gördüm ve oradan uzaklaştım, benim işim var dedim. Ama öfkem geçmek bilmiyor. Amacını gerçekten anlayamıyorum.

Çok uzatmak istemiyorum ama çok bunaldım. Aileme bile anlatamam, adam bekar olsa hiç problem değil. Ama evli bir adamı nasıl ifşa edersin?
Çok ta güzel bir eşi var, Hülya avşarın gençliği gibi, renkli gözlü, benim bile baktıkça bakasım geliyor kadına.. hem de kapalı..

Amacı ne bilmiyorum gerçekten.. Bilmekte istemiyorum, buradan gidicem 1-2 aya.. o zaman huzura kavuşurum inşallah...

niye direk söylemiyorsun rahatsız olduğunu? Sen söylemedikçe o da ümitleniyor ve hep bir adım ileri gidiyor.Açıkça belirt rahatsızlıklarını

Başıma 2 kez geldi benzer olay. İlk stajımı yaptığım yerde bir memur evli ve çocuğu olduğu halde bana yazmaya başladı. İş gereği maillerimizi biliyorduk. Birgün beni yemeğe davet etti düşünki henüz stajyerim ve kime nasıl söylerim. Hayır dedim güzel bir dille anlatmaya çalıştım artık yazma dedim. Korkmadı bile yazışmaları delil olarak göstermemden. Ertesi günü trafik kazası yapmış, eli sarılı işe geldi. Bana yine yazdı seni düşünmekten dalmışım araba kullanırken kaza yaptım dedi. Allah' ım nasıl kurtulacağım diye endişe etmeye başladım şükür 30 günlük stajdı bitti. Ama bana mail atmaya devam etti. Bende sanki sevgilim varmış gibi ona ağır küfürler içeren bir mail attım. Kalkmış staj yaptığım yerde hakkımda dedikodu çıkartmış. Sevgilisi bana ağır hakaretler etti savcılığa gideceğim demiş. Ama Allah büyük işte ben stajyerim, kimse inanmaz, kimi nasıl inandırırım diye korkarken meğer onların o güvenini sağlamışım. Herkes onun ne olduğunu biliyormuş meğer. Kimse inanmamış. Bir daha da yazmadı hiç. Bir diğeri de en son çalıştığım işyerinde 60 yaşındaki şefimdi. Benim ile afedersiniz ama kaba bir tabir ile karı kız muhabbeti yapıyordu. Evliydi karısı kanser hastası tedavi görüyordu ama adam bana internetten arkadaşlık sitelerinden kız ayarlatıyordu. Kendi bilgisayar kullanmasını pek bilmiyordu. İnan ne kadar midem bulanıyordu anlatamam. Giyimimi, saçımı herşeyimi konuşurdu. Beğendimi bir överdi ki sorma. Başka bir erkek çalışanla muhabbet etsem hemen uyarırdı beni ya bildiğin açık açık hareketlerine dikkat et derdi hemen yüzünü asardı. En son tavır aldım, sadece işimi yapıp evime gittim. Yine uyardı beni ben güler yüz isterim iş değil dedi. Artık dayanamadım çıktım ama çıkarken herkese anlattım. Öğrendim ki zaten işyerindeki bilgisayarından p.orno sitelerine bakarken birkaç kişiye yakalanmış falan. Bu nedenle seni çok iyi anlıyorum eğer susarsan daha da haddini aşar. Karşına alıp açık açık konuş, resmiyeti bozmak istemiyorum de. Rahatsızlıklarını teker teker dile getir. Benim gibi susup, kendi kendine düzelmesini beklersen hiç düzelmez.

niye direk söylemiyorsun rahatsız olduğunu? Sen söylemedikçe o da ümitleniyor ve hep bir adım ileri gidiyor.Açıkça belirt rahatsızlıklarını

ne diyeceğimi bilemiyorum işin aslı. Çünkü bana direk niyetini belli eden birşeyler söylemedi.
Ama keşke dediğiniz gibi birşeyler deseydim. ben hep reddetmekle kaldım, ilerisine gidemedim.

Haklısın aslında ama zaten 1-2 aya burdan gidicem.
senin yaşadıklların benden de kötüymüş. ben o şekilde birşeyle karşılaşmadım, niyetini hiç anlamadım, anlayamıyorum. Öle serseri bir tip olsa anlarsın, bu adamı görsen en son o yapar dersin ama gerçekten ummadığın taş baş yarıyor.
en fazla 3 ay sonra burda olmuycam ve umuyorum bu sayfa gittiğimde kapanır.

Allahim cezalarini versin bu pisliklerin ne itici ya

Nette seni goremiyecegini sana laf dahi atamayacagini saglayici dualar var

Bulup bol bol okumani oneririm

Rabbim yardimcin olsun

Allahim cezalarini versin bu pisliklerin ne itici ya

Nette seni goremiyecegini sana laf dahi atamayacagini saglayici dualar var

Bulup bol bol okumani oneririm

Rabbim yardimcin olsun

nasıl yani canım, nette beni görmesini engelleyecek dualar mı var:44:

kesinlikle açık açık konuş. evime neden geliyorsun bir de evlisin biri görse yanlış anlayacak mesafemizi koruyalım falan de.

olmadı eşine söyleyeceğini ima et.

nefret ediyorum ya böyle erkeklerden.

senin bu olaylar cidden çok kötüymüş ya. staj yaptığın ve çalıştığın firmalar nasıl yerlerdi?

yani kurumsal daha ismi olan firmalarda böyle olayların olacağına inanmak istemiyorum tabi her yerde daha basit asılmalar olabilir ama hele 2.olay baya bir abartı bir olay. abartı derken yani işyerinde sana kız ayarlatması öyle güler yüz isterim lafları falan iğrenç artık asılmayı falan geçmiş iş yerinde olacak şeyler değil.

Allah kurtarmış. Allah kimsenin başına böyle olaylar vermesin.

Stajimi yaptigim yer bir devlet hastanesiydi. Calisanlarda devlet memuruydu. Son calistigim yer ise kurumsalligin köşesinden bile gecmeyen dandik bir patron sirketiydi. Tum şefler benim sefimle ayni yaş grubu ve ayni zihniyette insanlardi. Kendilerince öğle arasi toplanip sirketin en guzel kızını secerlerdi. Ama patronumuzda aynı zihniyette oldugundan kimi kime sikayet edebilirsin ki ? Patron bile sirkette begendigi kizlara son cikan marka telefonlar, altin hediyeler, hesaplara para yatirmalar v.s. Acikcasi bir kisiden bile sikayet duymamistim. Kizlar adami para icin kullaniyor, her islerini yaptirtiyorlardi. Zaten artik belliydi kimde iphone 5 gorsek patron hediyesi oldugunu anliyorduk. Allah kimseyi o tür yerlerde çalıştırmasin. Simdi is ariyorum sirf bu nedenle cok seciciyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Nomal şartlarda adamın yanına kalmasın,şikayet et derdim ama burası Türkiye ve elinde hiçbir kanıtın yok,adamın bir saldırısı,size yolladığı müstehcen bir mesajı yok.Adamı üstlerinize şikayet etseniz dahi hiçbir şeyi kanıtlayamazsınız ve anca adınız çıkar iş yerinde.Ve insanlarla yüz yüze bakamaz olursunuz,sizi o adamı baştan çıkarmakla suçlayanlar dahi olur o adama toz kondurmamak için.Bence şu 2 3 ayınızın rahat geçmesi için adama aba altından sopa gösterin.Kibar dille yapın bunu aksi takdir de hoş olmayan tepkilerde bulunup tadınızı kaçırabilir.Ve tavsiyem işyerindeki bütün kadınlara bu durumdan bahsedin,hem onlar da her an tetikte olurlar hem de sizin o beyle baş başa kalmamanıza yardımcı olurlar;tavır ve hareketleriyle belli edenler de çıkar içlerinden,adam da kendini kontrol etmek zorunda kalır.Hem de olur da bu adamla bu konuda tartışırsanız en azından anlattığınız kişiler sizin arkanızda durur.

Son düzenleme:
keşke ılk zamanlarda haddını bıldırseydın adama. ne kadar sustuysan adam o kadar haddını aşmış çünkü.

kesinlikle açık açık konuş. evime neden geliyorsun bir de evlisin biri görse yanlış anlayacak mesafemizi koruyalım falan de.

olmadı eşine söyleyeceğini ima et.

nefret ediyorum ya böyle erkeklerden.

O zamanlar cesaret edemedim. şimdi de çok zaman geçti üzerinden
evli değilim ki, evli olsam cesaret edemez zaten.
ayy aynen yaa hiç sevmem yılışık insanı

keşke ılk zamanlarda haddını bıldırseydın adama. ne kadar sustuysan adam o kadar haddını aşmış çünkü.

evet çok haklısın. ben bunu yapamıyorum ama ya beceremiyorum.

hani olur ya biri çok güzel pasta yapmıştır, uğraşırsın uğraşırsın ama yapamazsın. Bu da öyle birşey çünkü.

bir de ilk zamanlar konuyu oraya çekmek istemedim. öle şeymi olurmuş dedim hep içimden.

hem elimde kanıtım yok, hem de evli ve eşini tanıyorum. bana hep sözüm ona dostça yaklaşıyor, yardımcı olmak için yapıyor.
bu aralar hiç görüşmüyorum, yüz yüze gelmiyorum. cuma mesajı atıyor her hafta cevap vermiyorum.
tavsiyelerin için de saol canım, aba altından sopa gösterebilirmiyim bakalım bi deniycem kendimi

terbıyesız herif...........

Adama acik acik bunu deyin.
Ben yakinda nisanlanacagim evime gelmeler faceme yazmalar çok rahatsız etti sevgilimi.
Bir daha asla tekrarlanmasin.
Hem Eşiniz duysa eminim o da rahatsız olur
Bunu boyle diyemezseniz size fiziksel tacizde bile bulunur.
Biraz cesaret lütfen ya.

Son düzenleme:

nişanlanmıştım bunu biliyor elbet ama nişan atıldı. ondan da haberi var.
erkekler açık açık laf bekliyolar bu çok doğru.
bende bunu başaramadığımdan hep yenik düştüm.
çağırdığı yere gelmeyin, mesaj atmış cevap vermeyin umurlarında değil.
naz yaptığımızı sanıyolar galiba

artık iş bakımından yollarımız ayrıldı zaten, bi kaç aya da burdan gidicem.
odasına gitmiyorum, artık konuşmuyoruz hiç.
ama gittiğim yere de gelirse artık bu dediğinizi yapmak zorunda olucam. çünkü benim gideceğim yer, onunda iş sebebiyle veya başka nedenlerle arada hep gittiği bir yer

O zamanlar cesaret edemedim. şimdi de çok zaman geçti üzerinden
evli değilim ki, evli olsam cesaret edemez zaten.
ayy aynen yaa hiç sevmem yılışık insanı

ben sana evlisin demedim canım hani ona diyebilirsin evlisin diye dedim.

sen ona diyebilirsin diye yazdım. "evlisin biri görse yanlış anlar eşin falan duysa" diye.

ben sana evlisin demedim canım hani ona diyebilirsin evlisin diye dedim.

sen ona diyebilirsin diye yazdım. "evlisin biri görse yanlış anlar eşin falan duysa" diye.

hımm anladım canım şimdi. bende bana diyosun anlamışım.

anlar mı acaba öle desem gözünü dışarıya açmış bir kere..

faceseksbook diye bir siteye girdiğini görmüştüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…