Artık midemi bulandırıyorsun.

Sorun sizde cidden çok tutarsızsınız birde 2 ay ilişki ne çok ayrıntı

Gerçekten ben de anlamadım.
Kim neye kızdı?
Mide bulandıracak kadar ahlaksızlık ne oldu?
Orasını bende anlamadım anlamata istemiyorum işin doğrusu
Yanlız konu sahibi cahil acemi ilişkiler konusunda sadece bunu fark ettim
Bana kalırsa bu kadar kısa süreli bir ilişki için bu kadar ayrıntı fazla
Bu kadar olumsuz/olumlu ayrıntı varsa ilişki sürmemeli

Okadar sinir bozucu ve o kadar tutarsizsinki. Çocuk kurtulmus senden yoksa yazık edermiş kendine. Ayrılmış olmaniza sevindim. Kusura bakma konunu okuduktan sonra ilk içimden geçenleri yazdım.

akrep
dedi ki canım çok yandı sen de nasıl yandığını anla diye söyledim ama sinirle ağzımdan çıktı

Hayırr ikizler burcu böyle olamaz (ikizlerim )

bazen onu sevdiğimi hissediyorum bazen hissetmiyorum

ona soğuk davranıyorum

sadece konuşmak istemiyorum, telefonlarına cevap vermiyorum ya da açıkken konuşmuyorum

bir gün seviyorum diyorsun 2 gün sevmiyorum diyorsun ne bu hava durumu mu diyor

2 gündür hasta pazar günü uyuyabilir miyim dedi tamam dedim 5 saat sonra aradı dün de işten izin alıp gitti hastaneye gitmişler ben de kızdım aramadım

neye kızdın? hasta iken uyumasına mı? hastaneye gitmesine mi? hasta adamı arayıp nasılsın nasıl oldun diye aramak gerekirken o aramadı diyemi?
fazla şımarık geldiniz bana. ilgi alaka hoşunuza gitmiş ama çocuğa karşı bir hissiniz yok. barışmayın yazık çocuğa.

çocuk hastayken bile izin almış hastayım uyuyabilir miyim diye

yo ezik değildir hakkını savunur dışarıda
işte dışarısını bilmem. çocukcağızı mum etmişsin.. uyurken bile izin istiyor. alınıyor küsüyor. git deyince gidiyor, gel deyince geliyor filan..
saygı duymuyorsun.. o da duygularının esiri olmuş mantıklı düşünemiyor herhalde.
sen yoluna o yoluna.. en hayırlısı.
boşuna alınıp kırılma..

çocuk hastayken bile izin almış hastayım uyuyabilir miyim diye

konu sahibesi izin almana gerek yok dediğini iddia etsede nasıl alttan alta baskı uyguladıysa çocukluk hayalinden vazgeçmiş yıllarca para biriktirmiş hevesini bile alamamış. akılsız çocuk. kıymet görürüm sandı zaar..

Adam haklı.
Canım istemedi konuşmadım içimden gelmedi
2 gün seviyorum sonra soğuyorum vs vs
Bunlar insanı yorar ben haksız diyemem

ama şimdi konuşmuyoruz mesela canım acıyor

İnsanların duygularıyla oynarsanız ister istemez bulantı yaratırsınız. Hep diyorum ikili ilişkilerde empati yapmak şarttır. Aynı şeyleri o size yaşatsaydı nasıl hissederdiniz onu düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…