Artık onun sevgisinden şüphe ediyorum

sen kendini bi çek bakalım önce...anlaşılmıyor ki böyle olunca...hep üstüne düşen sen hep sen..sensiz kaldı mı hiç? noluyo bide böyle bakalım...

seni seviyosa düzelir herşeyin çözümü ayrılmak mı::CüvCüv:
seni özlemesini sağla azıcık ilgini çek dengeyi kur belkide sıkıntılı bö dönemden geçiyodur
bi insanın her anı birbirine uyamaz ki:ecrin_bebek:
evet bekle bakalım bitmesin azıcık ilgisiz ol ama çokta salma tabi hani abartma ilgisizlik durumunukaydirigubbakcemile5
sıkma canını seviyosan düzelir elbetkaydirigubbakcemile2

bensiz kaldı 3 hafta.. bn o 3 haftada cok cektim dile kolay o acıyı anlatamam yani hergn agladm kriz gecirdm kac kere hatrladkca sinrlenyorm.. :@ ama yine ilk adımı atan ben oldum yani onun bensiz yapabilecegini görüyorum ben kendimi kandrıyorum iste mafoldumben

bensiz kaldı 3 hafta.. bn o 3 haftada cok cektim dile kolay o acıyı anlatamam yani hergn agladm kriz gecirdm kac kere hatrladkca sinrlenyorm.. :@ ama yine ilk adımı atan ben oldum yani onun bensiz yapabilecegini görüyorum ben kendimi kandrıyorum iste mafoldumben

o 3 hf.boyunca hiç aramadı mı???

sensiz yapabilceği demek senle olduğu
kadar mutlu olucağı demek değil:teselli:
3 hafta hiç mi aramadı:a015:

bu böylede gider derken kastettiğim buydu

sen kendini güçlü hissettiğin bi anda ona tavır koyarsın o da tavrına rest çeker ve yine ilk adımı atan sen olursunakannehir
bu böyle senelerceee sürer gider:hulya:

birazda senin yapamayacağını bildiğindendir rahatlığı
çünkü evet yapamassın ama bi kere ciddi anlamda ayrıl ne kadar ciddi olduğunu anlasın bak gör nası laflarla geliyor sana boshayallersmile

bu böylede gider derken kastettiğim buydu

sen kendini güçlü hissettiğin bi anda ona tavır koyarsın o da tavrına rest çeker ve yine ilk adımı atan sen olursunakannehir
bu böyle senelerceee sürer gider:hulya:

birazda senin yapamayacağını bildiğindendir rahatlığı
çünkü evet yapamassın ama bi kere ciddi anlamda ayrıl ne kadar ciddi olduğunu anlasın bak gör nası laflarla geliyor sana boshayallersmile

alkisalkisalkis çok doğruu

sahte gitmesin el atalım demişsin ama ne yapılabilir ki kimsenin huyu suyu değişmez
ama gerçi onun gerçek huyu bu olsa o zaman 1,5 sene rol yapmış demektir
aman ne bilim çok bilsem kendime bi el atardım-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

ne yaptım biliyormusunuz :/ 1 dakika önce kapattım telefonu. onu aradım ve bütün hatalarını söyledim düzelip düzelmeycgni sordum gerckten uzlasmacı konustum yani. ama o hala benim bi hatam yok diyo kabullenmiyo 10 dakika konustk. 9 dakikasında ben konstm :) ve 1 dk sacmalasına izin verdim. son sözlerimi söyledim ve bitirdim. bidaha dönmiycem ona. umarım pisman olmam. doğru mu yaptım ?

o 3 hf.nın sonunda geriye dönen sen olmamalıydın...üzerine gidilmesinden hoşlanmıyor bu fani yaratıklar,o yüzden bırakk...gerçekten seven geri dönüyor..bana tam 5 yılll sonra geri döndü( artık çok geçti o ada ayrı)

ne yaptım biliyormusunuz :/ 1 dakika önce kapattım telefonu. onu aradım ve bütün hatalarını söyledim düzelip düzelmeycgni sordum gerckten uzlasmacı konustum yani. ama o hala benim bi hatam yok diyo kabullenmiyo 10 dakika konustk. 9 dakikasında ben konstm :) ve 1 dk sacmalasına izin verdim. son sözlerimi söyledim ve bitirdim. bidaha dönmiycem ona. umarım pisman olmam. doğru mu yaptım ?

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı hemen bittiii yani bitirdinnn:bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:

tek yapıcağın kendini çekiceksin senden çok emin 3 hafta ayrı kalmışsınız sen geri dönmüşsün nasıl olsa bırakamaz diye düşünüp hatalarınıda kabul etmiyo aslında o da farkındadır hatalarının.hiç kendini yıpratma seni tamamen kaybetmiş hissine kapılınca bak nasıl değişicek sabret biraz sakın arama,msj atma ararsa da açma dayan biraz eğer seni kaybetmemek için uğraşmazsa sevmiyodur zaten

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı hemen bittiii yani bitirdinnn:bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:

zor oldu ama doğru olan bu değil miydi? gercekten 1 aydır ona bu sekilde katlanıyorum ama kendime saygım kalmadı :( doğru olanı yaptğıma inanıyorum ben :sinifsinif:

yok daha kesinlkle aramıcam.

Tatlım en doğru kararı vermişsin. Sakın aksini düşünme.. 1,5 yıllık bi ilişki eğerki bi sorunu varsa bunu senle paylaşmalı, paylaşmayıp bu tarz davranışlarda bulunmasıda onun hatası.. Seni aramaması, ilgilenmemesi kısaca bu ilişkinin sorumluluklarının bilincinde olmamasıda onun hatasıı.. Güçlü olmaya çalış ve yaptıklarının arkasında dur.. Kararlı ol.. Seni gerçekten kaybettiğini anlasın.. Tepkini koy.. Eğerki seviyosa ve onun için değerliysen geri döner... Dönmezsede paşa gönlü bilir. İnsan gibi konuşup, anlaşmak yerine ayrılman için bu tarz şeyler yapan insan içinde üzülmeye inanki değmez..

canımm bu ilişkiyi bnce çoktan bitirmiş o ama hangi mantıkla sürdürmeye calııyolar anlam veremiyorum anlattıgın gibi bi ilişkiden 1 hafta önce cıktım bnde ve yarım saat önce baskasıyla yeni bir ilişkiye başladığını öğrendim ayrılma kararı vererek doğru bişi yaptığımı biliyorum en azından dönen arayan sen olma en doğru kararını ver ve uygula kalbinin yanı sıra gururunda incinmesin..

coook tesekkür ederim hepinize inanın bu kararı sizin sayenizde verdim opuyorumnanaktan kararım kesin. yorumlarınızda icimi rahatlattı (: kendi kaybeder ona hiçbişey değmezmişş... ohaoldumsmile

Back
X