söylediklerinin büyük kısmına katılıyorum.(eşim doğu karadenizli).fakat birazda nasıl muamele göreceğini kendin belirliyorsun.ben başından beri çok büyük mücadele verdim hiç alttan almadım biterse bitsin dedim.bayramda bile gitmediğim oldu dediklerini yaptıramazlar diye direttim çünkü okadar adetlerine düşkünlerki düşün yaptığım devrimdi.aramız iyi kayınvalidem ve eşimle.çünkü ben iyiyim ve güçlüyüm.yakar geçerim bunu biliyolar.eşim normalde erkeklerin hiç yüksünmeden yaptıkları şeyleri lütufmuş gibi yapar ama yaptırmayı başardım.en basit örneği ütüsünü kendisine yaptırıyorum.doğu karadenizlileri bilmeyen ne varki ütüde tabi yapacak diyebilir tabikaydirigubbakcemile3
bazı insanlar ezebildiğini öyle bir ezerki aşk meşk hikayedir.oyüzden kaçmak elini kolunu bağlamak demek.kaçtıysan eğer bari anlayışlı hoşgörülü merhamet sahibi acıma duygusu olan bir aileye kaçacaksınki başına vurmasın kaçtın geldin diye ezmesin.
severek evlendım esimin memleketini demiyim küçük bır memleket onu söyliyim sadece ailem kacarak evlendım diye sildi benı babamda annemı falan görusturmuyo bu yuzden
konunun tüm sayfalarını okumadım ama..neden kaçtığını falan da bilmiyorum..bu yüzden sorularım saçma gelebilir...
sevgisinden emin olmadığın birine niye kaçtın???
madem seni sevdiğine inandırdı ve seviyor diyelim, seven insan daha 1 aylık eşine böle davranırmı???
kacmaya evlenmeye dedım erken daha yok yasım 24 ben ne zaman evlencem evlenmek yuvamın olmasını cocuugumun olmasını ıstıyorum dedı
esım dedı nısanlanmıs ayrılmıs olmasaydım senı almazdım dedi nıye benım ılk sevdıgım cıktıgım sensın bu yuzdenmı almazdın dedım makyajı sevıyormusum esofman gıymeyı sevıyomusum evde sacı acık dolasmayı sevıyomusum bu yuzden almazmıs
bir zamanlar bende eşimden dayak yiyen sürekli tehdit altında kalan biriydim.ölsemde kurtulsam diye düşünüyordum.annem ben 5 yaşındayken vefat etmiş,babamı kaybedeli de 11 sene oldu çocuklarımda var.ne gidecek bir yerim nede tutunacak bir dalam vardı ama yılmadım.evi terk ettim.yaşamak için çocuklarımın yokluğuna dayandım.kimse yardım eli uzatmadı tek başıma ayakta kaldım.direndim ve başardım.işe girdim sonra boşanma davası açtım ve boşandım.şimdi yeni bir hayat kurmaya çalışıyorum.çocuklarım yanımda değil ama onları istediğim zaman görebiliyorum gün gelecek onları da yanıma alacağım.ben hala savaşıyorum ama yılmaya hiç de niyetim yok.bu son savaşı da kazanacağım.üstelik çocuğun da yok buna katlanma.
unutma ya çaresizsiniz,yada çare sizsiniz.
ailen var onlarla konuş yalvar.can güvenliğim yok de.olmadı tek başına ayakta durmayı öğren.seni orada tutan birşey yok.kadın sığınma evine de gitme 10 gün sonra kapıya koyarlar sokakta kalırsın.bunu söylüyorum çünkü yaşadım.sadece kendine güven.nerede yaşıyorsun yani hangi şehirdesin?belki sana bir yardımım dokunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?