artık ölümü bile düşünüyorum

helal olsun buyuk basarı tebrık edıyorum gercekten guclu kadınlara hep imrenmişimdir sende onlardansınolumunekankayizsmile

konunun tüm sayfalarını okumadım ama..neden kaçtığını falan da bilmiyorum..bu yüzden sorularım saçma gelebilir...
sevgisinden emin olmadığın birine niye kaçtın???

madem seni sevdiğine inandırdı ve seviyor diyelim, seven insan daha 1 aylık eşine böle davranırmı???

severek evlendım esimin memleketini demiyim küçük bır memleket onu söyliyim sadece ailem kacarak evlendım diye sildi benı babamda annemı falan görusturmuyo bu yuzden

18 yaşındasın en güzel zamanında kaçarak kendini heba etmişsin hiçmi televizyonlarda görmedin kaçan kızların sonunu mafoldumben

emındım ama sevgılyken cok farklı evlıyken cok farklı yanı sevgılıyken trip naz yapabılıyorsun cunku cekebılıyo daha senı elde etmemıs ama evlenınce 1 saat bıle katlanamıyorlar ...

umarım allah eşinin gönlüne biraz merhamet verir canım sıkma canını.. ölüm falan nasıl düşünceler onlar öyle rabbimin verdiği canı ancan rabbim alır..

Sabret canım ya? Biraz sabır,ileri de meyvelerini toplayacaksın. senin önünde 2 yol var, ya evi terkedeceksin, ailen seni istemeyecekse dışarılarda kalcaksın, inan bana dışarısı, sokaklar en kötü evden daha tehlikeli...
ya da sabredip eşinin düzelmesini, ya da ailenin yumuşaması bekleyeceksin.
ölümü düşünmek gelinebilecek son noktadır. senin durumundan daha kötü olanları düşün ve Allah'a sığın, bak o zaman herşey düzelir en azından içinde bulunduğun Ruhi bunalımdan kurtulursun.

Allah yardımcın olsun. Bol bol dua et.. Ayrıca, Allah'ın verdiği canı ancak Allah alır..!

Son düzenleme:
kacmaya evlenmeye dedım erken daha yok yasım 24 ben ne zaman evlencem evlenmek yuvamın olmasını cocuugumun olmasını ıstıyorum dedı

canım bence ailene bu adamın seni tehtidlerle evlenmeye mecbur ettiğini korkup ondan evlendiğini eziyet gördüğünü ilet bir şekilde hakkaten zor durumdaysan...üzüldüm Allah yardımcı olsun.

Son düzenleme:
kocana karşı devamlı Ayetel Kürsi oku mutlaka.şerrinden lafından sığın Allah a; okuyarak üfle çaktırmadan.inşallah faydasını görceksin.demedi deme!

Son düzenleme:
offf canım ya daha 18 yaşındasın olan olmuş zaten o ayrı ailenle iletişim kurmaya ve kurtulmaya bak git ailenin kapısına yalvar anlat durumunu elbet affedeceklerdir anne baba sonuçta kızmaktada da sonuna kadar haklılar zorun neydi be canım ........gerekirse kapılarında yat bu adamla ömür geçmez daha 1 ay olmuş böyle gerisini düşünemiyorum...
canına kıysan ne olacak?öldüğünle kalırsın eşin hayatına devam eder emin ol ! olan sana ve ailene olur yine ailene bunu da yaşatmaya hakkın yok aklını başına topla artık kendine gel şikayet etmekle birşey düzelmez tek çıkış yolun zor olsada ailen ....saçma düşüncelerden uzak dur lütfen..

benim ablamda kacarak evlendi 17 yasinda iken..dogulu bir erkekle... okadar uyardik bu insan yanlis insan..evlenmeden once iliskilerini ben biliyordum ara sira agzindan kufur kacirir sonra ozur dilerdi..ablam herseyiydi onun..geceleri tel acar aglardi o kadar yani evlendiler baska sehire gittiler yani kacarak tabi.. biz babami razi etmeye ugrasiyoruz baris olsunki sahipsiz bulmasinlar diye..babam dayanamadi bi sure sonra kaldigimiz sehire tasinmalarini sagladi.. tabi bu adam zugurt.. is yok guc yok nasilsa razi oldu geldi..sonra 2 sene sonraablam hamile kaldi..ablam cok sessizlesti bunalimda gibi hisbiseyini anlatmiyodu artik..ablam 6 aylik hamileyken kendi yataklarina bi baska kadin getirdi..ablam basti bunlari evde offf offf sonra yaptigindan utanmadi bile.. simdi ise ayrilar ve evet eger biz sahip cikmasaydik ablama neolurdu bilmiyorum..ailenden birilerinin anneni ve babani biraz yumusatmasi lazim ve sakin cocuk yapmaaaaa dicem ama ben mesela istemeden hamile kaldim su an hamileyim cok dikkatli ol cokkkk

bir zamanlar bende eşimden dayak yiyen sürekli tehdit altında kalan biriydim.ölsemde kurtulsam diye düşünüyordum.annem ben 5 yaşındayken vefat etmiş,babamı kaybedeli de 11 sene oldu çocuklarımda var.ne gidecek bir yerim nede tutunacak bir dalam vardı ama yılmadım.evi terk ettim.yaşamak için çocuklarımın yokluğuna dayandım.kimse yardım eli uzatmadı tek başıma ayakta kaldım.direndim ve başardım.işe girdim sonra boşanma davası açtım ve boşandım.şimdi yeni bir hayat kurmaya çalışıyorum.çocuklarım yanımda değil ama onları istediğim zaman görebiliyorum gün gelecek onları da yanıma alacağım.ben hala savaşıyorum ama yılmaya hiç de niyetim yok.bu son savaşı da kazanacağım.üstelik çocuğun da yok buna katlanma.

unutma ya çaresizsiniz,yada çare sizsiniz.

evde kapalı saçlamı durucakmışsın niye hangi çağda yaşıyoruz kaçıncı yüzyıldayız
kusura bakma kızım ama sana çok kızdım eskiden tv internet bu kadar yaygın değildi tüm profilini mesajlarını gözden geçirdim kör cahilde dğilsin ne zorun vardı kaçtın sana ne vaad etti sevgi desen değil
mutlu bir yaşam desen değil huzur desen değil
cinsellikle ilgili mesajlarınıda okudum
sadece cinsellik içinmi
cinsellği yaşamak için evlilik yapılırmı
asgari müşterekte hiç bir paylaşım olmadıktan sonra
adam ve akaydirigubbakcemileilesi çok geri kafalı
insanlar her gün bir adım öne gitmek için adım atıyo sen böyle bir aileye gideek kendini 50 sene önce insanların köylerde yaşadıkları duruma soktun
gözüm kapalıydı deme boşyere internette araştırma yapmayı biliyorsun
sınav notlarında yüksekmiş
burada bir çok kişi senden büyük ve insanların tavsiyelerine kulak ver
bir kulağından girip diğerinde çıkmasın
senin bir ablan olarak sana sitemim kendini böyle bir devirde böyle bir duruma sokman

Tek ama tek caren bir an önce o adamdan ve hayatından kacmak..
Daha 18 yasındasın..
Mahkum etme bu adama kendini..
Geçmez bir ömür böyle.

Ne kadar da anlamlı bir söz.

Birşeyi gercekten merak edıyorum.Televızyonlarda ''suan soyledıklerınız suc duyurusu nıtelıgı tasıyor''' dıyorlar ya.Kadınlarımız burda adam bana bunu dedi bunu yaptı korkuyorum bana bısey yapabılır,bana vurdu,dısarı cıkartmıyor,gıdıcek yerım yok gıbı seyler soyledıklerı zaman bu suc duyurusu nıtelıgı tasımıyormu?Kimse kontrol etmiyormu?

İnan sınırden tırnak etlerımı koparıyorum yazdıklarını okurken.Kendın ettın kendın buldun e be guzel kardesım unıversıte okumak ıstemıyosa tercıh yapardın ama sınavlardan gecmezdın beceremıyo derdı aılende kabullenırdı bu durumu.Bak ben aılenın suandakı dusuncesını soylımmı sana ''basına vurmus gıbı o yasta ardına bakmadan rıza almadan kocaya kacarsa benı ezıp orda ezılınce bana gerı donmesın ,o kocaya kacarkende ben babaydım benı babsı olarak saymadı sımdı düşünce babam dıyor''[Ben olsam iki uclu bu degnegı kabul eder eşimle cozmeye calısırdım babanada babası baskı yapacak onu affedersen evıne alırsan bende senı affetmem dıyecektır.Elinin altında ınternet ve telefon var polısı ara zorla benı tutuyorlar ben kadın sıgınma evıne gıtmek ıstıyorum hakaretın kufurun haddı hesabı yok bu evde bende can guvenlıgımın olmadıgını dusunuyorum de ,en olmadı bıgun agdaya gıdıcem dıye cık evden duc duyurusunda bulun kadın sıgınma evıne senı yerlestırırler istanbuldaysan ismekin baska sehırdeysende o beledıyenın meslek edındırme kurslarına gıder kendıne bır hayat kurarsın.Artık yalnızsın yalnız olmayı sen sectın.Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
ailen var onlarla konuş yalvar.can güvenliğim yok de.olmadı tek başına ayakta durmayı öğren.seni orada tutan birşey yok.kadın sığınma evine de gitme 10 gün sonra kapıya koyarlar sokakta kalırsın.bunu söylüyorum çünkü yaşadım.sadece kendine güven.nerede yaşıyorsun yani hangi şehirdesin?belki sana bir yardımım dokunur.

aaa bılıyorum konuyla ılgısı yok ama kadın sıgınma evınden neden kovuyorlar?(ıstersen özeldende yazabılırsın rahatsız olursan)

rahatsız olunacak bir durum yok neden kovduklarını bilmiyorum ama sana sadece 10 gün müsade ediyorlar kendine bir iş ve kalacak bir yer bul diyorlar.hepsi bu hapishaneden bir farkı yok.bu ülkede kadına sahip çıkan yok.ben bunların hepsini yaşadım ama tek başıma ayakya kalmayı öğrendim.en önemlisi de namusumla bunu yapabildim.kimsem yok ailen vefat etti.kardeşim de yok yani tamamen yalnızım ben bunu başardıysam ailesi olan biri mutlaka denemeli.boşuna dememişler acıma acınacak hale gelirsin diye.şimdi buradaki bütün kadınlara şunu söylemek kendinize acımak yerine çıkar yol arayın mutlaka bulunur.
yardıma ihtiyacı olana kapım açık her zaman elimden geleni yapmaya hazırım.yeter ki korkmayı bırakın kimse hükümdarınız değil ve siz köle değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…