- 23 Ağustos 2012
- 51.444
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.560
- 898
- Konu Sahibi eldevarhayat
-
Geri barışmamak için hattımı değiştirdim. Bir yandan da çok mu abarttim diyorum. Bana engel olun destek olun diye açtım aslında konuyu.
Şu moral bozukluğunda güldürdün beni. Sağolasın :)Geç geç geç kuzum bu ayıyı boşver sen.
Aynen öyle.Siz rolleri değişmişsiniz sanki
Sevgiliniz atarlı giderli sevgili siz alttan alan özür dileyen naif delikanlı
Teşbihte hata olmazmış
Şu moral bozukluğunda güldürdün beni. Sağolasın :)
ezikliğini böyle kusura bakma ilk defa söylüyorum öküzlükle bastıran adamlardan koca olmuyo evlenince, gerçekten çekinmiş olsa ertesi gün parasını alır almaz hediye alır, seni bi yere götürür ki kendi altta kalmasın ama o kaba yolu seçmiş, bence kararının arkasında dur, geri dönme her döndüğünde daha sert çarparsın çünkü..
bence de mahçup değil zaten kızdan kartını isteyen adam bi sinemadan mı çekinir yani ama diyelim ki öyle maksatlı yazdım benBence de mahcup falan değil gayet beleşçi işte.
bence de mahçup değil zaten kızdan kartını isteyen adam bi sinemadan mı çekinir yani ama diyelim ki öyle maksatlı yazdım ben
bunu duysa o zaman gitsin kendine bir köpek alsın ben peşinde koşmam kimsenin der. :)Ben, sizi suçlu buldum. Çok fazla üzerine düşüp şımartmışsınız. Bırakın o sizin peşinizden koşsun.
Daha önceki konuyu bilmiyorum ama erkekler para konusunda hassastır belki zor bir dönemden geçiyodr sen üstüne de gitmeyip kendi haline birakmaliydin bence numara değiştirmen falan hoş olmamışBir süredir görüştüğüm biri vardı. Benden kredi kartımı istediği için sorun yaşamıştık ve buraya konu açmıştım. Herkes bana güvenilmez olduğunu söylemişti. Tabiki ben kalın kafalı olduğum için 120. Şansı vermiştim kendisine. Gerek ailemle olan kopukluklar gerek yalnızlık hissi beni ona mecbur gibi hissettirmisti aslında.
Dün sevgilimle görüştük. Parası bitmiş. sinema ısmarlamak istedim. İstemedi. Yarın para geçiyor elime yarın gideriz dedi. Israr ettim gittik sinemaya. Sonra yemek yedik yine ısrarımla. Ama bütün gün beynimi yedi. Bana para harcatiyormus çok rahatsız olmuş vs. Bir sinema bir yemek altı üstü diyorum. Anlamıyor. En son yemek yedigimiz avmden ayrılırken para cekmem gerekti. Atm ye bir gideyim de para çekeyim taksiyle mi gideriz otobusle mi ona göre çekeyim dedim. Bundan dolayı kıyamet koptu. Ben suratımı eksiterek söylemişim para harcadım diye onun başına vuruyormusum vs. Gerçekten çok yumuşak dille iyiniyetli söyledim. Para çekme lafından ne kötülük olabilir zaten. :) En sonunda "içim şişti ya" dedim dayanamayıp. Bu lafıma da alındı. :) Çektim geldim parayı. Bu sefer ben "eve gitmek istiyorum" dedim. Gerçekten tadım kaçmıştı. Bıraktı durağa. Normalde eve kadar gelir. Gelmene gerek yok dedim. Çekti gitti. Otobüsün gelmesini de beklemedi. 10 dk sonra vicdanım el vermedi aradım. Geri buluştuk. Bu sefer de onun suratı beş karış. Yanlış anlama oldu uzatmayalim dedim. Ama tam 1 bucuk saat trip yapti ve beni hüngür hüngür ağlattı en sonunda. Oturduğumuz cafedeki garson masaya gelip pecete getirim mi dedi. Öyle bir rezillik... Eve gidip biraz kafam rahatlayinca tekrar aradım. Belki stresli bir dönem geçiriyorsundur belki bana söyleyemedigin seyler de olabilir dedim. Düzgünce konuşmaya çalıştım. Yine kavga çıktı. Bana beddua edip kapattı. Bir gündür telefonlarımı açmıyor meşgule atıyor. 1 saat önce müşteri hizmetlerini arayıp telefon numaramı değiştirdim. Çünkü artık iradesiz davranmak yüzsüz gibi beni istemeyen birini aramak istemiyorum. O da bana ulaşmasin. Ben çok mu kötü davrandim sizce? (Bu arada dünyanın en saçma ayrılığını okuduğunuz için özür dilerim. İçimi dökmek istedim.)
farkındayım ama yanında olmama izin vermiyor ki. defalarca arıyorum meşgule atıyor mesaj atıyorum olumlu ya da olumsuz dönüş yapmıyor. erkekler genelde ayrılmak istediğini söyleyemez de karşı tarafa davranışlarıyla yansıtır ya, aynı öyle davranıyor. kendi haline de bırakamadım üsteledim. haklısın.Daha önceki konuyu bilmiyorum ama erkekler para konusunda hassastır belki zor bir dönemden geçiyodr sen üstüne de gitmeyip kendi haline birakmaliydin bence numara değiştirmen falan hoş olmamış
zengin kız fakir oğlan sendromu da değil ki. çünkü benim de çoğu zaman param bitiyor. o filme çok gitmek istiyordu o yüzden üsteledim biraz da. bir sinema bir yemekle batacak mıydım zaten. bu kadar abartılacak bir durum yoktu ki. ona da bunu söyledim ama benim yapım böyle diyip işin içinden çıktı.Adam parasız olduğu için kendisini mahcup görmüş olabilir mi.. yani keşke sinemaya gitmeseydiniz yada bugün sinema benden yarında sen götürürsün beni sinemaya deseydiniz... ama genede erkek arkadaşınizin sizden kaçmak için bi sebebi yokdu aslında.... saçma olmuş. Sanki dünden raziymis bitmesine. Kendisini fakir sizi zengin mi gördü ki? Ondan mı pes etti acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?