çocuk yaşta kocaya kaçacak kadar ne gördün bu adamda anlamadım. kendi düşen ağlamaz aslında. ama sana çok üzüldüm. burda sana tek yardımcı olacak kişi annen. annen babanla seni barıştırmalı bence.git babana yalvar ayaklarına kapan kendini affettir. ben bi hata yaptım seni çiğnedim ama sen haklı çıktın de. baba yüreği dayanmaz senin elinden tutar. elin herifinden küfür yiyeceğine babandan laf ye daha iyi. o terbiyesiz adamdan koca falan olmaz hiç değişir düzelir deme yakında seni dövmeye başlar zaten. üniversite ek kontenjanlarını kaçırma sakın ama kocan seni okutmaz,ondan gizlemelisin. para falan biriktir nebiliyim ama önce babanla barış. yoksa işin çook zor. senin için dua edebilirim ancak ama zararın neresinden dönersen kardır. :Saruboceq: allah yardımcın olsun
Kaçarak gidip pişman olmayanı bilmiyorum ama başkalarının hayatı kimseye ders olmuyor.
Hep güzel umutlarla başlıyor ve büyük hayal kırıklığı.
Bence daha fazla çekme canım.
Annen babanı ikna eder mutlaka biraz sabırlı olmalısın.
Olmazsa bile kendin gider yalvarırsın. Pişmanlığını anlatırsın.
Yine okuluna devam edip geçmişe, hatalarına sünger çekersin.
Ömrün boyunca böyle çekeceğine, baban biraz söylenir belki ama sonuçta kıyamaz affeder.
Mutsuzsan sakın çekme. Dünyaya bir daha gelmeyeceğiz.
Gençliğini kimseye vakfetmeye değmez.
Allah yardımcın olsun.:Saruboceq:
arkadaşlar daha eşime tahammül edemiyorum yoruldum 1aylık evliyim günlerce ağladım az cok evliliğim hakkında bılgı vermıstım yınede özetleyeyım kacarak evlendıgımı 18 yasında oldugumu...arkadaslr ben daha tahammul edemıyorum dayanacak tutunacak dalım kalmadı günüm ağlamakla geciyo senağlama nereye kadar bu gidecek böyle arkamda kımsem yok yaslanacak bır ailem yok hergun küfür tehtit kendımı köle gibi hıssedıyorum senağlama bana dün daha ne için evlendın yapacaksın edeceksın toplayacaksın gel dedigimde gelip git dedigimde gideceksın demeye basladı öyle zoruma gittiki...saatlerce agladım küfürlerine tahammul edemıyorum bagıra bagıra korkuyorum biri duyacak(bana öyle seyler söyledigini komsular kaynanam görumcem)senağlama kımseye bırsey diyemiyorum bana sonunda tokat yıyeceksın dedı susup kaldım...allah annemı yatalak etmesın senın elıne dusurmesın sonra duserse ben ettım ben yaptım ömur boyu dersin dedibenneyaptımkiöyle uzuldumkı ben bencıl bırı degılım merhametsız degılım yaptıgım seyı söylemem bile. babenneyaptımkina dun sadece kokulu pis coraplarını atmıs ortalıga cabuk al sunları dedim duzgun söylesene getireceksin getirmedim görursun sen dedi... dedim emretme kölen değilim daha ne evlendın dedı dedım bı corabı getirmedim diye yaptıgımı yokamı sayacaksın kımse kımseye mecbur değil bir ömru paylasalım dıye evlendım senağlama of of yasamaktan tad almıyorum hayatımı kendı elımle zehır ettım yasamak ıcın bır sebebim bile yok :1no2:ölümü bile düşünüyorum kaynanam bu evden kızım gelinliğinle girdin kefenınle cıkarsın dedi ayrılıktan söz etme dedı dedım ozaman kefenım cıkar ruhum daralıyo esımın yuzunu görmek ıstemıyorum senağlama
valla merva bütün sorunlarını halletmiş şimdi kilo vermeye çalıştığına göre
arkadaşlar daha eşime tahammül edemiyorum yoruldum 1aylık evliyim günlerce ağladım az cok evliliğim hakkında bılgı vermıstım yınede özetleyeyım kacarak evlendıgımı 18 yasında oldugumu...arkadaslr ben daha tahammul edemıyorum dayanacak tutunacak dalım kalmadı günüm ağlamakla geciyo senağlama nereye kadar bu gidecek böyle arkamda kımsem yok yaslanacak bır ailem yok hergun küfür tehtit kendımı köle gibi hıssedıyorum senağlama bana dün daha ne için evlendın yapacaksın edeceksın toplayacaksın gel dedigimde gelip git dedigimde gideceksın demeye basladı öyle zoruma gittiki...saatlerce agladım küfürlerine tahammul edemıyorum bagıra bagıra korkuyorum biri duyacak(bana öyle seyler söyledigini komsular kaynanam görumcem)senağlama kımseye bırsey diyemiyorum bana sonunda tokat yıyeceksın dedı susup kaldım...allah annemı yatalak etmesın senın elıne dusurmesın sonra duserse ben ettım ben yaptım ömur boyu dersin dedibenneyaptımkiöyle uzuldumkı ben bencıl bırı degılım merhametsız degılım yaptıgım seyı söylemem bile. babenneyaptımkina dun sadece kokulu pis coraplarını atmıs ortalıga cabuk al sunları dedim duzgun söylesene getireceksin getirmedim görursun sen dedi... dedim emretme kölen değilim daha ne evlendın dedı dedım bı corabı getirmedim diye yaptıgımı yokamı sayacaksın kımse kımseye mecbur değil bir ömru paylasalım dıye evlendım senağlama of of yasamaktan tad almıyorum hayatımı kendı elımle zehır ettım yasamak ıcın bır sebebim bile yok :1no2:ölümü bile düşünüyorum kaynanam bu evden kızım gelinliğinle girdin kefenınle cıkarsın dedi ayrılıktan söz etme dedı dedım ozaman kefenım cıkar ruhum daralıyo esımın yuzunu görmek ıstemıyorum senağlama
ne demek gelinliğinle girdin kefeninle çıkarsın ya sen kölemisin hala babana gitmedin anneni aramadın demi merve yapma bayram da gidip elini öpseydin inan afederdi bunlara değer mi babandan yiyeceğin iki laf belki bir tokat ama babandır kıyamaz yine git ailene barış seni sahipsiz sandığı için böle yapıyor
cnm annemle görustum dedı bayramdada gelmeyın bırazz 5aylık falan ol öyle hala baban öfkelı durumu anneme anlattım dedı sımdılık kızım yapabılcegım bırsey yok ama arkanda oldugmuzu bılsın esın
ailen senin canım onlar atamazlar seni...
bencede sen biraz daha sabret...
sonra gidersin babanın elini öpersin...
oda yumuşar eminim.
tabi ondan önce senin yüzüne mutlaka vuracaktır...
Allahım çıkar yol göstersin sana...
arkadasim nereli oldugunu anladim esinin. dogu degil dogu karadeniz orasi. evet oranin insani oldukca kabadir. erkekleri evlenene kadar ses cikarmaz evlendikten sonra gercek yüzünü görürsün. evlerinde kadin hizmetcidir. yatak olayi erkek isterse olur. kadn isterse basinami vurdu olur. kapali giyinmek zorundasin, ceneni tutmak zorundasin, kölelik yapmak zorundasin, hele birde kacarak evlendinse vay senin haline. ilk kelimeleri düzgün olsan ananin evinde otururdun biz kimseyi gidip almadik olur. onlarin evinde temizlik bitmez hizmet bitmez gelin olmak köleliktir onlar icin. bir o kadarda kaba ve gün görmemis anlayissizdirlar. hele birde ailen arkanda degilse onlarin daha cok hosuna gider cünkü ömür boyu hizmetlerini edecek garantileri vardir. keske kacmadan önce bu memleket hakkinda topic acsaydinsempatiksalakcinni seni cok iyi anliyorum. esin degisir diye bekleme imkansiz. yillar sonra bir bakarsin sende onlar gibi olmaya baslamissin nasil mi elin mahkum ya huylarindan ya sularindan ha bu memleketlilerin. aileni ezip gectigin adamin sadece memleket tahminiyle profili. hemde ailesiyle birlikte. yaniliyor muyum? onlara alisman cok zor olacak. bir de büyük sehirde yasayip büyüdünse onlara zor katlanirsin. allah yardimcin olsun 69LU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?