kızlar artık gerçekten ben aklımı kullanamıyorum ve sizlerden yardım istiyorum dün eşimle şu konudan tartıştık: eşime faceden bi kız arkadaşlık isteği göndermiş.tanımadığı biri.o da kabul etmiş.ben bunu görünce sordum kimdir nedir, niye ekledin diye. o da hiçbişey düşünmeden belki tanıdıkdır diye eklediğini önemsemediğini söyledi.bende her önüne geleni ekleyecek misin? tanımadığın kızlarla ne işin olur diye konuyu biraz uzattım.eşimden şüphe ettiğimden değil şifresini falan biliyorum zaten ama kıskandım işte kendime engel olamadım. biraz da naz yapıp peşimde koşturmak istedim sanırım.
sorun şimdi şu: şimdi ve her zaman olduğu gibi eşim biz tartışmışsak eğer günlerce benle konuşmuyor surat yapıyor. haklı olsun yada olmasın. benim evlilikte tek istediğim ilgi. ama böyle olunca umursamaz tavırlar içine giriyor ve beni delirtiyor. sonra ben ağzıma geleni söylüyorum oda bunu günlerce unutamıyor. halbuki ben kızsamda öfkem çabuk geçer ve hemen samimi olalım istiyorum.hiç bi zaman konu uzasın istemem.ufacık şeyleri ben sorun yapınca eşimde gülsün geçsin bana sarılsın konuyu kapatsın istiyorum. ama yok adam ben bişeyi kızınca haklı olayım yada olmayayım beni umursamamaya başlıyor.o umursamayınca ben konuşuyorum.ben konuşunca o daha da uzaklaşıyor...ben daha çok üstüne gidiyorum,konuşuyorum...bu kısır döngü böyle devam edip duruyo.napacağımı gerçekten bilmiyorum.akşam benim zorumla konuştuk yine niye böyle yapıyorsun aşkım.bi kerede sen alttan al falan dedim.bana ağzına geleni söylüyorsun ondan sonra alttan almamı bekliyorsun dedi.evlenmeden öncede bana dediği tek şey dırdır yapma başka bişey istemem diyordu.şimdi ben onla konuşmak isteyince o susmayı tercih ettiği için dırdır yapmış oluyorum. ama benim elimde değil.inanın kendime hakim olamıyorum.o konuşmadıkça beni umursamadıkça ağlama krizlerine giriyorum.ölümü bile düşünüyorum. bi de sürekli ayrılalım gierim falan diyorum eşim bundan da bıkmış durumda sanırım.
artık ne kendimi ne de onu tanıyamıyorum. ne o bu kadar umursamaz ve düşüncesiz, ne de ben bu kadar sulugöz ve anlayışsızdım..
bugün tanışma yıldönümümüz eşim 3 senedir bugünü hiç unutmadı. ama su an eminim bugüne lanet ediyordur.
ben abartıyor muyum. siz böyle bi adamla yapabilir miydiniz ? tekrar eşimle eski günlerimizdeki gibi olabilir miyiz?
bence biraz kendi haline bırak.. sorgulama sık sık.. öncedende demiş dır dır etmesen yeter diye. demekki fasla söylenmeyi sevmiyo adam.. hiç münakaşaya laf düellosuna girme. erkekler biz kızlar gibi değilki.. sıkıya geldilermi hemen ya dırdır yapıyon derler yada sırtını dönerler.. o sebeple hiçççç üstüne düşme. tabiki yerine göre. öle hepten elini ayağınıda çekme.. ççok sinirlendiğin durumlarda, baktınki yine dayanamayıp cümle kuracaksın, hemen mutfağa geç.. kek yap kurabiye yap.. hırsını bunlardan al ::) ama cevap verme.. bi süre için.. inan daha sağlıklı bi sürece girersin.. en azından kendin için canım. facede kızmı ekledi. sor kim diye. oda belki tanıdıktırmı dedi? hım peki de geçiştir... ne kadar üstüne düşersen onu o yola itersin canım. ama uzzaktanda takip etmmeyi ihmal etme tabiki gözlemle yani bu face konusunda. ama ona hissettirme canım.. kendini ruhunu arındır. böyle olumsuz düşüncelere girerek ağlayarak kendini yıpratma. bırak kendi haline.. akışına..
sanırım benim ki bi hastalık canımmutfağa da gitsem, başka işlerle de uğraşsam aklım hep o konuda kalıyor. dilimi tutamıyorum ben. ya da ne bilim eşimden ilgi bekliyorum. hep peşimde olsun istiyorum. beni ilgiyi alıştırdı hep..ama evlendik bitti sanki herşey.. zamanında çok sorun yaşadık. benim için neler yaptı. şu an kılını bile kıpırdatmaması çok zoruma gidiyor...
bak canım.. ben ayrıldığım eşimle nikah kıyıldığı güne kadar mükemmelk ötesiydk.. ilgisi alakası şefkati.. ne zamanki nikahımız kıyıldı bunda bir u dönüşü.. en ufak bişeyde bağırmalar çağırmalar haksız olsa dahi üste çıkmalar.. erkeklerin psikolojisi biz kızlar gibi değil. onların mantığı beni evde bekleyen bir saksım (biz oluyoruz yani) köşede duran bir saksı m var nede olsa mantığı var onlarda. yani nasıl desem kaybetme korkusu kalmıyo onlarda garantiye almış hissediyolar nikah kıyılınca.. neyse.. bende cep teli kapalı olduğunda evdeyken, neden kapalı neden kapatıyosun diye beynini yiyodum.. hemde kendimi yiyodum... amann bıraksana kendi halinee ..beni bu yaşıma kadar omu getirdi. o varmıydı bu zamana kadar.. afedersin oda tuvaletini yapıyo oda o s u r u yo. nedir onu bu kadar değerli pahalı kılan? hiçbişey.. oda benim gibi insan... çok peşine düştüm ben.. ağladım gecelerce.. olan bana oldu.üzüldüğümle kaldım.. bu sebeple boşver... düşme peşine.. inan çok kıymete binersin inan.. tecrübe konuşuyo kulak ardı etme derim .
bu durumda tek suclu sen degılsın bana kalırsa...
esınde bıraz ılgılı alakalı olsun sana karsı sende sureklı boyle davranmak zorunda kalma ,
bazı erkekler karsısındakı ınsanın hıcbıseye sesını cıkarmamasını hıcbısey sormamasını ıstıyorlar kuklamıyız bız bn haklı buluyorum senı ılgısızlıkten boyle davranıyorsun sıkma canını
aynen dediğin gibi arkadaşım eşim karşısında hiçbişeye sesini çıkarmayan bi kukla istiyor. ama ben öyle olamam bunu o da biliyor.. hatta her tartışmamızda kendi de kabul ediyor benle akıl yarıştıramayacağını. sanırım biraz da bu zoruna gidiyor. söylediğim şeylere karşılık bile veremiyor. çünkü yaptığı şeylerin bi mantığı olmuyor çoğu zaman...
lütfen kendini üzme lütfen.. beynini böyle düşüncelerle doldurup yorma.. yazdıkların.. kendimi görür gibi oldum..sabırlı ol biraz.. bakalım neler olcak.. bende borç konularıda vardı.. yani eşim borçlara sahip çıkmıyodu.. ondan sebepte ayrıldım ben.. sadece anlaşamamazlık değildi benimki.. sizin sadece bu sorununuz varsa eğer dediklerimide yaparsan inan bazı şeyler daha farklı olur. kendi haline bırak. yoksa bu hırsla evet kendinizi mahkemede bulabilirsiniz.. bu kolay olanı inan.. biraz daha sabır.. sakince sukünetle bekle.. oda aklını bi toplamaya başlasın.. kendiyle kalsınkii ben haksızlıkmı ediyorum acaba desin. kendiyle muhakeme kursun. en iyisi bu inan. boşanmaa en sonn çare.... sadece sabır canım. üzme kendini
aynen dediğin gibi arkadaşım eşim karşısında hiçbişeye sesini çıkarmayan bi kukla istiyor. ama ben öyle olamam bunu o da biliyor.. hatta her tartışmamızda kendi de kabul ediyor benle akıl yarıştıramayacağını. sanırım biraz da bu zoruna gidiyor. söylediğim şeylere karşılık bile veremiyor. çünkü yaptığı şeylerin bi mantığı olmuyor çoğu zaman...
aynı durumu bende yasadım sana tek tavsıyem ona degersız oldugunu hıssettırmen ,
boyle nereye kadar gdecek bı dusunsene omrun ılgı bekleyerekmı gececek sen onu kendı halıne bırak onemseme rahat davran bak nasıl aklı basına gelıyo
valla al bendende o kadar aynı durumdan bende de var
ama ne düşünüyorum biliyormusun oo kadar kadın ilgisizlikten şikayet ediyorsa erkeğin bir odunluğudur o
yoksa hepsi birden bizi sevmekten vazgeçmiş olamaz değilmi??
canım benım bu ve bu gbı ınsanların pek duzelecegını dusunmuyorum ben acıkcası sureklı alttan alan sen mı olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?