• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık mutlu olmak istiyorum

Sohbetiniz iyi gidiyormuş, muhabbet ederken hiç gönül ilişkilerinden bahsetmiyor musunuz?
Arkadaşınızın sizinle farklı duygular adına attığı pek bir adım yokmuş gibi sanki fakat "artık evlenmek istiyorum herşeyimiz de çok uyuşuyor" demişsin, o yüzden ben senin birkaç adım daha atmanda bir sakınca görmüyorum...
Sonuçta böylesine uyumlu bir başkası bir daha karşına hiç çıkmayadabilir. Buluşup, vakit geçirmek için birkaç kez daha yazabilirsin. Daha sonra tavrına göre açılabilirsin hatta, ben böyle durumlarda duyguların açıklanması taraftarıyım.

şöyle bir şey oldu bir konuşmamızda, işten arta kalan zamanlarda neler yaparsın vs diye sormuştum. okurum genelde falan dedi. peki severek yaptığın bişey yok mu dedim. yalnızlığı severim mesela dedi. yalnızlık hem güzel hem ihtiyaç ama dozunda olmalı dedim gülen yüz yaptım. yalnız olmayı hep mi seviyordun yoksa bu tercihin bir nedeni oldu mu dedim. bu soru tehlikeli soru dedi gülen yüz yaptı. ben de birdaha bişey sormaya cesaret edemedim. konu bazen duygusal şeylere gelecek gibi olduğunda ya mesafe çiziyor bunu yazdığımı cümleden anlıyorum ya da yazdığımı görmezden gelip başka bişey diyor. çok ketum.

Şöyle;
Adamın hareketleri pozitif bir beklentiye girmemize yetecek kadar samimi değil.
Hani laf arasında "yahu bekarlık da çok zor" ya da bunun gibi bir şey söylemiş olsa laf vuruyor diyelim de sanırım öyle bir şey yok. Adam nötr davranıyor.
Öyle tesadüfen iki kez görüşmeyle olmaz ki.
Ben isterse konu sahibiyle muhabbeti koyulaştırır diyorum. Yani kafam öyle çalışıyor.
Ha gönül ister ki arada kalp baloncuklar uçuşsun da ya uçuşmazsa?

Ben de derim ki adam nötrse pozitife çevirmek pekala elimizde olabilir :) Yani ben bir herifin ilgisini çekmek için göz süzerim mesela :) Güzel parfüm sürersin, güzel elbise ayakkabı giyersin, öğle yemeğinde süpriz yaparsın ofisine damlarsın...herif aklı çelmek çok zor değil ki :-):-):KK71::KK37::KK73:

Derim ki çabamızı koyarız, tav olmazsa da kendi kaybeder miktirsin :KK73:

yürümeyi çok isterdim:KK48: ama ortak akrabalar var.bir şekilde duyulur çünkü onun bir ablası var ve ablasıyla da ilişkileri çok iyi. onunla paylaştığı an ben biterim.

O zaman yazılı kanıt bırakmadan sinsi sinsi yürü ;)

Biriyle sohbet etmenin keyifli olması ya da eğlenceli geçmesi kişilerinin birbirinden hoşlandığı anlamına gelmez.
O isterse yazar siz de cevap yazarsınız ama bence çabalamak gereksiz.
Yeni bir hayal kırıklığı olmasın bu.

Duygusal yorgunlukları var ve alacağı red cevabı çok üzer diye düşünüyorum.

işte benim de hissettiğim şey bu. çabalıyorum. oysa bu tarz şeyler kendiliğinden akıp gitmeliydi. neden çabalamak zorunda kalıyorum? ona açılmam mümkün değil. eğer açılabilseydim duyacağım olumsuz cevap beni çok yaralardı. mesela hala okumamış benim yeniyıl mesajımı:( girmemiş görünüyor kaç saattir ama işte merak etse gönlü olsa yüz kere girer bakardı. üzülüyorum çok:(

Hoşlansa o da belli ederdi bence. Siz belli ettiğiniz halde herhangi bir tepki vermiyorsa kafa yormaya gerek yok. Saatlerce sizinle sohbet etti diye bundan bi anlam çıkarmak yanlış olur. Erkekler düz mantıktır. Sizi arkadaş olarak görüp sabah akşam mesaj atabilirler sohbetinizden hoşlandıklarında. Ama karşımdaki acaba yanlış mı anlardiye düşünmezler.

kalbim çok kırık:KK43:

Ben de derim ki adam nötrse pozitife çevirmek pekala elimizde olabilir :) Yani ben bir herifin ilgisini çekmek için göz süzerim mesela :) Güzel parfüm sürersin, güzel elbise ayakkabı giyersin, öğle yemeğinde süpriz yaparsın ofisine damlarsın...herif aklı çelmek çok zor değil ki :-):-):KK71::KK37::KK73:

Ehehe arada ders versene bana yahu. Hiç beceremem öyle şeyleri.
En son beğendiğim bir erkeğe normal bir şekilde iltifat edeyim dedim. Mahvettim adamı çok fena.

Yahu görüşseler aklını çelsin de fiberoptik kablodan nasıl yapacak onu.
Durmadan mesaj mı göndersin?
Akrabaymış bir de.

işte benim de hissettiğim şey bu. çabalıyorum. oysa bu tarz şeyler kendiliğinden akıp gitmeliydi. neden çabalamak zorunda kalıyorum? ona açılmam mümkün değil. eğer açılabilseydim duyacağım olumsuz cevap beni çok yaralardı. mesela hala okumamış benim yeniyıl mesajımı:KK43: girmemiş görünüyor kaç saattir ama işte merak etse gönlü olsa yüz kere girer bakardı. üzülüyorum çok:KK43:

Üzülmeyin yahu.
Doğru insan kimbilir kim ve nerede. Belki bu adam belki de değil.
Ve siz okunmayan meaaj yüzünden dahi böyle üzüntü duyuyorsanız ötesini düşünemiyorum.
Allah büyük sizi böyle kurgın bırakmaz.

Şöyle;
Adamın hareketleri pozitif bir beklentiye girmemize yetecek kadar samimi değil.
Hani laf arasında "yahu bekarlık da çok zor" ya da bunun gibi bir şey söylemiş olsa laf vuruyor diyelim de sanırım öyle bir şey yok. Adam nötr davranıyor.
Öyle tesadüfen iki kez görüşmeyle olmaz ki.
Ben isterse konu sahibiyle muhabbeti koyulaştırır diyorum. Yani kafam öyle çalışıyor.
Ha gönül ister ki arada kalp baloncuklar uçuşsun da ya uçuşmazsa?

evet evet aynen öyle, nötr. hayattan insanlardan gündemden vs konuştuk ama ben biraz onunla ilgili duygusal bişeyleri deşecek gibi bir girişimde bulundum, hemen bana mesafe koydu. gerçekten inciniyorum.

buna benzer bir arkadaş benim başımda da var:) iyi anlıyorum seni. ayrı şehirlerdeymişsiniz gerçi ama buluşma imkanınız var mı? hani onu bir yere davet etsen? başbaşa kaldığınızda sana karşı tavrı nasıl olacak mesela daha iyi anlarsın. diğer bir seçenekte bir gün yine onla msjlaşırken hoşlandığını söyle bence :oops:zaten ayrı şehirlerdesiniz olumsuz cevap versede bi daha görmezsin olur biter. :63:

evet evet aynen öyle, nötr. hayattan insanlardan gündemden vs konuştuk ama ben biraz onunla ilgili duygusal bişeyleri deşecek gibi bir girişimde bulundum, hemen bana mesafe koydu. gerçekten inciniyorum.

Inciniyorsan biraz geri cekil cnm..sen elinden geleni yapmissin bence..eger konusmak isterse zaten dönecektir sana..

Bence konu sahibesi denemeli şansını. Hiç denememekten iyidir. Kader cüretkarları kayırır lafına çok inanırım. Ben savaşmayı, çabalamayı , akışa karşı koymayı asla gereksiz çaba olarak görmem. Hayatta sahip olduğum her şeyi söke söke aldım diyebilirim.

Çaba bizden, olup olmaması kaderden. Ama çaba göstermediğimiz şeyleri bence kaderden bedavaya beklememeliyiz.

Ama angel, red cevabı alacağını kesin olarak bilemeyiz ki. Denemeden bilemeyiz bence.

ortak tanıdıklardan dolayı zaten yapamam. ama düşün kü bu adam telefonumu bile istemedi benim. değil ki bir de ona duygularımı söyleyeyim:KK43:

kaç yaşında peki?
aynı yaştayız . 31 o da.

keşke aynı ortamda bulunma imkanımız olsa. belki o zamandaha farklı şekillenirdi bazı şeyler. şuanda elimde iletişim kuracak facebooktan başka şeyim yok. o da allaha emanet.

Belki ilginiz hosuna gitmistir

belki de. hala yeniyıl mesajımı okumamış. umursamıyor işte belli:(

Üzülmeyin yahu.
Doğru insan kimbilir kim ve nerede. Belki bu adam belki de değil.
Ve siz okunmayan meaaj yüzünden dahi böyle üzüntü duyuyorsanız ötesini düşünemiyorum.
Allah büyük sizi böyle kurgın bırakmaz.

ben geçmişte bir insan için çok üzüldüm o kadar yaraladı ki beni. sonra kimselere ısınamadım. ilk defa bu çocukla karşılaştığımda içim kıpır kıpır oldu. öyle yakışıklı da değil. eli yüzü düzgün. ama beni etkileyen ağırbaşlı efendi hali ve benzediğimizi düşündüğüm karakter özelliklerimizdi. keşke bir şans verse bana.

buna benzer bir arkadaş benim başımda da var:) iyi anlıyorum seni. ayrı şehirlerdeymişsiniz gerçi ama buluşma imkanınız var mı? hani onu bir yere davet etsen? başbaşa kaldığınızda sana karşı tavrı nasıl olacak mesela daha iyi anlarsın. diğer bir seçenekte bir gün yine onla msjlaşırken hoşlandığını söyle bence :oops:zaten ayrı şehirlerdesiniz olumsuz cevap versede bi daha görmezsin olur biter. :63:

buluşma imkanımız o gelmediği sürece yok. iki görüşmemizden ikisi de kalabalıkta oldu. kalabalık dediğim akbara tanıdık vs.ama o kalabalıkta bile kaç saat konuşmuştuk. duygularımı söyleyemiyorum akrabalarımız var ortak :(

ben geçmişte bir insan için çok üzüldüm o kadar yaraladı ki beni. sonra kimselere ısınamadım. ilk defa bu çocukla karşılaştığımda içim kıpır kıpır oldu. öyle yakışıklı da değil. eli yüzü düzgün. ama beni etkileyen ağırbaşlı efendi hali ve benzediğimizi düşündüğüm karakter özelliklerimizdi. keşke bir şans verse bana.

Onu da ancak bir şekilde iletişime geçerek sağlayabilirsiniz.
Ama bu hep sizin yazacağınız onun da canı isterse cevap vereceği bir iletişim şekli olmamalı bence.
Çok şey bilmem ama şunu çok iyi biliyorum "bir erkek bir kadını hayatında istiyorsa, ona kimse engel olamıyor"
Kapıdan kovsanız bacadan girer.
Kendinizi duygulara kaptırmadan sakince bekleyebiliyorsanız bir ışık için bekleyin. Ancak kapılıp giderseniz yanlış olur.

Bence oluru var...
Ben elektrik almadığım bir insanla asla sohpet etmezdim.Herkes aynı diye bir şey yok ama ben biraz ürkek olduğunu düşünüyorum yani hassas biri bence ve ailelelerinde tanışıyor olması onu biraz tedirgin etmiş olabilir..
Arkadaşım yaşın 31...Bekle bekle ne olacak yani.???
Bence biraz daha sohpet sonucunda açılmalısın belki oda bunu beklıyor olabilir bilemezsin..
NE KAYBEDERSİN?
Seni ifşa edecek hali yok ya..
En azından kafanı meşgul etmez olmazsa olmaz...
Kısmet..
Umarım dilediğin gibi olur bu yıl hayatının aşkını bulur ve yaşarsın..

Onu da ancak bir şekilde iletişime geçerek sağlayabilirsiniz.
Ama bu hep sizin yazacağınız onun da canı isterse cevap vereceği bir iletişim şekli olmamalı bence.
Çok şey bilmem ama şunu çok iyi biliyorum "bir erkek bir kadını hayatında istiyorsa, ona kimse engel olamıyor"
Kapıdan kovsanız bacadan girer.
Kendinizi duygulara kaptırmadan sakince bekleyebiliyorsanız bir ışık için bekleyin. Ancak kapılıp giderseniz yanlış olur.

o kadar haklısın ki. benim de hep inandığım şey erkek istedi mi neler yapmaz. sanırım çok umut bağlamadan köşeme çekilsem en iyisi olacak. ama ummadığım bir anda yazıyor ve ben yine umutlanıyorum. kısırdöngü adeta.

Back
X