Artık midemi bulandırıyorsun.

Sizinle ilgili yapılan eleştirilere cevap vermiyorsunuz.Ne kendinizi savunmak adına ne de kabullenmek adına..

Sadece niye böyle demiş yazanlara "evet anlamadım niye" türü cevaplarınız var.

Siz kendinizde hiç hata görmüyor musunuz?Özeleştiri yapmıyor musunuz hiç?Merak ettiğim için soruyorum.

Kızlarımızın bu "zor kadın" tribinden çıkamaması yüzünden ilişkiler de saçmasapan bir hal aldı. 2 ayda ilişkiyi tüketip güç savaşına çevirmişsiniz, bunda da en büyük pay sizde. Ayrılın, ikinizin de birbirine saygısı kalmamış; bu ilişki devam etse de bir yol olmaz.

İyi de bu ne böyle çocuğu şamar oğlanı et, kum torbası yap, sonra da “artık midemi bulandırıyorsun” dedi diye gücenmiş ayaklarına yat, “affedemem” de.. affetmesi gereken kişi o, af dileyen sen olmalısın. Bu konudan şunu anladım (pardon my french) s.ken sevilir, seven s.kilir..

içim şişti çok tutarsız birisiniz ki kişilik hiç oturmamış belli ve okadar sacmaki konunuzda neyse ben neden onu afetmiyceksiniz sadece bunu merak ettim adam hastayken size neyaptı destek al bence sevmediğin bir insanın motoruna neden karışıosun saanenki iki aylık ilişki daha

gecen gün televizyonda bir programda yabancı lara türkler hakında görüşleri düşünceleri soruluodu onlarda sadece türk kadının kendini herkesten üstün görmesi her konuda haklı olması asla öz eleştiri yapamamsı ve çokta çirkinler gibi şeyler söylendi bunlara en iyi örnek bu tirpkolik kızımız işte hayır biz öyle değiliz dünyanın en fedakar kadınları en esprili ve eğlenceli kadınları aslında biziz bunlar yüzünden resil olduk vallahi elegüne

2 aylık ilişki için hep hayali olan motoru satıyor vay beee.
Sizde bi sevip bi sevmiyorsanız zaten sevmiyorsunuzdur vakit geçirmek ilgi hoşunuza gidiyordur.
Hastanedeyken nasıl aramazsınız ya haklı sonuna kadar o sinirle ne varsa söylemiş.
Valla kalkıp hayalimden vazgeçicemde sevgilim ben hastanedeyken kızdığı için aramayacak. Barışmayın çocukta nefes alsın bence siz zaten ilgiyi seviyorsunuz onu değil

Çocuğun durduk yere canını yakmışsın ne dese haklı bu tutarsızlıkla. Sevmiyorsan oyalama. Durduk yere tribe girmişsin resmen şımarıklık.
Bende olsam bende derim.

Tutarsızlık var daha çok olgunlaşman gerek karşındaki insan oyuncak değil

Bence ayrılmanız en iyisi olmuş beyefendi açısından. Boşverin, üzülmeyin, zaten bi seviyorum bi sevmiorum demissiniz bi üzülürsünüz bi unutursunuz...

2 ayda kimse sevdiginden ve duygularindan tam emin olamaz ama sizin iliskinizd kafanizda ekstradan soru isaretleri varmis. Daha akisina birakan biri olsaymis karsinizdaki daha iyi olurmus ama o da siz motoru satmasini icinizden gecirdiniz diye satan biri cikmis. Yani ben karsi tarafi yani adami da biraz pasif ve cocuk ruhlu buldum. Neden satiyorsun ki motorunu yani kiz arkadasin sana sat bile dememis.

Neyse bence iyi olmus ayrilmaniz cunku bence karakterleriniz cok ayri. Hem de o size karsi bodozlama iliskiye girmisken siz emin degilmissiniz bu durumda beklentiler de ayri. Bazen kimsenin bir sucu yoktur bence durum bu yolunuza bakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…