Artik sabrim kalmadi biseyler duymaya ihtiyacim var :(

Amin cok tesekkur ederim ne guzel anlatmissiniz anne gozuyle ..insaallah hakedicek insanlar cikar karsimiza gerçekten.. Emin degilim bilerek mi yapti yoksa karakterimi rahatti ama sonuc olarak mutsuz ediyodu beni..hakkimzda hayirlisi.

Valla ayrıl yada ayrılma bilememde , ya hiç ayrılma , ayrılırsanda geri dönme yoksa yalama olur ilişki ve çocuk daha beter üzer seni.benden sölemesi.

Adam senı sevmıyor, deger vermıyor,umursamıyor.

Bence sen onun ıcın ılıskı bıle degılsın.

Ayrılayımmı dıye sorman komık olmus

Senin dediği gibi temiz! Ki bakire olduğunu kastediyor muhtelemen. Evlenilecek olarak görüyor. Onu sevdiğini fedakarlık yapacağını biliyor. Şu anda da eğlenilecek gördüğü kızlarla vakit geçirmek daha çok hoşuna gidiyor. Sana aşık falan değil, sevmiyor. Mantıklı olarak düşününce kafasına yatıyor sadece. Heyecan duymuyor.

Sen bununla neden yetiniyorsun? El üstünde tutulabileceğin çok daha mantıklı,köylü kurnazı olmayan adamlar varken. Saf olma insanın söyledikleri bi halta yaramaz. Yaptıkları da ortada.

Bu adam yükselen bir ivmeyle sizi üzmeye devam edecek.

Ben sarışın mavi gözlü birini isterdim, dediği gün bitmeliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…