Etkilendi mi yapmayın allah aşkına benim çevremde insanlar önerdiklerini nasıl anlatıyorlardı fakat kimse bunlara inanıp evet demedi .Hayır zorla evlenmedi ama etkilendi. 40 yaşında evlenmemiş ve çevre baskısına maruz kalmış bi kadın böyle manipülatif insanlara karşı ‘sanane sen haddini bil’ diyemiyor bazen. O yüzden ben sana diyorum ki haddini bil
Cidden sizin gibilere laf anlatmayacağım burda şimdi numaralar verilir konuşulur desem onu da vay namusu gittiye bağlarsınız.İşte neye göre beğenecekler foto falan mı gösterilecek modern insanlar; kadınlar kulübünden evlenecek eş aramıyor da ondan şeettim
[/
Kendin geldin seni neden salayım bağlı mıydın ki ?hıhı tamam. Beni bi salsan mı artık?
Ben bağlamam valla tel.no ile mi görüşülecek ha o zaman tamamCidden sizin gibilere laf anlatmayacağım burda şimdi numaralar verilir konuşulur desem onu da vay namusu gittiye bağlarsınız.
İşte neye göre beğenecekler foto falan mı gösterilecek modern insanlar; kadınlar kulübünden evlenecek eş aramıyor da ondan şeettim
Biz baskı yapmıyoruz sadece arzusu üzerine yardım etmek istedimHayır zorla evlenmedi ama etkilendi. 40 yaşında evlenmemiş ve çevre baskısına maruz kalmış bi kadın böyle manipülatif insanlara karşı ‘sanane sen haddini bil’ diyemiyor bazen. O yüzden ben sana diyorum ki haddini bil
Hm ne dedi sana teyzen? Bana internetten forumlardan koca araştır evleneyim falan mıBiz baskı yapmıyoruz sadece arzusu üzerine yardım etmek istedim
Kimse kimseye koca araştırmıyor bu nasıl bir düşünce yahu demekki siz her tanıştığınıza da koca olarak bakıyorsunuz.Yazık.Hm ne dedi sana teyzen? Bana internetten forumlardan koca araştır evleneyim falan mı
Birşey seçmiyoruz karşımızdaki insan ne bizi bilebilir nede biz onu amaç sadece olur mu olmaz mı bunu görmek .
Hani önce iki insan tanışırda sonra bu insanlar aileleri tanır ya evlenmeden önce bunları biliyorsunuzdur herhalde.Bilmediğiniz insanla kumar oynar gibi evlilik mi yapsın istiyorsunuz teyzeniz? Ne çıkarsa bahtına mı? Farzedelim buradaki 100 üye yazdı benim o yaşlarda tanıdığım var diye sonrasında nasıl bir yol izleyeceksiniz?
Benim beyin iptalKimse kimseye koca araştırmıyor bu nasıl bir düşünce yahu demekki siz her tanıştığınıza da koca olarak bakıyorsunuz.Yazık.
Aaaa ama beni bi salsan mı artık diyip sonra siz alıntılamışsınız bayanıTamam yavrum sensin, sen her şeyi en iyi bilensin. Bizim gittiğimiz yolları üç kere gittin döndün sen. Senin seviyene ulaşmak için kırk fırın ekmek yesek yetmez. Oldu mu?
koca arama çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bende bir kuzen var 42 yaşında evlenmek isteyen ama teyzeniz kriterlerine uymuyor, o da teyzenizinkilere uymaz muhtemelen
Gördüğünüz gibi etkileşimi bitirmek için alıntısına cevap vermişim. Çok komik değil bence ama insanların komiklik anlayışları farklı farklı tabi.Aaaa ama beni bi salsan mı artık diyip sonra siz alıntılamışsınız bayanı
Gördüğünüz gibi etkileşimi bitirmek için alıntısına cevap vermişim. Çok komik değil bence ama insanların komiklik anlayışları farklı farklı tabi.
[/QUO
Evet farklı farklı :) Gün geçmiyor ki burada bir konu tartışmaya dönmesin.
Siz koklayarak seçmişsiniz ama insanlar konuşarak da seçebilir karşısındakini farkı anlamanız dileğiyle...Gördüğünüz gibi etkileşimi bitirmek için alıntısına cevap vermişim. Çok komik değil bence ama insanların komiklik anlayışları farklı farklı tabi.
Siz koklayarak seçmişsiniz ama insanlar konuşarak da seçebilir karşısındakini farkı anlamanız dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?