Artık Mutlu Olayım :(

Şu moral bozukluğunda güldürdün beni. Sağolasın :)

Pfff bir de oturup ağlamışsın şu öküz marka için.

Valla hayat tecrübeme göre:değmiyor.

Sinema+yemek parana otur üzül üzülceksen, o kadar.

Ben akıllandım. Zor oldu ama akıllandım. Flört ettiğim bir hıyar vardı ben hasta ve tek başımayken nasılsın bile yazmadı. 14 şubatta bana ne alcaksın yazmış. N.h alıcam tabi ki 1 TL dahi harcamam değmeyen biri için. Gider 14 şubat indiriminden kendime alışveriş yaparım ne bu hıyara harcicam.

ezikliğini böyle kusura bakma ilk defa söylüyorum öküzlükle bastıran adamlardan koca olmuyo evlenince, gerçekten çekinmiş olsa ertesi gün parasını alır almaz hediye alır, seni bi yere götürür ki kendi altta kalmasın ama o kaba yolu seçmiş, bence kararının arkasında dur, geri dönme her döndüğünde daha sert çarparsın çünkü..

Valla eğer kararından geri dönüp tekrar ona donmeyecek isen en doğrusunu yapmışsın. Yoksa bu adam seni hep üzer yazık etme kendine.

Bence de mahcup falan değil gayet beleşçi işte.

bence de mahçup değil zaten kızdan kartını isteyen adam bi sinemadan mı çekinir yani ama diyelim ki öyle maksatlı yazdım ben

Hem beleşçi hem ayı bu kombinasyonu ilk kez görüyorum beleşçi dediğin kibar olur

ohoo sen alıştırmıssın bence oda dram yapıyor aklı sıra hesabı sana kitelemenin yolları bunlar çok iyi niyetlisin sanırım canım ya nolur hayat bu kadarda iyiliği kabul etmiyor malesef bir bakmışssın havaya bence paranı ona buna savurmayı bırak neliklerle kazanılıyor bu kadar kolaymı ailenle olan sorunların vs onlar bir kenarda erkek arkadaş ve ikili ilişkiler bir kenarda sorunlardan kurtulmanın rahatlamanın yolu bu değil daha fazla ekonomini sarsmadan yol ver gitsin canım kıymetini bilen , fırsatçı olmayan seni seven parası olmasa bile bir çay ısmarlasa yürüseniz ama senin parana tenezzül etmeyen kişilerle birlikte ol sana tavsiyem

Bence yanlış anlamayın sizin için söylüyorum,bir süre sevgili yapmayın. İçinizde eksik olan şeyleri çözmek için psikologa gidin. Hem harcadığınız paraya değer ayrıca takdir ettim numaranızı değiştirmekle en iyisini yapmissiniz,

Onceki konulardanda hatirladigim kadariyla bu adam hem kel hem hodul ,
Ezikliginden isin cilkini cikarmis ,
Salla gitsin ,bazen yalnizlik bile bu durumdan iyi

çok sağolun. zaten hep dediği bir şey vardı. sen gidersen ben seni sapık gibi rahatsız etmem peşine düşmem derdi. o yüzden artık ben onu arayamam o da beni arayamaz öyle biter.

Daha önceki konuyu bilmiyorum ama erkekler para konusunda hassastır belki zor bir dönemden geçiyodr sen üstüne de gitmeyip kendi haline birakmaliydin bence numara değiştirmen falan hoş olmamış

Adam parasız olduğu için kendisini mahcup görmüş olabilir mi.. yani keşke sinemaya gitmeseydiniz yada bugün sinema benden yarında sen götürürsün beni sinemaya deseydiniz... ama genede erkek arkadaşınizin sizden kaçmak için bi sebebi yokdu aslında.... saçma olmuş. Sanki dünden raziymis bitmesine. Kendisini fakir sizi zengin mi gördü ki? Ondan mı pes etti acaba?

Daha önceki konuyu bilmiyorum ama erkekler para konusunda hassastır belki zor bir dönemden geçiyodr sen üstüne de gitmeyip kendi haline birakmaliydin bence numara değiştirmen falan hoş olmamış
farkındayım ama yanında olmama izin vermiyor ki. defalarca arıyorum meşgule atıyor mesaj atıyorum olumlu ya da olumsuz dönüş yapmıyor. erkekler genelde ayrılmak istediğini söyleyemez de karşı tarafa davranışlarıyla yansıtır ya, aynı öyle davranıyor. kendi haline de bırakamadım üsteledim. haklısın.

zengin kız fakir oğlan sendromu da değil ki. çünkü benim de çoğu zaman param bitiyor. o filme çok gitmek istiyordu o yüzden üsteledim biraz da. bir sinema bir yemekle batacak mıydım zaten. bu kadar abartılacak bir durum yoktu ki. ona da bunu söyledim ama benim yapım böyle diyip işin içinden çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…