Artik sabrim kalmadi biseyler duymaya ihtiyacim var :(

blackwitch7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
434
155
33
Bi yildir sevgiliyiz ve biseylerin ters gittigini hissediyorum en basindan beri ama kuruntudur die umursamadim bi yildir..olmuyo surekli tartisiyoruz ilk konusmaya basladgmz zamanlar bana sarisin mavi gozlu esim olsun isterdim dedi kirdi bu beni..pavyona gitmek isterdim merak edourm o ortami ama gitmem dedi uzuldum..biz nisanli bile degiliz benim hayatima karisamazsin dedi yine kirildim bugun en son tartistik gecmisteki seyleri unutamiyorum cok zoruma gidiyo dedim unutmak zorundasn artk yapmiyorum iste fln diyo..genel olarak ilgisiz farkli sehirlerdeyiz izinli oldgu gun bile musait degil mesela ariyim desem birazdan ararm smdi ism var diyo endni agirdan satiyo yani...evlilik dusunuyo benimle ama o degeri hissedemiyorum..annesi beni bilmiyo..bi kere evlilik konusunda su an senin icin erken bi yil kala nisanlanipbiriyle evlnrsin demis. Bugun kavgada annem hakliymis dedi yine kirildim icimde biseyler koptu..uzun iliski isteyen sen degilmiydin dedim evet zaten seninle evlenicez biz ayrilamayiz artk denedik ayri kalamadk seviyorz sadece iki yil zor geccek diyorum dedi..surekli boyle kirici laflari var gonul almayi bilmiyo
Ayrilsam oyuncaga donussun istemiyorum..bide iki haftya fln bulusma ihtimalimiz var kiyamiyorum pisman olurum bulusmadan ayrildik die korkuyorum mesela gecen ay iki hafta izni vardi bana iki saatini ayrsaydi ben yanna gidicektim ama o 15 gunden bigun bile ayirmadi bana bunlarda haksizmiyim nolur soyleyin artik ayrilmam gerekio mu siz olsanz napardiniz..cok seviyorum ama aglamktan biktim bulusmadan ayrilsammi direjt? Bulusup o da benden ayrilabilir bilemiyorum..memlekett3 de komsuyuz onlarla ..bi akil verin nolur bunalima girdim iyice

Sen hala ayrilmak icin neyi bekliyorsun ,
Adamin umrunda bile degilsin,
Insan sevdigine deger verir ,zaman ayirir ,
Ustelik bu adamin ciddi dengesizligi var ,
Daha ilk sarisin mavi gozlu dediginde ayrilirdim ,git bul ben mani olmiyim derdim,
Sen kendine deger vermezsen kimse sana deger vermez ,

Yanlış anlamayın ama sanki hiç erkek kalmamış sizinde acele evleneck erkek arıyor gibi bir haliniz var.
Böyle bir adamla başka hangi sebepten ilişki devam edilir ki hayla anlayamadm.
Sorunuza cevap olarak size tavsiyem kesinlikle devam ettirmeyin ne bu ya size 15 gün izinde bir gün bile ayırlamayan adamla neden hayla berabersiniz ki

tanıştığı andan itibaren değişik bir karakter olduğunu göstermiş abimiz, ne demek ben sarışın mavi gözlü birini isterdim? buyur git bul o zaman yani tutan mı vardı, pavyon muhabbeti olsun size vakit ayırmaması, kız gibi kendini ağırdan satması filan siz neden taviz verdiniz ki bu kadar kendinizden. Azıcık geri adım atsanız bu denli pervasız hareket edip ağzını yaya yaya konuşamaz emin olun ki. Çok seviyorsun belli ki direk ayrıl demeyeyim de geldiği vakit al karşına düzgünce konuş, kararlı ol ama ciddiyetini görsün, ayrılabilme potansiyelini taşıdığını anlasın ki ona göre bir ölç bak bakalım bir değişim var mı. yoksa da bu kadar harap etme kendini. yol alsın paşa hazretleri

Ayrilfim o pavyon sarisin muhabbetindrn sonra..bi iki ay ayri kaldik arkadaslarni devreye soktu mesajlar atti baristim keske barismasaydim beni temiz bi kiz olarak gordugunu soyluyo ama hic o degeri vermiyo insan ciddi bi iliskide boyle mi yapar? Ayrilcam diyince de hemen ayrilcm deme diyo..kizlar lutfen net bisey soyleyin ayriliyimmi su an ayrilirsam donmemem lazim ama seviyorum da kafayi yicem ya evlenxegimize cok inanmistm ben

Kız pavyonu merak ediyorum, gitmek isterim diyen adamla önce sen evlilik düşünme. Deli misin sen? Valla evlendikten sonra pavyonlardan toplarsın adamı.

Seni sevdiği falan da yok, bas tekmeyi gitsin.

Çocukta sana karşi birsey yokki anlattiğina gore.. Sal ipini gitsin ya..yazik sana kendini heba etme..Sana deger veren biriyle birleştir hayatini..

Ay salak bu adam ya
Bu ne böyle

Ayrıl ve özgürlüğü yaşa, dertsiz başına dert alma

Sana temiz dediği anda ayrılmalıydın.
Temiz ne? Kirli ne?

Ay sen çok varoşsun ben senle konuşmam bile de
Sonra da engelle

Ya polis oldgu icin surekli calisiyo doguda..bi 15 gunu var izin ver onu da ailemle geciriyim dedi sadece 2 saat ayirabilirdi ama

İnsana Ayrilsam mi dedirtiosa bi adam .... Ayrilacaksin.. Adam olan kadinina ben sensiz bi hayat dusunemem dedirmeli haksizmiyim ?

Sana temiz dediği anda ayrılmalıydın.
Temiz ne? Kirli ne?

Ay sen çok varoşsun ben senle konuşmam bile de
Sonra da engelle
Bunu surekli soyluyo diyotumki temiz oldgm icin degil sevdgn icin yanimda ol tabiki seviyorum ayni zmnda tam benim kafamdaki kizsin karakter olarak diyo..yani kenarda tutuo beni.. Varossun guzelmis

Seviyorsun tamamda adam seni seviyormu ? Saygi duyuyormu ? Deger veriyor mu? Evlenmek zor değil ya sonrasi? Bi evlendiginizi hayal et bakalim. Nasil bi tablo canlaniyor gözunde ?

İnsana Ayrilsam mi dedirtiosa bi adam .... Ayrilacaksin.. Adam olan kadinina ben sensiz bi hayat dusunemem dedirmeli haksizmiyim ?
Kesnlikle haklisin..benim bahsettgm de bu hep belirsizlik var icimde sanki seviyo da sevmiyo ve bunu bilerek yapiyo beni elinde tutmak icin isteniyosan kapi orda tavrinda..hic kiskanmiyo bile merak etmiyo her kiz gec cevap yazinca nerdesin die sevgilisi merak etsin istemez mi ben severim oyle seyleri..o da diyoki sen ilgnc seyler istiyosun.

Bırakmamak için neden arar hale gelmişsiniz artık o derece.
Komik yani ayrılsam mı sorusu bile.
Kadınlar böyle adamları nasıl seviyor aklım almıyor

Seviyorsun tamamda adam seni seviyormu ? Saygi duyuyormu ? Deger veriyor mu? Evlenmek zor değil ya sonrasi? Bi evlendiginizi hayal et bakalim. Nasil bi tablo canlaniyor gözunde ?
Berbat bi tablo ben surekli agliyorum ve o kapiyi carpip gidiyo..o da su an farkli sehrlerdeyiz die boyle oldgmzu savunuyo etkisi olabilir ama yuzde doksani onun yuzunden kaynakli..adam gbi sahiplenmedi beni hicbi zaman.peki nasil ayriliyim konusma yapimmi artk o kadar ck ayrlik konusmasi yaptmki bisey demeden cekip gidesim var

Ben size karşı bu kadar rahat konuşmasına ayar oldum, bildiğin sindirmiş seni. Hiç yıpratma kendini çekilecek tarafı yok ki bu adamın çıksın hayatından daha huzurlu olursun.
Peki nasil ayriliyim konusna yapimmi? Annesi de beni uygun goruyodu ona ya bunlari dusununce keske beraber olabilseudik diyorum ayrilik icin o kadar knustmki tek kelime etmeden bitiresim var ama o zmn da anlamayabilir bu odun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…