- Konu Sahibi eldevarhayat
-
Yok iletişim olmaz artık. Haklısınız öbür türlü anlamı yok.Tekrar iletişim kurmayacaksanız, en doğrusunu yapmışsınız. Yok eğer barışacaksanız iş yalamaya dönecek.
Çok fazla kavga ediyoruz 1-2 aydır. Bu da artık patlama noktası oldu. Fevri davranip pişman olduğum olur evet.Normalde de boyle fevri kararlar alip hareket eder misiniz? Cok hareketli bir gun olmus cidden.
Sağolun artık mecburen önüme bakicamBen cok mu kotu davrandim sizce? Sorusuna cvbim sizin yaptiginiz tek bir kotu sey goremedim. Ama sizi haketmeyen biri belliki. Bence onunuze bakin. Sonrasinda daha buyuk sıkıntılar yasatacak biri gibi duruyor.
Geri barışmamak için hattımı değiştirdim. Bir yandan da çok mu abarttim diyorum. Bana engel olun destek olun diye açtım aslında konuyu.Senin ödemenden rahatsız belli
Acaba diyorum sen ismarlarken gözüne gözüne mi soktunda bu adam bu kadar alindi
Ayrıca cok çocukça geldi hareketleri
Bişey daha diyim sen bu çocukla geri barisirsin
Icimden öyle geciyo nedense
Çok fazla kavga ediyoruz 1-2 aydır. Bu da artık patlama noktası oldu. Fevri davranip pişman olduğum olur evet.
Ya ne bileyim ben hayatımda para hesabı çok yapmam. Arkadaşlarımla da çıksam ben odemisim hiç önemi olmaz. O yüzden ısrar ettim sinema yemek diye. Haklisiniz saygı tahammül bitmişÇekilmez bir adam oldu yine uykusuz aksi nalet..
Alıngan erkek çekemezdim. He en başta madem para yok sinema diye de diretmezdim gider sahilde mahilde çay bahçesinde otururdum. Adam size tahammül edemiyo bence bu iş yaş
Herşeyi yanlış anladı resmen. Telefonda konuşurken de oturdugumuz cafede biz naptik dedi. Çay ictik dedim saf saf. Çayın parasını da öderim lanet olsun fln diye ağzına geleni saydı. Sonra düşününce konuştuk birbirimizi anlamaya çalıştık fln bunu kastettigini anladım. Cafeden çıkınca eve yine yalnız gitmek istedim beni birakmana gerek yok dedim çünkü kendimi kötü hissettim ve yalnız gittim. Buna da çok bozuldu.Hem senin paranı yiyor üstüne seni ağlatıyor
olarak asla bakmıyorum. Hem parasını yediren üstüne bir de ağlatılan kadın olarak bakıyorum olaya. Kendine gel bence. İte bak, hem paranla besle hem suratını çek. Hem çulsuz hem beleşçi hem ayı yani. Umarım bir daha görüşmezsin. Bu kafayı da bir an önce terket kimseye de bir daha paranı verme bacım zaman kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?