Artık midemi bulandırıyorsun.

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
Evet bana bu cümleyi kullandı.
Kesinlikle kendine böyle bir cümleyi yakıştırmayacak bana.
Gerçekten hak ettim mi bilmiyorum ama ne olursa olsun kimse böyle bir cümleyi hak etmez.
Size tarafsızca kendimi haklı gösterme çabasına girmeden anlatıcam, lütfen yorumsuz bırakmayın kendimi mutsuz hissediyorum. Yazmasam olmayacaktı.
Daha 2 aylık bir ilişki ama sürekli kendinden ödün veren sadece benim isteklerim doğrultusunda yaşayan karşı taraf.
Evet alkol alıyordu dışarı da çok çıkıyordu benden önce ama ben onu benden sonra hiç kısıtlamadım
çıkma içme asla demedim
aynı iş yerinde olduğumuz için biliyor sevmediğimi kendisi bıraktı
arada bir dışarı çıkar onda da izin alır her anını haber verir, ben izin alma desem de
dediğim gibi hiçbir zaman şunu şöyle yapma böyle yapma demedim
çocukluk hayali bir motor ve o motor için ilmek ilmek biriktirdiği paraları
almış tabi şu baktıkça bakmak istediğimiz ama ultra hızlı o motorlardan, markasını yazmayayım
alalı daha 3 ay falan olmuş
biz sevgili olalı 2 ay oluyor kısa ama bir o kadar uzun 2 ay
geçen hafta sattı ve gene asla sat demedim, hayalin o senin satma dedim
tabi içimden satmasını araba almasını istiyordum çünkü hızlı kullanıyordu korkuyordum
içimden geçen her şeyi hissettiği gibi onu da hissetti araba bakıyor şimdi sırf benim için, bir yere gideceğim de dolmuşa binmeyeyim diye Allah var bu 2 ayda gideceğim her yere ben istemeden götürdü
bazen onu sevdiğimi hissediyorum bazen hissetmiyorum, bu hissetmediğim zamanlarda ona soğuk davranıyorum o kötü davranıyorsun diyor sadece konuşmak istemiyorum, telefonlarına cevap vermiyorum ya da açıkken konuşmuyorum, ama içimden gelmiyor ne yapabilirim
bir gün seviyorum diyorsun 2 gün sevmiyorum diyorsun ne bu hava durumu mu diyor
2 gündür hasta pazar günü uyuyabilir miyim dedi tamam dedim 5 saat sonra aradı dün de işten izin alıp gitti hastaneye gitmişler ben de kızdım aramadım
o aradı gene kızdı işte neden böyle davranıyorsun naptım ben sana canım çok acıyor davranma böyle senden tek isteğim güler yüz başka bir şey istemiyorum diyor
1.ay da çiçek almış 2.ayımız için de hediye almış
ya bilmiyorum dün de istemiyorsan istemiyorum de dedi ben de istemiyorum dedim
sonra hastaneye gitmiş serum yemiş aramadım diye kızdı, hastayken onu aramadığım için ondan ayrıldım diye kızdı
sana inanıp güvenmiştim beni yarı yolda bıraktın hakkım helal değil dedi,
senin için çocukluk hayalimden vazgeçtim ben,annemden sonra ilk defa birisini kaybetmekten korktum dedi (annesi çocukken ölmüş)
artık midemi bulandırıyorsun dedi
onu affedeceğim varsa da affetmicem artık böyle bir lafı kaldıramam
sonra da seni seviyorum sinirlenince ne dediğimi bilmiyorum diyor ama iş işten geçti
onu hiç bilerek üzmedim ama o benim canımı yaktı
bu kadar umursamadığım birine karşı canım neden bu kadar yandı onu da bilmiyorum

Siz sagliklimisiniz? Adam daha ne yapsin? Adam size iyi dayanmis hem canini istediginde konusun hem bazen telefonu acmayin, adam sizi ozel soforu gibi istediginiz yerlere gotursun siz adam hasta oldugunda Birakin gitmeyi ,gecmis olsunu bide ustune kizmissiniz.. simdide adam artik illallah etti diye bi laf soyledi die affetmicem diyosunuz ee pesssssss vallahi

Gerçekten hak ettim mi bilmiyorum ama ne olursa olsun kimse böyle bir cümleyi hak etmez.

Ne olursa olsun hak etmez mi?
İnsanın midesini bulandıran bir davranış olursa, çok da güzel söyleniyor. 4 Yıllık eşime söyledim çünkü hak etti, çünkü sarsılması gerekiyordu.

2 aylık bir ilişki sizinki, sevgiliniz ayrı abartmış, siz ayrı abartmışsınız.
Bence iki taraf da hatalı, uyumsuz, gereksiz bir şey.
Yolunuza bakın, bu adamla ne siz yapabilirsiniz ki bu derece gereksiz haberli, fedakar olduğunu göze sokan biri illa bir gün bunun hesabını sorar-çünkü beklentiyi abartır, ne de bu adam sizle yapabilir, dengesizlikte level atlamışsınız.

senin gelgitlerin neden bu kadar çok?
bence önce bu durumu çöz içinde.

sevgilin tutarsızlıklarından bunalmış ama o da seni sevmiyor, hoşlanıyor.

aranızdaki hoşlanma durumu zoraki aşka dönmeden ayrıl.

bir insan öfke anında karşısındakine nasıl davranıyorsa, gerçek kişiliği odur. diğerleri roldür.

harbiden mide bulandıracak ne yaptım da bu kelimeyi kullandı
yazdıklarını tekrar oku belki ne yaptığını hatta yapmadığını anlarsın

mide bulantısı sadece ahlaksizlik karşısında olmaz öyle garip öyle tutarsız davranmissin ki karşında ki kişinin son noktası olmuş bu cümle

Tabikide kimse hak etmez.. Bu tarz cümlelerle size gelen adamı bırakın gitsin zaten. Aşktan sevgiden once saygı....

harbiden mide bulandıracak ne yaptım da bu kelimeyi kullandı
Kelimeleri çok derinlemesine düşünüyorsun. Büyük ihtimalle kalbi kırıldığı ve sinirlendiği için senin de canını yakmak adına ağzına geleni söyledi. Neden bulanıyor falan diye derinlemesine düşünmeye gerek yok
İkizler burcu olabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…