Artık Mutlu Olayım :(

eldevarhayat

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
337
146
303
Antalya
Bir süredir görüştüğüm biri vardı. Benden kredi kartımı istediği için sorun yaşamıştık ve buraya konu açmıştım. Herkes bana güvenilmez olduğunu söylemişti. Tabiki ben kalın kafalı olduğum için 120. Şansı vermiştim kendisine. Gerek ailemle olan kopukluklar gerek yalnızlık hissi beni ona mecbur gibi hissettirmisti aslında.

Dün sevgilimle görüştük. Parası bitmiş. sinema ısmarlamak istedim. İstemedi. Yarın para geçiyor elime yarın gideriz dedi. Israr ettim gittik sinemaya. Sonra yemek yedik yine ısrarımla. Ama bütün gün beynimi yedi. Bana para harcatiyormus çok rahatsız olmuş vs. Bir sinema bir yemek altı üstü diyorum. Anlamıyor. En son yemek yedigimiz avmden ayrılırken para cekmem gerekti. Atm ye bir gideyim de para çekeyim taksiyle mi gideriz otobusle mi ona göre çekeyim dedim. Bundan dolayı kıyamet koptu. Ben suratımı eksiterek söylemişim para harcadım diye onun başına vuruyormusum vs. Gerçekten çok yumuşak dille iyiniyetli söyledim. Para çekme lafından ne kötülük olabilir zaten. :) En sonunda "içim şişti ya" dedim dayanamayıp. Bu lafıma da alındı. :) Çektim geldim parayı. Bu sefer ben "eve gitmek istiyorum" dedim. Gerçekten tadım kaçmıştı. Bıraktı durağa. Normalde eve kadar gelir. Gelmene gerek yok dedim. Çekti gitti. Otobüsün gelmesini de beklemedi. 10 dk sonra vicdanım el vermedi aradım. Geri buluştuk. Bu sefer de onun suratı beş karış. Yanlış anlama oldu uzatmayalim dedim. Ama tam 1 bucuk saat trip yapti ve beni hüngür hüngür ağlattı en sonunda. Oturduğumuz cafedeki garson masaya gelip pecete getirim mi dedi. Öyle bir rezillik... Eve gidip biraz kafam rahatlayinca tekrar aradım. Belki stresli bir dönem geçiriyorsundur belki bana söyleyemedigin seyler de olabilir dedim. Düzgünce konuşmaya çalıştım. Yine kavga çıktı. Bana beddua edip kapattı. Bir gündür telefonlarımı açmıyor meşgule atıyor. 1 saat önce müşteri hizmetlerini arayıp telefon numaramı değiştirdim. Çünkü artık iradesiz davranmak yüzsüz gibi beni istemeyen birini aramak istemiyorum. O da bana ulaşmasin. Ben çok mu kötü davrandim sizce? (Bu arada dünyanın en saçma ayrılığını okuduğunuz için özür dilerim. İçimi dökmek istedim.)

Ben cok mu kotu davrandim sizce? Sorusuna cvbim sizin yaptiginiz tek bir kotu sey goremedim. Ama sizi haketmeyen biri belliki. Bence onunuze bakin. Sonrasinda daha buyuk sıkıntılar yasatacak biri gibi duruyor.

Çekilmez bir adam oldu yine uykusuz aksi nalet..

Alıngan erkek çekemezdim. He en başta madem para yok sinema diye de diretmezdim gider sahilde mahilde çay bahçesinde otururdum. Adam size tahammül edemiyo bence bu iş yaş

Senin ödemenden rahatsız belli
Acaba diyorum sen ismarlarken gözüne gözüne mi soktunda bu adam bu kadar alindi
Ayrıca cok çocukça geldi hareketleri
Bişey daha diyim sen bu çocukla geri barisirsin
Icimden öyle geciyo nedense

hayır günün özeti:

adam hem sinemaya gidip yemek yiyip hem de size bir de trip atmış.

sizin sevginize güvenip kendini maddi manevi tatmin ediyor adam ya. kararınızdan dönmeyin sakın. bu da sevgi değil bana kalırsa. siz emek vermekten bu adama kendinizi seviyorum diye kendinizi kandırmışsınız.

Ooo diğer konuyu okudum şimdi de afedersin bir Yuuhhh çekmek istiyorum. O ne gııı?? Neden geri barıştın bu adamdan koca olur mu? Az iradeli ol kendini yakma geri arama. Ararsa açma. 3 5 gün 3 5 ay değil tamamen bitirrrrr! Lütfen.

Erkeklern coğu öyle ya gururuna yediremiyor ama olabilir insanlik hali .. Paylaşım yapmak hak eden insanda güzeldir. Sizinki biraz cocuk gibi olmus siz zaten ortami yumusatmak icin elinizden geleni yapmissiniz ve sonuc olaarakda en dogrusunu yapmissiniz.

Hem senin paranı yiyor üstüne seni ağlatıyor

olarak asla bakmıyorum. Hem parasını yediren üstüne bir de ağlatılan kadın olarak bakıyorum olaya. Kendine gel bence. İte bak, hem paranla besle hem suratını çek. Hem çulsuz hem beleşçi hem ayı yani. Umarım bir daha görüşmezsin. Bu kafayı da bir an önce terket kimseye de bir daha paranı verme bacım zaman kötü.

Geri barışmamak için hattımı değiştirdim. Bir yandan da çok mu abarttim diyorum. Bana engel olun destek olun diye açtım aslında konuyu.

Çok fazla kavga ediyoruz 1-2 aydır. Bu da artık patlama noktası oldu. Fevri davranip pişman olduğum olur evet.

Sevgilinizle onceki durumlarinizi bilmiyorum ama parasi yokken israr etmeniz pek olmamis. Tabii ki siz de ismarlarsiniz ama israr cok itici bir sey. Belli ki parasizken disari cikmaktan rahatsiz. Ben de olsam param yokken boyle aktiviteler yapamam. Dunyanin binbir turlu hali var. Atiyorum siz de cuzdani kaybetseniz hesap geldiginde ne yapacaksiniz?
Bence birbiriniz anlamaya calisin. Onun maddi manevi halini anlayin, o da size deger vermeyi ogrensin. Ayrica numaranizi degistirseniz bile nedense yine barisacaginiz izlenimine kapildim. Ondan boyle yapici yorumlar yapmayi tercih ettim. Yoksa el ogluna degmez

Çekilmez bir adam oldu yine uykusuz aksi nalet..

Alıngan erkek çekemezdim. He en başta madem para yok sinema diye de diretmezdim gider sahilde mahilde çay bahçesinde otururdum. Adam size tahammül edemiyo bence bu iş yaş
Ya ne bileyim ben hayatımda para hesabı çok yapmam. Arkadaşlarımla da çıksam ben odemisim hiç önemi olmaz. O yüzden ısrar ettim sinema yemek diye. Haklisiniz saygı tahammül bitmiş

Herşeyi yanlış anladı resmen. Telefonda konuşurken de oturdugumuz cafede biz naptik dedi. Çay ictik dedim saf saf. Çayın parasını da öderim lanet olsun fln diye ağzına geleni saydı. Sonra düşününce konuştuk birbirimizi anlamaya çalıştık fln bunu kastettigini anladım. Cafeden çıkınca eve yine yalnız gitmek istedim beni birakmana gerek yok dedim çünkü kendimi kötü hissettim ve yalnız gittim. Buna da çok bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…