Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düzelmez mi ?
bensiz kaldı 3 hafta.. bn o 3 haftada cok cektim dile kolay o acıyı anlatamam yani hergn agladm kriz gecirdm kac kere hatrladkca sinrlenyorm..ama yine ilk adımı atan ben oldum yani onun bensiz yapabilecegini görüyorum ben kendimi kandrıyorum iste mafoldumben
düzelmez mi ?
bensiz kaldı 3 hafta.. bn o 3 haftada cok cektim dile kolay o acıyı anlatamam yani hergn agladm kriz gecirdm kac kere hatrladkca sinrlenyorm..ama yine ilk adımı atan ben oldum yani onun bensiz yapabilecegini görüyorum ben kendimi kandrıyorum iste mafoldumben
bu böylede gider derken kastettiğim buydu
sen kendini güçlü hissettiğin bi anda ona tavır koyarsın o da tavrına rest çeker ve yine ilk adımı atan sen olursunakannehir
bu böyle senelerceee sürer gider:hulya:
birazda senin yapamayacağını bildiğindendir rahatlığı
çünkü evet yapamassın ama bi kere ciddi anlamda ayrıl ne kadar ciddi olduğunu anlasın bak gör nası laflarla geliyor sana boshayallersmile
o 3 hf.boyunca hiç aramadı mı???
ne yaptım biliyormusunuz :/ 1 dakika önce kapattım telefonu. onu aradım ve bütün hatalarını söyledim düzelip düzelmeycgni sordum gerckten uzlasmacı konustum yani. ama o hala benim bi hatam yok diyo kabullenmiyo 10 dakika konustk. 9 dakikasında ben konstm :) ve 1 dk sacmalasına izin verdim. son sözlerimi söyledim ve bitirdim. bidaha dönmiycem ona. umarım pisman olmam. doğru mu yaptım ?
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı hemen bittiii yani bitirdinnn:bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:
ne yaptım biliyormusunuz :/ 1 dakika önce kapattım telefonu. onu aradım ve bütün hatalarını söyledim düzelip düzelmeycgni sordum gerckten uzlasmacı konustum yani. ama o hala benim bi hatam yok diyo kabullenmiyo 10 dakika konustk. 9 dakikasında ben konstm :) ve 1 dk sacmalasına izin verdim. son sözlerimi söyledim ve bitirdim. bidaha dönmiycem ona. umarım pisman olmam. doğru mu yaptım ?