sakın ama sakın kimseye verme maddi zorluğa filan düşersede tatlıllıkla ikna et bozdurmayalım ilerde ev araba filan alırız de canım yarın annene herşeyi detaylı anlat üzülecek diye çekinme bu adam müsvettesi yüzünden sana bişey olursa daha çok üzülecek çünkü ve boşanmak istediğini de söyle.yumuşayıp zaaflarına kapılma bu şer......sizden adam madam olmaz koca olmaz hele baba hiç olmaz lütfen silkelen ve kendine gel
yine konu actım orada anlattım nıkah var ..istetmeden kactım üniye gitmemı ıstemıyordu bende tercih vermeden kactım 1 yıllık cıkıyorduk benden 6yas buyuk
babam beddua etmıs benden önce ölur ınsallah insallah adam geri yollarda bır tekmede ben atarım demıs o sinirle nasıl giderim söylerim
ben yok dedım ama bana senı bu memelekette sag koymam dedı reziillik cıkartırım dedi
Sakın çocuk yapma. Bir süre sonra senden özür dilese barışsanız bile en az 3 yıl bekle çocuk için. Ne olur ne olmaz çünkü özür diler, sonra unutur yine kırabilir seni. En az Üç yılkacmaya evlenmeye dedım erken daha yok yasım 24 ben ne zaman evlencem evlenmek yuvamın olmasını cocuugumun olmasını ıstıyorum dedı
arkadaslar ben görumcemın telefonundan ablamla mesajlastım telefonum yok bu arada esım ızın vermıo kullanmam ıcınbenneyaptımkiher neyse suan 1ay kurdugum hayal gerceklesıo sanırım ablam aradı yarın esın ızın verırse dedı kuzenımın evınde annemle benı bulusturacaklarmıs babamdan gızlı bugun nasıl uyuyucam bılmıyorum annemı boynundan öpecem 10 kere 1000 kere 10000000000 kere allahım saatler kaldı annemı görmeye o guzel gözlerine bakmaya ona dokunmaya sıcaklıgını hıssetmeye öpmeye az kaldı tam 1aydır ben o gunu beklıyordum yarın olsa da annemı görsem anlatamam sıze bu özlemı anne duskunuyum onsuz nefes alamıyordum ablama dedım hasretlıkten ölücem ben bırsey degılde senağlamaoh be kalbımde hıssettım heyecanı ucacak gıbıyım yarın olsa anneme doyadoya sarılsam sonrada gelip size anlatsam :dance:
ya kaynanam evde olan dısarıya anlatılmaz kızım hep tembehler yanı ettıgımden degıl bılmem ıcın der bu yuzden anlatamıyorum ablam dısında kımseye ablamada anneme anlatma brde buna uzulmesın dıyorum
esım lise mezunu suan cocuk yap yap dıye dılegetırıyorlar 3yıl nereye kadarbilmiyorumkismile zaten ben tek gıdecem oda esım e ablam dıyecektı ıns ters tepkı vermez ınadı tutarsa gıtme demez ınsallahmafoldumbenÜnv'ye gitmeni istememesinin sebebi kendi kompleksidir. Seni kendinden üstün görmek istememiş belli. Kendisi ne mezunu?
Baban şimdi sinirle böyle söylüyor ama kesinlikle yumuşayacaktır. Bir baba evladına bunları içinden gelerek söyleyemez. Kimbilir onun ciğeri nasıl yanıyordur şimdi.
Söz meclisten dışarı bu doğulu milleti çok zordur haa. Bir kere bulaştınmı zor koparsın. Yapışırlar salça gibi. Çocuklarını bile kaçırır göstermezler. Sakın çocuk yapayım deme haa bu adama. Aman kızım çok dikkatli ol. Sağlam korun
Sakın çocuk yapma. Bir süre sonra senden özür dilese barışsanız bile en az 3 yıl bekle çocuk için. Ne olur ne olmaz çünkü özür diler, sonra unutur yine kırabilir seni. En az Üç yıl
Annenle buluşmaya yalnız git. Eşinin ailesinden kimse gelmesin seninle. Annene durumu anlat, ağla, beni öldürecekler de. Annen de dayanamaz babanla konuşur. Onu yumuşatmaya çalışır. Zemin hazırlar. Daha sonra sen de babana özledim diye msj çekersin.Özür dilersin
ya kaynanam evde olan dısarıya anlatılmaz kızım hep tembehler yanı ettıgımden degıl bılmem ıcın der bu yuzden anlatamıyorum ablam dısında kımseye ablamada anneme anlatma brde buna uzulmesın dıyorum
esım lise mezunu suan cocuk yap yap dıye dılegetırıyorlar 3yıl nereye kadarbilmiyorumkismile zaten ben tek gıdecem oda esım e ablam dıyecektı ıns ters tepkı vermez ınadı tutarsa gıtme demez ınsallahmafoldumben
arkadaşlar daha eşime tahammül edemiyorum yoruldum 1aylık evliyim günlerce ağladım az cok evliliğim hakkında bılgı vermıstım yınede özetleyeyım kacarak evlendıgımı 18 yasında oldugumu...arkadaslr ben daha tahammul edemıyorum dayanacak tutunacak dalım kalmadı günüm ağlamakla geciyo senağlama nereye kadar bu gidecek böyle arkamda kımsem yok yaslanacak bır ailem yok hergun küfür tehtit kendımı köle gibi hıssedıyorum senağlama bana dün daha ne için evlendın yapacaksın edeceksın toplayacaksın gel dedigimde gelip git dedigimde gideceksın demeye basladı öyle zoruma gittiki...saatlerce agladım küfürlerine tahammul edemıyorum bagıra bagıra korkuyorum biri duyacak(bana öyle seyler söyledigini komsular kaynanam görumcem)senağlama kımseye bırsey diyemiyorum bana sonunda tokat yıyeceksın dedı susup kaldım...allah annemı yatalak etmesın senın elıne dusurmesın sonra duserse ben ettım ben yaptım ömur boyu dersin dedibenneyaptımkiöyle uzuldumkı ben bencıl bırı degılım merhametsız degılım yaptıgım seyı söylemem bile. babenneyaptımkina dun sadece kokulu pis coraplarını atmıs ortalıga cabuk al sunları dedim duzgun söylesene getireceksin getirmedim görursun sen dedi... dedim emretme kölen değilim daha ne evlendın dedı dedım bı corabı getirmedim diye yaptıgımı yokamı sayacaksın kımse kımseye mecbur değil bir ömru paylasalım dıye evlendım senağlama of of yasamaktan tad almıyorum hayatımı kendı elımle zehır ettım yasamak ıcın bır sebebim bile yok :1no2:ölümü bile düşünüyorum kaynanam bu evden kızım gelinliğinle girdin kefenınle cıkarsın dedi ayrılıktan söz etme dedı dedım ozaman kefenım cıkar ruhum daralıyo esımın yuzunu görmek ıstemıyorum senağlama
♥gözyaşı♥;15119726 .!.:
Anladığım kadarıyla yaşadıkların yormuş seni ve bu yorgunluğundan daha evliliğin ne olduğunu kavrayamamışsın. Eşinde senin bu halini anlayamıyor. Yaşın küçük ve elilik belkide sana toz pembe görünüyordu ama öyle değil tabi.. Güzel yönleri olduğu kadar zorluğuda var bu işin... Şimdi sana tavsiye edebileceğim eğer ailene geri dönemeyeceksen yada döndüğünde şimdikinden daha da üzüleceksen biraz sabredip ortamı yumuşatmaya çalış. Bu nasıl olur. Öncelikle evini güzelce toplarsın, güzel güzel yemekler yaparsın, kendini hazırlarsın. Eşin geldiğinde bunları görünce emin ol yelkenler suya inecektir. Ve sende onun bu halinden faydalanıp sakince, birbirinizi kırmadan, sinirlenmeden durumunu anlatacaksın. Zamanla ikinizinde evliliğin gereklerini tam anlaına yerine getireceğini ama bunun için onunda biraz daha yardımcı olması gerektiğini onun senin herşeyin olduğunu ve senin ona emanet olduğunu hatırlatacaksın. Yuvayı dişi kuş yapar sen biraz gayret et. Mutluluk oturduğun yerden avuçlarına düşmeyecektir. Biraz zaman geçsin ortalık durulsun ikinizde evlendiğinizin farkına varın ondan sonra büyük ihtimalle daha güzel olacak herşey.. Ama olmuyosa da ölüm seni şuanki halinden daha beter yapar, hiç bişeyi çözmez bunuda aklından çıkarma..
eşinden habersiz biryere çıkamıyormusun?
öyle bır ortam olamazkı ablacım cunku ben bırlık oturuyorum kaynanamla yemeklerı o yapar:sinifsinif:♥gözyaşı♥;15119726 .!.:
Anladığım kadarıyla yaşadıkların yormuş seni ve bu yorgunluğundan daha evliliğin ne olduğunu kavrayamamışsın. Eşinde senin bu halini anlayamıyor. Yaşın küçük ve elilik belkide sana toz pembe görünüyordu ama öyle değil tabi.. Güzel yönleri olduğu kadar zorluğuda var bu işin... Şimdi sana tavsiye edebileceğim eğer ailene geri dönemeyeceksen yada döndüğünde şimdikinden daha da üzüleceksen biraz sabredip ortamı yumuşatmaya çalış. Bu nasıl olur. Öncelikle evini güzelce toplarsın, güzel güzel yemekler yaparsın, kendini hazırlarsın. Eşin geldiğinde bunları görünce emin ol yelkenler suya inecektir. Ve sende onun bu halinden faydalanıp sakince, birbirinizi kırmadan, sinirlenmeden durumunu anlatacaksın. Zamanla ikinizinde evliliğin gereklerini tam anlaına yerine getireceğini ama bunun için onunda biraz daha yardımcı olması gerektiğini onun senin herşeyin olduğunu ve senin ona emanet olduğunu hatırlatacaksın. Yuvayı dişi kuş yapar sen biraz gayret et. Mutluluk oturduğun yerden avuçlarına düşmeyecektir. Biraz zaman geçsin ortalık durulsun ikinizde evlendiğinizin farkına varın ondan sonra büyük ihtimalle daha güzel olacak herşey.. Ama olmuyosa da ölüm seni şuanki halinden daha beter yapar, hiç bişeyi çözmez bunuda aklından çıkarma..
canim önceki konundanda takip etmistim seni.allah yardimcin olsun bir hata yaptin simdide bedelini ödüyorsun.umarim ailenle en kisa zamanda barisirsin ,benim anlamdigim madem cok tutucular her seyine karisiyolar internete girip cikmana nasil izin veriyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?