Merhaba arkadaşlar.
Diğer konularımda bahsetmiştim. Bu yıl devlet memurluğunu kazandım. Gidicem yer kendi ilimden 5 saat uzakta.
Haziranda evleniyorum. Eşimle aramızda 3 saatolucak. Tayin bekliycez bir süre.
Tayin gelene kadar tek başımayım. Arkadaş buldum ev tutucaz v.s
Yine diğer konularımda bahsetmiştim. Ben arkadaş konusunda çok iyi niyetli birisiyim arkadaşlar.
ve çok sabırlı bi kişiliğim vardır.
Karşısına çıkıpta neden böyle yaptın diye tamamen tepkimi koyamam.
Hani bazı insanlar vardır derler "beni ilk gören ya sever ya sevmez lafımı pat diye söylerim" diye.
Bende böyle birisi olmak istiyorum.
ilk defa iş hayatına atılıyorum. Ve bu iş ise çok resmi bi iş.
Kendimi ezdirmeyen biri olmak istiyorum.
Yani ilk defa iş hayatına atılıcam için arkamdan afedersiniz enayi denmesini istemem..
işini iyi yapan ama kendinden asla taviz vermeyen birisi olmak istiyorum. hem işte hemde yeni arkadaş çevremde.
Bu zamana kadar olduğumdan daha da özgüvenli birisi olmak istiyorum.
ben ailemden ilk defa ayrılıcam.evlilik tayin beklemek derken psikolojik olarak kötü durumda olucam zaten. Bunuda insanlara kendimi farklı tanıtarak, kendimi özgüvensiz göstererek ödemek istemem..istemiyorum.
Nisan, mayıs gibi işe başlıyorum ve bu konuya kafamı çok taktım.
umarım gerçekten ne demek istediğimi, ve ne istediğimi anlatabilmişimdir.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Diğer konularımda bahsetmiştim. Bu yıl devlet memurluğunu kazandım. Gidicem yer kendi ilimden 5 saat uzakta.
Haziranda evleniyorum. Eşimle aramızda 3 saatolucak. Tayin bekliycez bir süre.
Tayin gelene kadar tek başımayım. Arkadaş buldum ev tutucaz v.s
Yine diğer konularımda bahsetmiştim. Ben arkadaş konusunda çok iyi niyetli birisiyim arkadaşlar.
ve çok sabırlı bi kişiliğim vardır.
Karşısına çıkıpta neden böyle yaptın diye tamamen tepkimi koyamam.
Hani bazı insanlar vardır derler "beni ilk gören ya sever ya sevmez lafımı pat diye söylerim" diye.
Bende böyle birisi olmak istiyorum.
ilk defa iş hayatına atılıyorum. Ve bu iş ise çok resmi bi iş.
Kendimi ezdirmeyen biri olmak istiyorum.
Yani ilk defa iş hayatına atılıcam için arkamdan afedersiniz enayi denmesini istemem..
işini iyi yapan ama kendinden asla taviz vermeyen birisi olmak istiyorum. hem işte hemde yeni arkadaş çevremde.
Bu zamana kadar olduğumdan daha da özgüvenli birisi olmak istiyorum.
ben ailemden ilk defa ayrılıcam.evlilik tayin beklemek derken psikolojik olarak kötü durumda olucam zaten. Bunuda insanlara kendimi farklı tanıtarak, kendimi özgüvensiz göstererek ödemek istemem..istemiyorum.
Nisan, mayıs gibi işe başlıyorum ve bu konuya kafamı çok taktım.
umarım gerçekten ne demek istediğimi, ve ne istediğimi anlatabilmişimdir.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.