Artık mutlu olsun...

Hayır zorla evlenmedi ama etkilendi. 40 yaşında evlenmemiş ve çevre baskısına maruz kalmış bi kadın böyle manipülatif insanlara karşı ‘sanane sen haddini bil’ diyemiyor bazen. O yüzden ben sana diyorum ki haddini bil
Etkilendi mi yapmayın allah aşkına benim çevremde insanlar önerdiklerini nasıl anlatıyorlardı fakat kimse bunlara inanıp evet demedi .

Teyzenizin haberi yoktur muhtemelen, benim yeğenim adıma böyle bir şey yapsa kızarım.
Görücülük bambaşka vir olay. Orada iki aileyi de tanıyan insanlar birbirine öneriyor. Burada aileler yada iki evlenmesi düşünülen insan uygun mu bilen yok

Hayır zorla evlenmedi ama etkilendi. 40 yaşında evlenmemiş ve çevre baskısına maruz kalmış bi kadın böyle manipülatif insanlara karşı ‘sanane sen haddini bil’ diyemiyor bazen. O yüzden ben sana diyorum ki haddini bil
Biz baskı yapmıyoruz sadece arzusu üzerine yardım etmek istedim

Birşey seçmiyoruz karşımızdaki insan ne bizi bilebilir nede biz onu amaç sadece olur mu olmaz mı bunu görmek .

Bilmediğiniz insanla kumar oynar gibi evlilik mi yapsın istiyorsunuz teyzeniz? Ne çıkarsa bahtına mı? Farzedelim buradaki 100 üye yazdı benim o yaşlarda tanıdığım var diye sonrasında nasıl bir yol izleyeceksiniz?

Bilmediğiniz insanla kumar oynar gibi evlilik mi yapsın istiyorsunuz teyzeniz? Ne çıkarsa bahtına mı? Farzedelim buradaki 100 üye yazdı benim o yaşlarda tanıdığım var diye sonrasında nasıl bir yol izleyeceksiniz?
Hani önce iki insan tanışırda sonra bu insanlar aileleri tanır ya evlenmeden önce bunları biliyorsunuzdur herhalde.

Tamam yavrum sensin, sen her şeyi en iyi bilensin. Bizim gittiğimiz yolları üç kere gittin döndün sen. Senin seviyene ulaşmak için kırk fırın ekmek yesek yetmez. Oldu mu?
koca arama çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bende bir kuzen var 42 yaşında evlenmek isteyen ama teyzeniz kriterlerine uymuyor, o da teyzenizinkilere uymaz muhtemelen 😂
Aaaa ama beni bi salsan mı artık diyip sonra siz alıntılamışsınız bayanı 😂😂

Gördüğünüz gibi etkileşimi bitirmek için alıntısına cevap vermişim. Çok komik değil bence ama insanların komiklik anlayışları farklı farklı tabi.
Siz koklayarak seçmişsiniz ama insanlar konuşarak da seçebilir karşısındakini farkı anlamanız dileğiyle...

Siz koklayarak seçmişsiniz ama insanlar konuşarak da seçebilir karşısındakini farkı anlamanız dileğiyle...

Yok ben gayet tanıyarak seçtim siz koklayarak seçmeye çalışıyorsunuz. İnsanların söylediklerini (sadece ben değil konunuza yazan hemen hemen bütün üyelere yaptınız) bu kadar çarpıtan nadir insan tanıdım. İşinize gelmediği için yapıyorsanız karakter sorunudur ama mühim değil. Anlamadığınız için yapıyorsanız durum vahim geçmiş olsun.

Kadınlar kulübünde biri sevilmeyen bir konu açtığında neden üslup bilmezce davranılıyor? Kişi tersleniyor? Hatta yargılanıyor açılmaması gereken bir konuysa eğer yöneticiler zaten kapatmaz mı? Allah başka dert vermesin diyip geçelim yahu. Sinirlenmeyelim :)

Nasıl güveneceksiniz peki? Normal hayatta senelerce görüştüğün insan evlenince canavara dönüşüyorken, sanaldan tanımadığın biriyle evlenmek? Bekar ölmek daha mantıklı. Varsa nasibi gelir bulur zaten buralardan olacak iş değil.

Back
X