artık ölümü bile düşünüyorum

sözelcıyım 410du turkce ögretmenlık oluyordu dısardan okumk ıstıyorum esımı zorladım yuzune guldumde bakarız dedı sımdı vazgectı heralde ses yok

iyi bari senin adına sevindim , inşallah herşey yoluna girer

sözelcıyım 410du turkce ögretmenlık oluyordu dısardan okumk ıstıyorum esımı zorladım yuzune guldumde bakarız dedı sımdı vazgectı heralde ses yok

peşini bırakma bu işin eşinle çok mutlu bile olsan oku mesleğin olsun ki eşin daha cicim aylarında böyle yapmaya başlamış , yani snin okumanın peşini hiç bırakmaman lazım gizli veye haberli başvur şansını dene bu yıl olmazsa seneye mutlaka oku , benden sana bir abla tavsiyesi

okumak varken ay canım ya ailen ne güzel okuturmuşda seni karşınada dengin biri çıkardı neyse kader tabi olsaydı demekle birşey olmuyor , 2 şansını kaçırma ek yerleştirmeyi takip et

evlenmısım neydecekmısım okumayı amıymısım acıktaymıymısım :bbo:

sen eşinden gizli başvurunu yap gerekirse bileziğini sat okul harcını yatır bu senin geleceğin , yarın öbür gün çok büyük kavga etseniz ayrılsanız hiç değilse elimde okulum var dersin bence başvurunu yap dondur seneye işlerr düzelirse ne ala düzelmezse ailen sana sahip çıkar okursun devlet bursda veriyor

kocan hiç güvenilir değil evlenmeden önce bütün söylediklerinin tersini yapmış hiç güvenme , küfür ne demek ya o evin bereketi olmaz bir kere , ayaklarının üstünde durmaya bak

ben anlamiyorum...
madem babami arayamam diyorsun geri donemem diyorsun ne yapmaya konu actin ahh vahh diyelim diye mi?
tek caren ailenden yardim istemek canim daha neyi dusunuyorsun?
ya bu adami cekeceksin ya da ailenden yardim isteyeceksin bu kadar basit...
kendini bosu bosuna yipratma, yaptigin hatalari unut, ailene de unutturmaya calisip onune bak!

arkadas cok hakli CADIARZU:teselli: cözüm bulmalisin yorumlardan karar ver dahasi sen kararini ver sevgi sözleri ederse bu sahis dahada inanama sakin inanalimaz seven böyle yapmaz desede gercek olmaz

biraz içimi rahatlatmak birseylerimi bırılerıyle paylasmak için...birazda ne yapmam gerekiyo nasıl davranayım ne yapayım diye öneriler almak için tecrubelı kısılere basvurmak ıstedım ... anneme anlattım ama tavrını koy dedı yalnız olmadıgını bıldır dedı ...daha fazla ne yapayım ben ablam söylermısın ordan oraya savruluyo gıbıyım ortadayım yaslanacak kımsem yok galıba benım içime atsam daha kötu oluyorum ...evlı ablalar var kacarak evlenenler var benım gıbı böyle hayatı olanlar vardır dıye dusundumsenağlama

baştan sona okudum.

kimsenin ayrılmasından yana olmam ama senin durumun farklı.

tamam kaçarak evlenmiş olabilirsin ama bu sana küfretmesi,esir gibi davranmasını gerektirmez.

madem kaçıracak kadar seviyorsun şimdi ne oldu?....
bir anda bitti mi yani?....

önce sevgilisi olarak değerli görüyordu,şimdi kendi gerçek dünyasına soktu.
sana değer vermeyi bırak mal gibi görüyor.
ilk yorumdan sonra diklenme,yumuşak davran diyecektim ama tüm tavırlarından sonra...lmaz:

kaynanan da bulmuş çocuk,bildiğini yapıyor.
senin gözün açılmasın diye tüm yasaklar.

kimseyle konuşmamalar.

sen daha dün girdin o eve.
esir diye değil,gelin diye.

eşin kabalığı yanında kendini ailesine isbatlamaya çalışıyor,bak ben kendimi böyle saydırıyorum gibi....

arkanda kimse yok,
evlenirken herşeyini feda edip onu tercih etmen değerini sıfırın altına düşürmüş.

ayrıca şuna da çok kızdım;becerememiş senden şüphelenmiş.klava:

senden 1 yaş büyük yiğenim var,haftaya üniv.başlayacak.
o yüzden sana yaşattıkların acaip kızdım.

yolun başındayken okulunu oku,kendin için yaşa.

sanma ki zamanla düzelir.
nasıl başlarsan öyle gider kızım.

Dikkat et pc geçmişinden yazışmaların kalmasın geçmiş silmeyi umarım biliyorsundur,Ailen dargın diye şu an bunu yapıyor seni sahipsiz sanıyor,hemde öğretmenlik kazandın ve gtmedin üniversite hayatı gibi bişiden mahrum kaldın,neyse olan olmuş artık ben senin yerinde olsam sevgin bitti ise eşine karşı tamamen kes at,gelecek yıl ygs ye gider herkesten uzak bir şehire gider üniversite okurdum...bende küçük bir yerde yaşıyorum boşanmalar bizim burda da başladı 3 gün konuşuluyo 4 cü gün herkes kendi işine bakıyor,köklü ailelere gelin gitmenin zorluğunu bilirim hersey yasaktırbenim amcamlarda öyle gelin asla gidip annesinde kalamaz,yalnız gezmeye gidemez!!

walla bende kesınlıkle katılıyorum.Evlilik sabır işi.
çevremde o kadar cok örnek varki evlenmeden önce karısının üzerine titreyip evlendıkten sonra"bana bak kadın" diye hitap eden.
Evlenınce daha cok sahıplenıyorlarmısta ondan oluyormus hikayee..
aradakı saygı bagı zedelenıo.Erkek sabredıp beklediği herseye 1 gecede kavusurken kadın taptığı erkeğın bambaşka zaaflarıyla karşılasıo..

" tavsıyeme gelınce kesınlıkle babanı ara 1 kez reddeder 2 kez reddeder ama sonunda kımse canına kanına evladına sırt ceviremez.yaşın cok ufak muhtemelen onunda öyle.zaten erkeklerın olgunlasması 30dan sonra başlıo.
sorumluluk agır gelıo kı zayıf erkegin yapacagı sekılde asagılamaya başlamış..
sakın ama sakın "belkı bır bebegımız olursa benı sever sayar"gıbı bır hataya kapılma...
allah yardımcın olsun canım..

vallhi benim bir arkadaşımıda nişanlısı kaçırdı küçük bir yerde oturuyorlar nişanlısı olduğundan kaç yıldır flört ettiler seviyolardı birbirlerini neyse dedi nasılsa evlenicektik dedi oturdu.derken kız vajinusmus olduğu çıktı meydana gizlememiş aileye söylemişler küçük bir yer kıza ne baskılar kapıda beklemeler oldumu oldumu die kıza içkiler içirmişler olsun die durumları çok iyi tedavi ettimiyolarda neler neler sonra kayınvalidesi oğlana senin ömür boyu cocuğun olmayacakmı diye diye ,eşiyle arasındada bidünya problem oldu derken boşandı bunlar arkadaşım bikaç yıl çalıştı falan sosyalleşmeye psikolojisini düzeltmeye çalıştı ailesi tam destek tabi arkasında dağ gibi sonra buyıl sosoyoloji bölümünü kazandı gidiyor konyayaa vallhi inş. ailenden destek bulurusnda eğitimine devam edersin güzelim böyle evllik olmaz başından oolmuyorsa sonradan düzelir die umutlanmak boşuna

vah vah vah ki ne vah
kizdim cok kizdim ama esinden cok sana kizdim
önünde üniverste gibi bir firsat varken kocaya kacmak
analar babalar ne söylüyorsa dogru söylüyor amaaa
bunu okuyan bekarlara örnek olsun bu yasadiklarin

Ah be merveeeeeeeeeee kötükedihüso

Bundan 1 ay önce açtıığın konuyu hatırladım direk keşke ozamandan farketseydin olacakları be canım.çok çok çok yazık ettin kendine.

ailene ulaşmaktan başka yol görünmüyor .ya kocanın kölesi olucaksın yada kendini kurtarıcaksın.

Aileniz sizi uyardığı halde istemedikleri bir evlilik yapmış üniye yazılacakken kaçmışsınız bu durumda ailenize de dönemezsiniz bence bunu yapmayın başka yollar düşünün. Kaçarken kötü bişey olursa anlaşamazsak naparım diye mutlaka düşünmüşsünüzdür aklınıza gelen başka yöntemleri deneyin.

Bir ayda bu kadar şey yaşandıysa bir yılda sağ çıkmanız mucize olur zaten

Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…