Artık sıkıldım

lemon356

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
214
47
18
21
Merhabalar öncelikle benim sıkıntım şu ben sürekli hastayım sürekli istisnasız 3 gün hastaneden çıkamadım birinde zehirlendim birinde vertigom çıktı bugün grip oldum o vertigomu tetikledi hastanede yapılan serumdan bayıldım boğazım enfeksiyon dolu şu an asla iyileşmiyorum özellikle vertigo hayatımı bitirdi her yerde atak geliyor sinirlerim çok bozuk bu sabah o kadar keyifsiz uyandım ki sonucu çıktı atağımdanmış

Bu saydıklarınız kimin başına gelse hastaneden çıkamaz sorun sizde degil hastalıklarda.
Bu şekilde düşünüp stres seviyenizi artırmak yerine sakinleşip doktorların tavsiyelerini,ilaçlarınızı düzenli kullanıp beslenmenize daha da önem vermelisiniz.
geçmiş olsun

Çok teşekkürler ama hastanede ilk kez ölüme bu kadar yakın olduğumu hissettim zaten damar yolum çok acımıştı takılınca içime bir korku doldu heyecandadır dedim en son başım dönmeye başladı tüm vücudum boşaldı gözüm karardı bayılmışım ayıktırdıklarında söylememe rağmen alerjim olan avili yapacaklardı başka istedim onu yaptılar hala iyi değilim

Geldi mi üstüste gelir sinirlerinizi bozmayın. Zehirlenme grip gelir geçer zaten. Esas vertigoyla beraber yaşamayı öğrenmeniz lazım. Bende yok bir arkadaşımda vardı ve yoğun bir iş hayatında çok da hayat kalitesini bozmadan yaşıyordu vertigoyla. Çok zor bir hastalık sanırım çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz

Çok geçmiş olsun.
Grip yerine rinit alerji geçiriyor olabilirsiniz. Vertigoyu o ciddi anlamda tetikler.
Vertigo için iki çözüm var stressiz hayat ve manevra tedavisi. Çok küçük yaştan itibaren vertigo ile yaşıyorum. İlaçlar sadece günü kurtarıyor. İyi bir uzmana giderseniz sizi yönlendirecektir.

Sakin olun Vertigo nun size ilacıni verecekler bir daha yaşadığınızda başında anladiginiz için içersiniz . Çok kötü bir hastalık değil kulaktaki kristallerin oynamasi ile ilgili. Stresle artabiliyor. Her hastalık üst üste gelince insanların siniri bozulur . Inşallah en kısa zamanda iyi olup çıkarsınız

Çok teşekkür ederim cidden lanet bir hastalık sabah o kadar keyifsiz kötü uyandım ki her yerim ağrımış başım dönüyor sonrası çıktı zaten

Çok teşekkürler evet ilaç yazdı alacağım o ilacı

Yaa avile alerjiniz mi var

Yok boğazım ciddi anlamda dolmuş grip

Benim alerji atağımı da griple ayırt etmek çok zordur direk kulak enfeksiyonuna çevirir. Avil dekortu da çok severim nasıl kurtarıcıdır, o yüzden şaşırdım.
Yok benim ölüm ilacım o yapıldığı an bayılıyorum

Arkadaşlar daha iyiyim teşekkürler herkese gelince yemek yedim uyudum baya duş alıp bitki çayı içtim gayet iyiyim yarın okulum yok zaten izin günüm dinleneceğim bol bol bunun içinde kbb poliklinikliğşne gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…