Artik sabrim kalmadi biseyler duymaya ihtiyacim var :(

Canim yalan söylüyor ..cepte tutuyor seni ..illa evleneçene seni aldatmasinimi bekliceksin ...yapma bunu ,adam sana değer vermiyor ..
Haklisiniz simdi ayrilcam..ama bana ayrilmak icin bi iki cumle soylermisiniz beynim durdu sabahtan beri aglamaktan ve ayrildiktan sonra facede instagrmda fln cikariymmi numarasini siliyimmi

Haklisiniz simdi ayrilcam..ama bana ayrilmak icin bi iki cumle soylermisiniz beynim durdu sabahtan beri aglamaktan ve ayrildiktan sonra facede instagrmda fln cikariymmi numarasini siliyimmi
Cnm deki ..beni sevmeyen bana değer vermeyen seninle vakit kaybediyorum ..sevmek böyle olmaz ,sen bana değer vermiyorsun ..ben buna daha fazla devam etmek istemiyorum ,mumkunse bni şu dk itibari ile arama sorma ,de ve hepsinden engelle ,konuşmasına yalvarmasina izin verebilirsin ..ama yumuşama ..gerçekten ne istedigibi bil ..ilgisiz sevgisiz bu adamları evlenmek istiyo sun ..

Cok tesekkur ederim Allah razi olsun icimi ferahlattiniz en azndan hakli oldgmu biliyorum artik.. Konunuza goz attm sizin durumunuzda son bulur insaallah esinize kavusursunuz..

Cok tesekkur ederim Allah razi olsun icimi ferahlattiniz en azndan hakli oldgmu biliyorum artik.. Konunuza goz attm sizin durumunuzda son bulur insaallah esinize kavusursunuz..
Ahhh canım benim ah ..inş inş inş ..,sen bu adamdan ayrıl bna dUA edersin ..hadi işin rast gitsin ..dirayetli ol ..bak dünya bu adamdan ibaret değil ..öyle naif öyle hoşgörülü sevebileceği sevilmeyi hakeden erkek varki ..tek değil yani bu familyasından ..önüne bak ,
Evet inş kavuşur eşime ,onu deli gibi özledim ,es dediğin böyle olur ,iki tarafta 1 saat ayrı kalmaya dayanamaz .

"Yar saçların lüle lüle hadi sana Güle güle" diye mesaj atar arkama bile dönüp bakmazdım yemin ederim yapardım zamanın da yaptım da zaten.
Önce ona ait fotoğrafları silerdim yırtardım bir güzel bana aldığı bir hediye varsa atardım yada ihtiyaç sahibi birine verirdim. Sonra face whatsap vs hepsinden engellerdim.
Sonra dediğim gibi bir mesaj yollar hemen ardından aramalar ve smslerden engeller bana ulaşmasına müsaade etmezdim.
Bir kerede hayatımdan çıkartırdım.
Ben okurken içim şişti sen nasıl dayanıyorsun bu adama?
Neyini seviyorsun anlamadım?
Çokmu çirkinsin bir kusurun falan mı var?

Konu sahibi, beni yanlış anlama ama inanın bu adamın size karşı bir aşkı, tutkusu yok. Sizi kendi nezdinde değerli, özel hissettirecek hiçbir şey yapmamış. Sizinle beraber olmasının sebebini bile zaten söylemiş. Böyle tiplerin mantığı aynen şöyledir: Temiz bir aile kızıyla evleneyim, çocuklarımın anası olsun, benim de arkamı toplasın; ben de dışarıda hovardalığımı yapayım. Mantık aynen böyle çalışıyor bu adamın. Hani bazı görücü usulü evliliklerde de olur: Anne oğluna kız arar, anne hanım hanımcık bulduğu kızı beğenir, oğluna evlen der; oğlu da annesi uygun buldu diye aşk meşk olmadan evlenir, eşi eve kapatır, kendi de dışarıda hovardalığını yapar. Aynen öyle bir kafa yapısı. Sarışın mavi gözlü bir sevgili istiyormuş ya, pavyona gitmek istiyormuş ya; bunları zaten emin ol evlendikten sonra yapacak.

"Biri sizi üzüyorsa, mutlaka mutlu ettiği başka biri vardır" demişler...
Birbirinizden beklentileriniz çok farklı, karşınızdaki adam kadınları ikiye ayırmış, evlenilecekler/eğlenilecekler diye. Sizi de evlenilecekler sınıfına sokmuş ama onun gözündeki evlenilecek kadın sınıfı muhtemelen annesi gb kadınlardan oluşuyor, hep seven ilgi gösteren ama bunları ömür boyu karşılıksız yapan kadın tipi. Sizin beklentileriniz ise bambaşka ki siz gayet haklısınız isteklerinizde. Birbirinize kesinlikle uygun olmadığınızı düşünüyorum. Adam seni annesi uygun görüyor diye yanında tutuyor bile olabilir. Karakteri oturmamış. Evlenirseniz çok üzülür yıpranırsın.

Benim kusurum mal olmam canim hakkimzda hayorlisi ayrildim..bu arada guldurdun beni tesekkur ederim :)) o nesaji atamck kadar seviyorum su an ne yazikki..ama engelleme kismini yapicam simdi Allahim nolur artk karsima adam gbi adam ciksin nolur

Önceden hepsini sil öyle ayrıl.
Biraz önce ergence bir mesaj yazmıştım sinirimden ama ona şöyle bir mesaj atabilirsin.
"Sana söyleyemedim ama hep George Clooney gibi bir erkekle evlenmeyi hayal etmişimdir ve sen ne yazık ki bir George Clooney değilsin.
Bu yaşıma dek hep Gay barları çok merak ettim ve birgün sevgilim olursa beni götürür diye düşünürdüm ama senin pavyon merakını öğrenince ne kadar arabesk olduğunu görüp sana bu isteğimi söylemedim.Uzun bir ilişki bana göre değil çünkü o kadar vaktim olduğuna dair bir garantimiz yok.Ama senden az çok hoşlanmadım değil idare edersin ama gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor ne yazık ki.Ben biraz ilgi ve alakayı seven bir kızım ve bu ikiside sende maalesef yok.
Benim gönlümü doyuramadığın kesin.
Bundan sonra ki hayatın da sana mutluluklar dilerim. HOŞÇAKAL"

Işte bunları yazacaksın ki bir daha geri dönüşü olmasın.Ve hemen cevap gelmeden sms den engelle aramadan aramayı engelle.Telefonun da bu özellikler yoksa netten program indir önceden. Ve asla ama asla görüşme.

Oh iyi yaptın ayrıca Mal falan değilsin bir Malla beraberdin kurtuldun.Bende sana mesajda yazman gerekenleri yazmıştım az önce Nasıl senin canını yaktıysa sende aynı sözlerle canını yak diye bayağı uydurarak yazmıştım
Gül kız hayat gülecek kadar güzel sende güzelsin ama o MAL çirkin

Size değer vermeyen bir insanı zorla hayatınız da neden tutuyorsunuz ki Kendinize hiç mi saygınız yok.
Sizi sevse, değer verse zaten böyle hareketleri olmaz.

Cok sagol ya su kk iyiki var sayenizde sonunda dogtu karari verdm canim daha az aciyo cunku sonuna kadar hakliyim.artik sabir bitti canima tak etti yeter aglmktan biktim..en azndan kafam rahat olur yalnzken..bi is buldummu tamam kimseye muhtac olmdan gul gbi yasar giderim rabbimin izniyle..bu uzuntulu halim annme de yansiyodu hem..hayirlisi..

Benimle "temiz kız" olduğum için birlikte olan ve bana değer vermeyen biriyle bir dakika geçirmezdim. Kirli kız Nasıl oluyor?
Üzgünüm sana değer vermiyor ben de benzer bir ilişki yaşadım yani iki haftalık izinden bir saat bile ayrılmayan türden. Ancak şimdiki sevgilim bir günlük izni olsa uçağa atlayıp geliyor yanıma. Şükürler olsun. Bunu da sana nispet olsun diye değil değer veren biri Nasıl olur anlatmak için yazıyorum. Sen ayrılamazsın belli çok seviyorsun ama kopacak bir şekilde. Daha düzgün birini bulabileceğinden eminim. Sen dertlenip buraya yazmışsın mesela emin ol o seni düşünmüyordur böyle, bunu düşün ve sen de düşünme.

Benim de üniversiteye giden kızım var çok şükür kızımın böyle sorunları olmuyor çünkü herşeyi otırup konuşuruz bana anlatır bende ona bir erkeğe karşı ne yapması yada yapmaması gerektiğini usulünce anlatırım.Kızım da beni dinler sağolsun. Ve kızım bilir ki kızımı kim üzerse yada üzmeye çalışırsa kafasını böcek gibi ezerim
Kızım dahil her iki tarafta haddini bilecek kim haddini aşarsa haddini bildiririm.
Nasıl ki benim kızım değerliyse tüm evlatlar anaları için değerlidir.
Ben kişilerin tarafına değil haklılığını yada haksızlığına bakarım.
Ne kızım kimsenin oyuncağı olamazsa kızımda kimseyi kendine oyuncak edemez.Bunların hepsini kızıma anlattım o da ona göre davranır sağolsun.
Allah hepinizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşaAllah...

Memlekette komşumuz annesi de beni pek beğenir diyip olumlu bi hikaye duslemissiniz sevgiliniz bu hikayenin uyumsuz karakteri.. doğru zamanda doğru yerde durmuş 1 yıl bi şekil gitmiş bu ilişki.. Toplamda pek vakitte gecirilmemis sanki.. abuk subuk konuşmuş bol bol.. bence dışarıdan bakın büyük resme ve hiç ugrasmayin..​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…