O değil de, asıl siz buradaki birine nasıl güvenirsiniz? İnternetten hıyar da çıkabiliyor yani.Ne gibi bir amacımız olabilir allah aşkına iyice paranoyaya çevirdiniz.İnsanları tanıştırmanın ne sakıncası var ?
Aynı zamanda koca adayından beklediği hiç bir özellik ve kriter yok. Bunu es geçmeyelim lütfen.Teyze 39 yaşında kendini geliştiriyor tek tanıtım bu
Bir de kapalı olması. Çok önemli bi detayTeyze 39 yaşında kendini geliştiriyor tek tanıtım bu
Bugün de benim tanımadığım birini getirirse ilerde pişman olursa keşke ben tanısaydım demem çünkü bu onun kararı.Hep referans arıyoruz onlara göre evlenip de mutsuz olan o kadar evlilik gördüm ki hepsini hatırlayamam bile.Hayatta mutluluk da var üzüntü de kaderi değilse ben ne kadar önersem de olmaz daha öncede gördüm çünkü yine son kararı kendisi verdi.Hayatının sorumluluğunu alamayacak değil yinede bu konuya daha fazla enerji harcayamayacağım.demek istedigim hayirsiz bir insana denk gelse suclu hissetmeyecek misiniz? neden buna vesile oldum, tanimadan etmeden demeyecek misiniz? evet kendi karar verecek ama iyi bir referans olmadan simdi guvenebilmek o kadar zor ki.
Evet hanımefendi yaşadığımız kendini çağdaş addeden şehirlerde öyle iğrenç muamelelere maruz kalıyoruz ki gerek açık gerek kapalı belirtmek durumunda kalıyoruz.Bir de kapalı olması. Çok önemli bi detay
Bunun konumuzla yani evlilikle bağlantısını çözemedim?Evet hanımefendi yaşadığımız kendini çağdaş addeden şehirlerde öyle iğrenç muamelelere maruz kalıyoruz ki gerek açık gerek kapalı belirtmek durumunda kalıyoruz.
İnsan gibi insan olması sizin için yeterli gelmiyorsa problem sizdedir.Ne dememi bekliyorsunuz müdür olsun zengin olsun araba para pul ? bizde var çok şükür allah isteyene versin.Aynı zamanda koca adayından beklediği hiç bir özellik ve kriter yok. Bunu es geçmeyelim lütfen.
Olur da insanları kapalı diye ötekileştiren biri gelmesin diyeBunun konumuzla yani evlilikle bağlantısını çözemedim?
Hiç biriyle değil; sizin koca bulma yöntemleriniz bunlardan ibaret sanırım. Daha normal yollar da var bilginiz olsun. Sosyal medyadan koca arayanlar da bilemicem yani.Hmm siz nasıl koca arayışına çıktınız mesela sosyal medyadan mı yoksa komşuların size çıtlatmasıyla mı arkadaşlarının kankasıyla mı fikir verirseniz koca aramaya nasıl çıkılır herkes öğrenmiş olur.
Hayır mesela dinine bağlı olması, eğitimi, kültürü, yaşı, yaşadığı yer vs kriterler olabilir. Kriter olmaması anormal çünkü. Mesela bir ateist gelse talip olarak tanışacak mı? Ya da işsiz güçsüz, çalışmayı sevmeyen bir adam. Ya da bir asker kaçağı, eski mahkum vs. İnsanların evlenecekleri insanda belli özellikler aramaması nefes alsın yeter mantığıdır. Niye sürekli mevzuyu paraya bağladığını çözemedim. Allah daha çok versin gözümüz yok.İnsan gibi insan olması sizin için yeterli gelmiyorsa problem sizdedir.Ne dememi bekliyorsunuz müdür olsun zengin olsun araba para pul ? bizde var çok şükür allah isteyene versin.
Herkesin konuşup memnun olmadığı kişiler çıkmıştır.Güvenmek için insanın her durumda tanıması gerekir yani güvenmeyeceğim konuştukça gördükçe tanıyacağım.Burdan birisi bana mesaj attı diye bana zarar verecek anlamına da gelmez.O değil de, asıl siz buradaki birine nasıl güvenirsiniz? İnternetten hıyar da çıkabiliyor yani.
Yo tanımazsınız. Size yansıtmak istediği kadar yansıtır kendini. Koktuğunu söylemez mesela veya 3 kez boşandığını falan. Bu yüzden bu tarz tanışmalarda çevre önemli diyoruzHerkesin konuşup memnun olmadığı kişiler çıkmıştır.Güvenmek için insanın her durumda tanıması gerekir yani güvenmeyeceğim konuştukça gördükçe tanıyacağım.Burdan birisi bana mesaj attı diye bana zarar verecek anlamına da gelmez.
Böyle kriterler koymadım çünkü şöyle böyle olsun demek bana ukalalık olarak geliyor.Zaten tanışmak isteyen ben değilim ki kuralları ben koyayım.Elbette insan birlikte olacağı kişide çalışması vs.gibi özellikler arar fakat burda daha kimseyi tanımadan böyle şeyler belirtmedim size göre eksik veya yanlış yazmış olabilirim kötü bir niyetim yoktu.Hayır mesela dinine bağlı olması, eğitimi, kültürü, yaşı, yaşadığı yer vs kriterler olabilir. Kriter olmaması anormal çünkü. Mesela bir ateist gelse talip olarak tanışacak mı? Ya da işsiz güçsüz, çalışmayı sevmeyen bir adam. Ya da bir asker kaçağı, eski mahkum vs. İnsanların evlenecekleri insanda belli özellikler aramaması nefes alsın yeter mantığıdır. Niye sürekli mevzuyu paraya bağladığını çözemedim. Allah daha çok versin gözümüz yok.
Sen de o kadar kriteri nerden buluyorsun bacım!! "bana bir koca lazim ..o da bu gece lazım" deniliyor sen peki yaşam sekliniz,hayatı algilayisiniz uyusmazsa diyorsunHayır mesela dinine bağlı olması, eğitimi, kültürü, yaşı, yaşadığı yer vs kriterler olabilir. Kriter olmaması anormal çünkü. Mesela bir ateist gelse talip olarak tanışacak mı? Ya da işsiz güçsüz, çalışmayı sevmeyen bir adam. Ya da bir asker kaçağı, eski mahkum vs. İnsanların evlenecekleri insanda belli özellikler aramaması nefes alsın yeter mantığıdır. Niye sürekli mevzuyu paraya bağladığını çözemedim. Allah daha çok versin gözümüz yok.
İnanın daha önce sadece ailemin değil önemli kişilerin ve kendimin de kefil olacağı kişileri önerdim.Negatif yorum alıyorum ve kendimi anlatmak için çırpınıyorum.Amacım tanıdığım bu insanın ilerde bu durumdan yaşayacağı daha büyük sorunları engellemek.Örneğin anne olmak gibi vs.bu konuyu sadece kendi fikirlerimle değil onun yaşadığı duygular ve akıttığı gözyaşlarını bildiğim için açtım.Bu konunun yeri burası olmayabilir haklısınız.Sizi anlayabiliyorum. Iyi niyetle yapiyorsunuz. Fakat bu forum buranin yeri degil gibi. Ve ancak negatif yorum alirsiniz. Moraliniz daha da bozulur. Umarim teyzeniz iyi bir insanla karsilasir. 36 yasinda, bekar ve ayni hisleri tasiyan birisi olarak cani gonulden diliyorum bunu.
Evet çevre dediğimiz şeyde olayı kendim gördüm.Kimisi oğlunun madde bağımlısı olduğunu sakladı kimisi kızının sigara içtiğini onlarda çok yakın çevreydi ama herkes olay bittikten sonra neden yaptınız dedi nerede kaldı o güvendiğiniz çevre ?Yo tanımazsınız. Size yansıtmak istediği kadar yansıtır kendini. Koktuğunu söylemez mesela veya 3 kez boşandığını falan. Bu yüzden bu tarz tanışmalarda çevre önemli diyoruz
Anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz fakat baya yanlış anlıyorsunuzSen de o kadar kriteri nerden buluyorsun bacım!! "bana bir koca lazim ..o da bu gece lazım" deniliyor sen peki yaşam sekliniz,hayatı algilayisiniz uyusmazsa diyorsunNefes alsın ve erkek olsun bu kadar basit ..daha yalın nasıl anlatsın kız bize ?
Koca bulmak gibi sözler benim lügatımda yok.Sosyal medyadan tanışıp evlenenler sizin için kötü ise siz görücü usulünü tercih ediyorsanız tercihinize saygı duyarım.Küçümsediğiniz sosyal medyadan insanlar sadece sevgili değil aynı zamanda kan gibi hayati ihtiyaçları için de paylaşımda bulunabiliyor.Hiç biriyle değil; sizin koca bulma yöntemleriniz bunlardan ibaret sanırım. Daha normal yollar da var bilginiz olsun. Sosyal medyadan koca arayanlar da bilemicem yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?