Çok teşekkürler ama hastanede ilk kez ölüme bu kadar yakın olduğumu hissettim zaten damar yolum çok acımıştı takılınca içime bir korku doldu heyecandadır dedim en son başım dönmeye başladı tüm vücudum boşaldı gözüm karardı bayılmışım ayıktırdıklarında söylememe rağmen alerjim olan avili yapacaklardı başka istedim onu yaptılar hala iyi değilimBu saydıklarınız kimin başına gelse hastaneden çıkamaz sorun sizde degil hastalıklarda.
Bu şekilde düşünüp stres seviyenizi artırmak yerine sakinleşip doktorların tavsiyelerini,ilaçlarınızı düzenli kullanıp beslenmenize daha da önem vermelisiniz.
geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim cidden lanet bir hastalık sabah o kadar keyifsiz kötü uyandım ki her yerim ağrımış başım dönüyor sonrası çıktı zatenGeldi mi üstüste gelir sinirlerinizi bozmayın. Zehirlenme grip gelir geçer zaten. Esas vertigoyla beraber yaşamayı öğrenmeniz lazım. Bende yok bir arkadaşımda vardı ve yoğun bir iş hayatında çok da hayat kalitesini bozmadan yaşıyordu vertigoyla. Çok zor bir hastalık sanırım çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz
Çok teşekkürler evet ilaç yazdı alacağım o ilacıSakin olun Vertigo nun size ilacıni verecekler bir daha yaşadığınızda başında anladiginiz için içersiniz . Çok kötü bir hastalık değil kulaktaki kristallerin oynamasi ile ilgili. Stresle artabiliyor. Her hastalık üst üste gelince insanların siniri bozulur . Inşallah en kısa zamanda iyi olup çıkarsınız
Çok teşekkürler ama hastanede ilk kez ölüme bu kadar yakın olduğumu hissettim zaten damar yolum çok acımıştı takılınca içime bir korku doldu heyecandadır dedim en son başım dönmeye başladı tüm vücudum boşaldı gözüm karardı bayılmışım ayıktırdıklarında söylememe rağmen alerjim olan avili yapacaklardı başka istedim onu yaptılar hala iyi değilim
Yok boğazım ciddi anlamda dolmuş gripÇok geçmiş olsun.
Grip yerine rinit alerji geçiriyor olabilirsiniz. Vertigoyu o ciddi anlamda tetikler.
Vertigo için iki çözüm var stressiz hayat ve manevra tedavisi. Çok küçük yaştan itibaren vertigo ile yaşıyorum. İlaçlar sadece günü kurtarıyor. İyi bir uzmana giderseniz sizi yönlendirecektir.
Merak etmeyin eşim de yaşadı ilk olduginda bizde korkuyla hastaneye kostuk şimdi anladığı için ilacı içiyor ağır geçmiyorÇok teşekkürler evet ilaç yazdı alacağım o ilacı
Evet maalesefYaa avile alerjiniz mi var
Benim alerji atağımı da griple ayırt etmek çok zordur direk kulak enfeksiyonuna çevirir. Avil dekortu da çok severim nasıl kurtarıcıdır, o yüzden şaşırdım.Yok boğazım ciddi anlamda dolmuş grip
Yok benim ölüm ilacım o yapıldığı an bayılıyorumBenim alerji atağımı da griple ayırt etmek çok zordur direk kulak enfeksiyonuna çevirir. Avil dekortu da çok severim nasıl kurtarıcıdır, o yüzden şaşırdım.
Yok benim ölüm ilacım o yapıldığı an bayılıyorum
Valla öyle sinirimden ağladım hastanede çok ciddi sinirim bozulduAllah yardımcın olsun çok sinir bozucu
Ama şunu anladım sağlıktan başka önemli bir şey yok istediğin kadar zengin ol sağlığın yoksa bir hissinAllah yardımcın olsun çok sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?