Artık ölümü bile düşünüyorum... Yardım...

Yurtdışında büyümüş rahat bir insan olduğunuzu yazmışsınız,yabancı diliniz de var. Ailenizin yanına gittiğinizde size ve onlara zarar geleceğinden korkuyorsanız yurtdışına gidin bir kaç sene. Sadece 2 seçenek varmış gibi odaklanmayın,sağlıklı düşünün lütfen. Hayat sadece intihar etme ya da bu hayatı çekmeye mahkum olma seçeneklerini sunmaz,çözüm yolu bulmaya çalışın

Kendini ezdirmeyecek inşallah gerekeni yapacak En azından, ayrılamam kendi kendime geçinemem,bu hayvana muhtacım dememiş. İki tarz kadın arasında dağlar kadar fark var

ben kadınların okumasını ayakları üzerinde dursunlar diye savunuyorum.
ama siz eğitimli olmanıza rağmen kendinize yetemiyorsunuz.
madem ölmeyi göze aldınız hatta anladığım intiharı düşünüyorsunuz kaçın kurtulun şu adamdan. belli ki çok darp edilmişsiniz darp raporuyla o adamı hapse mahkum edebilirsiniz. üstelik sabıkalı birisi. mutlaka bir yaptırım uygulanacaktır. benim evladım bu hallerde yaşayacağına , öyle bir pisliğin her türlü tehdidine , şiddetine savaş vermeye hazır olurdum..

şuraya konu açana kadar bimer yazsanız, ya da polise haber verseniz daha hayırlı sonuçlar alırdınız..

Kendini ezdirmeyecek inşallah gerekeni yapacak En azından, ayrılamam kendi kendime geçinemem,bu hayvana muhtacım dememiş. İki tarz kadın arasında dağlar kadar fark var
TMM onda hem fikiriz başta saydığı meziyetler çok güzel ama işte herşey bunula olmuyormuş demekki bak yurt dışına gittim yaşadım diyo ama tekrar gderm ben diyemiyo yoksa burda dert anlatmak hele hele intiharı çözüm olarak görmek yerine topuklamıştı çoktan saydığı o kadar imkanlardan sonra asıl mesele bu meziyetler değil seninde dediğin gibi cesaret o oldumudaha kolay herşey

Kınamak istemiyorum kimseyi zira herkesin bir hayat sınavı var ama anlayamıyorum gerçekten anlayamıyorum böyle rahat lüks bir hayat yaşamışken nereden buldunuz tanıştınız sabıkalı, dul ve eğitimsiz bir adamla nasıl aşık oldunuz evlenmeye getirecek kadar nasıl şuurunuzu kaybettiniz anlayamıyorum çok özür diliyorum niyetim asla kınamak kötülemek değil ama bazen böyle şeyleri aklım almıyor benim...

Ayrinlin hemen donun baba evinize gidecek yer yoksa sunlari cekmekten iyidir.korkmayin bitirin boyle hayat gecmez

Bence kaç kurtul ailene de gitme. Başka bir hayat kur. Ana baba sözü dinlememek böyle zamanlarda daha çok acı verir. İyi ki çocuk yapmamissiniz . O yavrucak ne olacaktı öyle bir evde. Allah korumuş. Bence kaç kurtul... öldürecek diye korkuyorsan korkma . İntihar etmekten daha iyidir kaçmak. Hem hayata geri döndüğünü hissedersin.

Sakın kendini terketme...

ne yaşanmış olursa olsun senin en ufak bi zarar görmen aileni mahveder,evlat ya bu ne yapmış olursan ol,dön ailene bir şekilde kurtar kendini olmadı boşan git ülke dışında yaşa bulamasın seni,zaman öyle kötüki hergün neler görüp duyuyoruz ALLAH muhafaza canım Rabbim yardımcın olsun.

Ailene zarar verebileceğini bile düşündürten nedir peki ?
Boşanmak istiyorum dediğinizde size ne yapacağını düşünüyorsunuz mesela ?
Ve size bunu düşündürten ne ?
Bu adam katil yada öyle bi potansiyele sahip biri mi ki ?

demek neymiş ana babanın bazen bildigi birşey varmış. cezaevinde yatma sebebi nedir yazmamışsın bu aslında evlenmeme sebebi de neyse olan olmuş.
ananın evine dönüyorsun boşanma davası acıyorsun sonra da koruma istiyorsun. hatta kadın sıgınma evlerine yerleş ki bir süre seni bulamasın.
anamın evine gidemem dersen benim için kendine bir yumruk at...şöyle en okkalısından..
ananın babanın evine gittiginde en fazla bir de onlardan dayak yersin kocanın attıgı dayaktan ananın attıgı babanın attıgı tokat tükürük her zaman iyidir. sonra da barışırsınız. seninde hayatın kurtulur.

Benim ablam çok sıkıntılı bir evlilik geçiriyordu adam bir türlü bırakmıyordu. Tecavüz filan bunlar da vardı. En son bize bile haber vermeden çöp atmaya gidiyorum diye evden çıkıp memlekete ailemin yanına gitti ve kurtuldu.

Kendi isteğimle hamile kaldığımı söylemedim ki...?
kendi isteginle yada degil durum tecavüz niteliginde bile olsa korunmak için birşeyler yapmalısın. dogum kontç hapları var iç yada saglık oacaklarında spral takılyor adamdan habersiz taktır..cözüm cok..

İyiki düşmüş çocuklar kusura bakmayın ama varmış allah in bir bildiği

Ailene git yalvar yakar affederler

Bu adama boşanma davası aç hatta kavga çıkar yine darp ederse karakola git rapor ve uzaklaştırma al bi halt edemez korkma

bi yolunu bulup ailenin yanına kaçman lazım ölmek çare değil yavrucum aklın başına geldiğine göre annenler affeder sıkma canını.. eşin zarar vermesin diye ailen üç beş adam tutup onun anladığı dilden konuşurlar yanına bile yaklaşamaz böyleleri bu dilden anlar ama kaç kurtul bi an önce biz anca bunu diyebiliriz yardım olarak başka ne gelir bizim elimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…