- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
- 33
- Konu Sahibi blackwitch7
-
Haklisiniz simdi ayrilcam..ama bana ayrilmak icin bi iki cumle soylermisiniz beynim durdu sabahtan beri aglamaktanCanim yalan söylüyor ..cepte tutuyor seni ..illa evleneçene seni aldatmasinimi bekliceksin ...yapma bunu ,adam sana değer vermiyor ..
Cnm deki ..beni sevmeyen bana değer vermeyen seninle vakit kaybediyorum ..sevmek böyle olmaz ,sen bana değer vermiyorsun ..ben buna daha fazla devam etmek istemiyorum ,mumkunse bni şu dk itibari ile arama sorma ,de ve hepsinden engelle ,konuşmasına yalvarmasina izin verebilirsin ..ama yumuşama ..gerçekten ne istedigibi bil ..ilgisiz sevgisiz bu adamları evlenmek istiyo sun ..Haklisiniz simdi ayrilcam..ama bana ayrilmak icin bi iki cumle soylermisiniz beynim durdu sabahtan beri aglamaktanve ayrildiktan sonra facede instagrmda fln cikariymmi numarasini siliyimmi
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun icimi ferahlattiniz en azndan hakli oldgmu biliyorum artik.. Konunuza goz attm sizin durumunuzda son bulur insaallah esinize kavusursunuz..Cnm deki ..beni sevmeyen bana değer vermeyen seninle vakit kaybediyorum ..sevmek böyle olmaz ,sen bana değer vermiyorsun ..ben buna daha fazla devam etmek istemiyorum ,mumkunse bni şu dk itibari ile arama sorma ,de ve hepsinden engelle ,konuşmasına yalvarmasina izin verebilirsin ..ama yumuşama ..gerçekten ne istedigibi bil ..ilgisiz sevgisiz bu adamları evlenmek istiyo sun ..
Ahhh canım benim ah ..inş inş inş ..,sen bu adamdan ayrıl bna dUA edersin ..hadi işin rast gitsin ..dirayetli ol ..bak dünya bu adamdan ibaret değil ..öyle naif öyle hoşgörülü sevebileceği sevilmeyi hakeden erkek varki ..tek değil yani bu familyasından ..önüne bak ,Cok tesekkur ederim Allah razi olsun icimi ferahlattiniz en azndan hakli oldgmu biliyorum artik.. Konunuza goz attm sizin durumunuzda son bulur insaallah esinize kavusursunuz..
"Yar saçların lüle lüle hadi sana Güle güle" diye mesaj atar arkama bile dönüp bakmazdım yemin ederim yapardım zamanın da yaptım da zaten.Bi yildir sevgiliyiz ve biseylerin ters gittigini hissediyorum en basindan beri ama kuruntudur die umursamadim bi yildir..olmuyo surekli tartisiyoruz ilk konusmaya basladgmz zamanlar bana sarisin mavi gozlu esim olsun isterdim dedi kirdi bu beni..pavyona gitmek isterdim merak edourm o ortami ama gitmem dedi uzuldum..biz nisanli bile degiliz benim hayatima karisamazsin dedi yine kirildimbugun en son tartistik gecmisteki seyleri unutamiyorum cok zoruma gidiyo dedim unutmak zorundasn artk yapmiyorum iste fln diyo..genel olarak ilgisiz farkli sehirlerdeyiz izinli oldgu gun bile musait degil mesela ariyim desem birazdan ararm smdi ism var diyo endni agirdan satiyo yani...evlilik dusunuyo benimle ama o degeri hissedemiyorum..annesi beni bilmiyo..bi kere evlilik konusunda su an senin icin erken bi yil kala nisanlanipbiriyle evlnrsin demis. Bugun kavgada annem hakliymis dedi yine kirildim icimde biseyler koptu..uzun iliski isteyen sen degilmiydin dedim evet zaten seninle evlenicez biz ayrilamayiz artk denedik ayri kalamadk seviyorz sadece iki yil zor geccek diyorum dedi..surekli boyle kirici laflari var gonul almayi bilmiyo
Ayrilsam oyuncaga donussun istemiyorum..bide iki haftya fln bulusma ihtimalimiz var kiyamiyorum pisman olurum bulusmadan ayrildik die korkuyorummesela gecen ay iki hafta izni vardi bana iki saatini ayrsaydi ben yanna gidicektim ama o 15 gunden bigun bile ayirmadi bana bunlarda haksizmiyim nolur soyleyin artik ayrilmam gerekio mu siz olsanz napardiniz..cok seviyorum ama aglamktan biktim bulusmadan ayrilsammi direjt? Bulusup o da benden ayrilabilir bilemiyorum..memlekett3 de komsuyuz onlarla ..bi akil verin nolur bunalima girdim iyice
Ayrilfim o pavyon sarisin muhabbetindrn sonra..bi iki ay ayri kaldik arkadaslarni devreye soktu mesajlar atti baristim keske barismasaydimbeni temiz bi kiz olarak gordugunu soyluyo ama hic o degeri vermiyo insan ciddi bi iliskide boyle mi yapar? Ayrilcam diyince de hemen ayrilcm deme diyo..kizlar lutfen net bisey soyleyin ayriliyimmi su an ayrilirsam donmemem lazim ama seviyorum da kafayi yicem ya evlenxegimize cok inanmistm ben
Benim kusurum mal olmam canim"Yar saçların lüle lüle hadi sana Güle güle" diye mesaj atar arkama bile dönüp bakmazdım yemin ederim yapardım zamanın da yaptım da zaten.
Önce ona ait fotoğrafları silerdim yırtardım bir güzel bana aldığı bir hediye varsa atardım yada ihtiyaç sahibi birine verirdim. Sonra face whatsap vs hepsinden engellerdim.
Sonra dediğim gibi bir mesaj yollar hemen ardından aramalar ve smslerden engeller bana ulaşmasına müsaade etmezdim.
Bir kerede hayatımdan çıkartırdım.
Ben okurken içim şişti sen nasıl dayanıyorsun bu adama?
Neyini seviyorsun anlamadım?
Çokmu çirkinsin bir kusurun falan mı var?
Önceden hepsini sil öyle ayrıl.Haklisiniz simdi ayrilcam..ama bana ayrilmak icin bi iki cumle soylermisiniz beynim durdu sabahtan beri aglamaktanve ayrildiktan sonra facede instagrmda fln cikariymmi numarasini siliyimmi
Benim kusurum mal olmam canimhakkimzda hayorlisi ayrildim..bu arada guldurdun beni tesekkur ederim :)) o nesaji atamck kadar seviyorum su an ne yazikki..ama engelleme kismini yapicam simdi Allahim nolur artk karsima adam gbi adam ciksin nolur
Cok sagol ya su kk iyiki var sayenizde sonunda dogtu karari verdm canim daha az aciyo cunku sonuna kadar hakliyim.artik sabir bitti canima tak etti yeter aglmktan biktim..en azndan kafam rahat olur yalnzken..bi is buldummu tamam kimseye muhtac olmdan gul gbi yasar giderim rabbimin izniyle..bu uzuntulu halim annme de yansiyodu hem..hayirlisi..
Oh iyi yaptın ayrıca Mal falan değilsin bir Malla beraberdin kurtuldun.Bende sana mesajda yazman gerekenleri yazmıştım az önceNasıl senin canını yaktıysa sende aynı sözlerle canını yak diye bayağı uydurarak yazmıştım
Gül kız hayat gülecek kadar güzel sende güzelsin ama o MAL çirkin
Benim de üniversiteye giden kızım var çok şükür kızımın böyle sorunları olmuyor çünkü herşeyi otırup konuşuruz bana anlatır bende ona bir erkeğe karşı ne yapması yada yapmaması gerektiğini usulünce anlatırım.Kızım da beni dinler sağolsun. Ve kızım bilir ki kızımı kim üzerse yada üzmeye çalışırsa kafasını böcek gibi ezerimCok sagol ya su kk iyiki var sayenizde sonunda dogtu karari verdm canim daha az aciyo cunku sonuna kadar hakliyim.artik sabir bitti canima tak etti yeter aglmktan biktim..en azndan kafam rahat olur yalnzken..bi is buldummu tamam kimseye muhtac olmdan gul gbi yasar giderim rabbimin izniyle..bu uzuntulu halim annme de yansiyodu hem..hayirlisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?