Limonlu_Cheescake Ulan İstanbul! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 2.214 864 178 İstanbul 25 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minnos26 #21 minnos26 .!.: hımm anladım canım şimdi. bende bana diyosun anlamışım. anlar mı acaba öle desem gözünü dışarıya açmış bir kere.. faceseksbook diye bir siteye girdiğini görmüştüm.. Genişletmek için tıkla... en azından senden ümidini kesebilir ve eşinin duymasından çekinip uzaklaşır. ha gözü yine dışarıda olur tabi ama sen kurtulmuş olursun. denemekte fayda var.
minnos26 .!.: hımm anladım canım şimdi. bende bana diyosun anlamışım. anlar mı acaba öle desem gözünü dışarıya açmış bir kere.. faceseksbook diye bir siteye girdiğini görmüştüm.. Genişletmek için tıkla... en azından senden ümidini kesebilir ve eşinin duymasından çekinip uzaklaşır. ha gözü yine dışarıda olur tabi ama sen kurtulmuş olursun. denemekte fayda var.
minnos26 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2013 5.478 3.737 248 25 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minnos26 #22 Limonlu_Cheescake .!.: en azından senden ümidini kesebilir ve eşinin duymasından çekinip uzaklaşır. ha gözü yine dışarıda olur tabi ama sen kurtulmuş olursun. denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... şuan konuşmuyorum sadece cumaları mesaj çekiyor, o da cuma mesajı. cuma mesajı olunca birşey de diyemiyorum. ama cevap vermiyorum
Limonlu_Cheescake .!.: en azından senden ümidini kesebilir ve eşinin duymasından çekinip uzaklaşır. ha gözü yine dışarıda olur tabi ama sen kurtulmuş olursun. denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... şuan konuşmuyorum sadece cumaları mesaj çekiyor, o da cuma mesajı. cuma mesajı olunca birşey de diyemiyorum. ama cevap vermiyorum