Sohbetiniz iyi gidiyormuş, muhabbet ederken hiç gönül ilişkilerinden bahsetmiyor musunuz?
Arkadaşınızın sizinle farklı duygular adına attığı pek bir adım yokmuş gibi sanki fakat "artık evlenmek istiyorum herşeyimiz de çok uyuşuyor" demişsin, o yüzden ben senin birkaç adım daha atmanda bir sakınca görmüyorum...
Sonuçta böylesine uyumlu bir başkası bir daha karşına hiç çıkmayadabilir. Buluşup, vakit geçirmek için birkaç kez daha yazabilirsin. Daha sonra tavrına göre açılabilirsin hatta, ben böyle durumlarda duyguların açıklanması taraftarıyım.
şöyle bir şey oldu bir konuşmamızda, işten arta kalan zamanlarda neler yaparsın vs diye sormuştum. okurum genelde falan dedi. peki severek yaptığın bişey yok mu dedim. yalnızlığı severim mesela dedi. yalnızlık hem güzel hem ihtiyaç ama dozunda olmalı dedim gülen yüz yaptım. yalnız olmayı hep mi seviyordun yoksa bu tercihin bir nedeni oldu mu dedim. bu soru tehlikeli soru dedi gülen yüz yaptı. ben de birdaha bişey sormaya cesaret edemedim. konu bazen duygusal şeylere gelecek gibi olduğunda ya mesafe çiziyor bunu yazdığımı cümleden anlıyorum ya da yazdığımı görmezden gelip başka bişey diyor. çok ketum.