- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
- 33
- Konu Sahibi blackwitch7
-
Ya bizim aileler tanisiyo ama bilmiyolar..onun annesi hep baskalarndan duydgm kadaryla ogluna beni dusunuyomus..bikac yil sonra istemye fln gelceklerdi ne bilim hayal kurdm kapildm gittimBırakmamak için neden arar hale gelmişsiniz artık o derece.
Komik yani ayrılsam mı sorusu bile.
Kadınlar böyle adamları nasıl seviyor aklım almıyor
Yazık etme kendine. Unutmayı gerçekten istersen bir gece yeterli..Ya bizim aileler tanisiyo ama bilmiyolar..onun annesi hep baskalarndan duydgm kadaryla ogluna beni dusunuyomus..bikac yil sonra istemye fln gelceklerdi ne bilim hayal kurdm kapildm gittim
Dogru soyluyosun bi sure yalniz kalsam kendimi ales sinavna fln versem unuturum insaallahYazık etme kendine. Unutmayı gerçekten istersen bir gece yeterli..
İyi düşün hakettiğin ilişki insan yerine bile konulmamak mı?
Zaten uzaksınız geleceğinden değerli mi yani. Adamı terk etmen için en güçlü sebebin anasının ağzına bakıyor olması.Dogru soyluyosun bi sure yalniz kalsam kendimi ales sinavna fln versem unuturum insaallah
15 gunluk izininde bir gununu bile ayirmadi oylemi?cok tuhaf ben olsam altinda bisey ararim yanii...yinede siz bilirsiniz tabi..Bi yildir sevgiliyiz ve biseylerin ters gittigini hissediyorum en basindan beri ama kuruntudur die umursamadim bi yildir..olmuyo surekli tartisiyoruz ilk konusmaya basladgmz zamanlar bana sarisin mavi gozlu esim olsun isterdim dedi kirdi bu beni..pavyona gitmek isterdim merak edourm o ortami ama gitmem dedi uzuldum..biz nisanli bile degiliz benim hayatima karisamazsin dedi yine kirildimbugun en son tartistik gecmisteki seyleri unutamiyorum cok zoruma gidiyo dedim unutmak zorundasn artk yapmiyorum iste fln diyo..genel olarak ilgisiz farkli sehirlerdeyiz izinli oldgu gun bile musait degil mesela ariyim desem birazdan ararm smdi ism var diyo endni agirdan satiyo yani...evlilik dusunuyo benimle ama o degeri hissedemiyorum..annesi beni bilmiyo..bi kere evlilik konusunda su an senin icin erken bi yil kala nisanlanipbiriyle evlnrsin demis. Bugun kavgada annem hakliymis dedi yine kirildim icimde biseyler koptu..uzun iliski isteyen sen degilmiydin dedim evet zaten seninle evlenicez biz ayrilamayiz artk denedik ayri kalamadk seviyorz sadece iki yil zor geccek diyorum dedi..surekli boyle kirici laflari var gonul almayi bilmiyo
Ayrilsam oyuncaga donussun istemiyorum..bide iki haftya fln bulusma ihtimalimiz var kiyamiyorum pisman olurum bulusmadan ayrildik die korkuyorummesela gecen ay iki hafta izni vardi bana iki saatini ayrsaydi ben yanna gidicektim ama o 15 gunden bigun bile ayirmadi bana bunlarda haksizmiyim nolur soyleyin artik ayrilmam gerekio mu siz olsanz napardiniz..cok seviyorum ama aglamktan biktim bulusmadan ayrilsammi direjt? Bulusup o da benden ayrilabilir bilemiyorum..memlekett3 de komsuyuz onlarla ..bi akil verin nolur bunalima girdim iyice
Cünku uyardgm zaman bigun cok guzel davraniyo siirler fln ilgili oluyo bende tav oluyorum..sonrasi yine eski haline donuyoBoyle birinin hangi huyuna aşık oldun ? Sevmek icim hangi nedeni buldun merak ediyorum dogrusu
Cünku uyardgm zaman bigun cok guzel davraniyo siirler fln ilgili oluyo bende tav oluyorum..sonrasi yine eski haline donuyo
Bunu surekli soyluyo diyotumki temiz oldgm icin degil sevdgn icin yanimda ol tabiki seviyorum ayni zmnda tam benim kafamdaki kizsin karakter olarak diyo..yani kenarda tutuo beni.. Varossun guzelmis
SüperTemizsin !" Diyen densiz adam pavyondan söz ediyor.
Eğlen eğlen sonra başkasıyla evlen kafasında bir boş kafa.
Bi yildir sevgiliyiz ve biseylerin ters gittigini hissediyorum en basindan beri ama kuruntudur die umursamadim bi yildir..olmuyo surekli tartisiyoruz ilk konusmaya basladgmz zamanlar bana sarisin mavi gozlu esim olsun isterdim dedi kirdi bu beni..pavyona gitmek isterdim merak edourm o ortami ama gitmem dedi uzuldum..biz nisanli bile degiliz benim hayatima karisamazsin dedi yine kirildimbugun en son tartistik gecmisteki seyleri unutamiyorum cok zoruma gidiyo dedim unutmak zorundasn artk yapmiyorum iste fln diyo..genel olarak ilgisiz farkli sehirlerdeyiz izinli oldgu gun bile musait degil mesela ariyim desem birazdan ararm smdi ism var diyo endni agirdan satiyo yani...evlilik dusunuyo benimle ama o degeri hissedemiyorum..annesi beni bilmiyo..bi kere evlilik konusunda su an senin icin erken bi yil kala nisanlanipbiriyle evlnrsin demis. Bugun kavgada annem hakliymis dedi yine kirildim icimde biseyler koptu..uzun iliski isteyen sen degilmiydin dedim evet zaten seninle evlenicez biz ayrilamayiz artk denedik ayri kalamadk seviyorz sadece iki yil zor geccek diyorum dedi..surekli boyle kirici laflari var gonul almayi bilmiyo
Ayrilsam oyuncaga donussun istemiyorum..bide iki haftya fln bulusma ihtimalimiz var kiyamiyorum pisman olurum bulusmadan ayrildik die korkuyorummesela gecen ay iki hafta izni vardi bana iki saatini ayrsaydi ben yanna gidicektim ama o 15 gunden bigun bile ayirmadi bana bunlarda haksizmiyim nolur soyleyin artik ayrilmam gerekio mu siz olsanz napardiniz..cok seviyorum ama aglamktan biktim bulusmadan ayrilsammi direjt? Bulusup o da benden ayrilabilir bilemiyorum..memlekett3 de komsuyuz onlarla ..bi akil verin nolur bunalima girdim iyice
Cok guzel ozetlemissiniz tesekkur ederim ama iste bu tip erkekleri biliyosunuzdur iki hata bi parmak bal caliyo anlatabiliyomuyum insan anlayamiyo acaba seviyo mu nie boyle yapiyo falan..ayrilcam kendime guvenimi kaybediyorum resmem..gecmiste o soyledkleri icin nie soyledm bilmiyrm cok pismanim dio bende hemen tav oluyorm iste.Ayrılma bence,
Evlenince aldatsın,sövsün,dövsün o zaman ayrılırsın.Malum ayrılıklar sadece bu durumlarda oluyor.
Çünkü seni ondan başka sevecek,el üstünde tutacak bir adam yok..
Sen de sana değer veren ,sana saygı gösteren bir adam zaten istemiyorsun hayatında belli ki.
O zaman ne diyelim,devam et böyle..
Neden iki saat cevap vrmeunce merak etmiyosun diyorum isin vardir diye rahatsz etmk istemiyrm diyo..rahat karakter olarak ve bu bana cok ters insan sahiplenilmek istiyo..Yahu benim 5 yıllık esim bile bni günde iki kere arar ...baş tekme gitsin ..bu ne ya ,evlenince nilucak
Canim yalan söylüyor ..cepte tutuyor seni ..illa evleneçene seni aldatmasinimi bekliceksin ...yapma bunu ,adam sana değer vermiyor ..Neden iki saat cevap vrmeunce merak etmiyosun diyorum isin vardir diye rahatsz etmk istemiyrm diyo..rahat karakter olarak ve bu bana cok ters insan sahiplenilmek istiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?