Artik sabrim kalmadi biseyler duymaya ihtiyacim var :(

Bırakmamak için neden arar hale gelmişsiniz artık o derece.
Komik yani ayrılsam mı sorusu bile.
Kadınlar böyle adamları nasıl seviyor aklım almıyor
Ya bizim aileler tanisiyo ama bilmiyolar..onun annesi hep baskalarndan duydgm kadaryla ogluna beni dusunuyomus..bikac yil sonra istemye fln gelceklerdi ne bilim hayal kurdm kapildm gittim

Ya bizim aileler tanisiyo ama bilmiyolar..onun annesi hep baskalarndan duydgm kadaryla ogluna beni dusunuyomus..bikac yil sonra istemye fln gelceklerdi ne bilim hayal kurdm kapildm gittim
Yazık etme kendine. Unutmayı gerçekten istersen bir gece yeterli..
İyi düşün hakettiğin ilişki insan yerine bile konulmamak mı?

Bu adam polis bide girmedigi cikmadigi yer ,yemedigi halt kalmamistir ,
Sen bu arkadastan bi an evvel uzaklas ,
Koskoca 15 gunde 2 saat ayirmasi bile sorun ,belki de tatile gitti
Annesi uygun gormese donup yuzune bile bakmaz belli ki ,
Yanyana olsaniz sıkıldım der annesine gider tatilde ,sana vakti yok

15 gunluk izininde bir gununu bile ayirmadi oylemi?cok tuhaf ben olsam altinda bisey ararim yanii...yinede siz bilirsiniz tabi..

Benim dikkatimi çeken size vakit ayırmaması oldu aslında bu çok tuhaf. Pavyon meselesi biraz boşboğazlık etmiş bence öylesine bir konuşmasarışın mavi göz olayı da öyle. Ancak sürekli işim var demesi vakit ayırmaması düşündürücü yani holdingleri falan mı var üst düzey bir yönetici mi ki öyle bile olsa vakit ayırır insan. Bana sorun sevgisizlik gibi geldi.Aslında üzmek istemiyorum sizi yeterince üzgünsünüz ama bu size ayıramadığı vakitleri ayırdığı başkası olabilir mi diye de düşündüm

Bunu surekli soyluyo diyotumki temiz oldgm icin degil sevdgn icin yanimda ol tabiki seviyorum ayni zmnda tam benim kafamdaki kizsin karakter olarak diyo..yani kenarda tutuo beni.. Varossun guzelmis

Temizsin !" Diyen densiz adam pavyondan söz ediyor.
Eğlen eğlen sonra başkasıyla evlen kafasında bir boş kafa.

Iliski icin paylasmak, emek vermek, onun mutluluguyla mutlu olmak, oncelikli olmak lazim. Bunlar iliskin de var mi? Yoksa sayi olarak var olan ama icerikte olmayan bir iliskin var.

Ayrılma bence,

Evlenince aldatsın,sövsün,dövsün o zaman ayrılırsın.Malum ayrılıklar sadece bu durumlarda oluyor.

Çünkü seni ondan başka sevecek,el üstünde tutacak bir adam yok..
Sen de sana değer veren ,sana saygı gösteren bir adam zaten istemiyorsun hayatında belli ki.
O zaman ne diyelim,devam et böyle..

Mesela su an mesaj atti cok sıkoldm seni ozledim ailemi ozledim meslegimden nefret ettim artk diyo..kiyamiyorum iste bende..aslinda ben yeni mezunum ve bostayim acncak durumda olan benim adam yiyo iciyo geziyo calismadogi zaman haklisiniz sonuna kadar..evet o pavyon muhabbeti dilinde yapcagi icin dehil konusuyo iste..baska biri olma ihtimali varmi derseniz o hic aklima gelmedi olsa hissederdim bence yok annesne soylemeyi planliyo telefnda annesne benden bahsediyo ne zmn istersin fln diye oyle olsa nie ciddiye bindirsin..nedenini bilmiyorum ama baskasi yok en yakim arkadasi evlndi mesela ona özeniyo fln bu acidan dusununce de daha coxuk bu diyorum hatalari da bilrrek seni kirmiyrm diyo yeminler ediyo kiyamiyorum..ama soyledklernzde haklisiniz kesinlikle ne bunalimi ne biseyi bunlari yapmsna sebep olamaz.. G gulmeyiunuttum

Son düzenleme:
Cok guzel ozetlemissiniz tesekkur ederim ama iste bu tip erkekleri biliyosunuzdur iki hata bi parmak bal caliyo anlatabiliyomuyum insan anlayamiyo acaba seviyo mu nie boyle yapiyo falan..ayrilcam kendime guvenimi kaybediyorum resmem..gecmiste o soyledkleri icin nie soyledm bilmiyrm cok pismanim dio bende hemen tav oluyorm iste.

Yahu benim 5 yıllık esim bile bni günde iki kere arar ...baş tekme gitsin ..bu ne ya ,evlenince nilucak
Neden iki saat cevap vrmeunce merak etmiyosun diyorum isin vardir diye rahatsz etmk istemiyrm diyo..rahat karakter olarak ve bu bana cok ters insan sahiplenilmek istiyo..

Neden iki saat cevap vrmeunce merak etmiyosun diyorum isin vardir diye rahatsz etmk istemiyrm diyo..rahat karakter olarak ve bu bana cok ters insan sahiplenilmek istiyo..
Canim yalan söylüyor ..cepte tutuyor seni ..illa evleneçene seni aldatmasinimi bekliceksin ...yapma bunu ,adam sana değer vermiyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…