- 26 Kasım 2018
- 259
- 132
- 23
- Konu Sahibi Ayparcamm59
-
Yoo.Bunları da o kuzen geldiğinde arabanla geçerken bırakır misın diye ona vermiş.Evlerimiz yakın.Neyse arkadaşım ben eşimle disardayken mesaj atmış.Aynen mesaj şu şekilde .Nerdesin çeyizleri getirdim aşağıdan alırsın diye.Evde olmadığımı filan söyledim ama acayip bozuldum.Hangi kıza çeyiz veya hediye giderken aşağıdan gel al denir kızlar ayıp değil mi bu.
Öteki örneklerinizde rahatsız olabilirsiniz ama bunu anlamadım..Nerdesin çeyizleri getirdim aşağıdan alırsın diye.Evde olmadığımı filan söyledim ama acayip bozuldum.Hangi kıza çeyiz veya hediye giderken aşağıdan gel al denir kızlar ayıp değil mi bu
Bana değil evde bulunan 60 yaşındaki annemin almasını beklemiş ki annem dizleirnden ameliyat oldu bunu o da biliyor.Ben evde olsam zaten sorun değildiNe yani ayağına kadar getirmiş eşyalarını bide eve mi çıkarsın?Anlamadım..
Bırakmadı bile 60 yaşında dizleirnden ameliyat olan annemin almasını bekledi annem daha evden bile çıkamadığı icin eşyaları bırakmayip gitmisÖteki örneklerinizde rahatsız olabilirsiniz ama bunu anlamadım.
Aşağıdan alırsın diye apartmana bırakıp gitmiş mi, yoksa siz arabaya gelmeniz için sizi çağırmasına mı bozuldunuz?
Bırakıp gittiyse ayıp haklısınız, ama sizi gelip almanız için çağırdıysa niye bozuluyorsunuz, kapınıza kadar teslim etmesini mi bekliyordunuz ki?
Yoruma bayıldım:))))Yoo.
Nesi ayıp anlamadım?
Kv sana aldığını kuzenle gönderirken ayıp değil de kuzen evine çıkarmadı diye mi ayıp?
Törenle mi verecekti ne bekliyordun bence sen kıza gıcık olmuşsun her hareketi batıyor bu yüzden.
Eşimin doğu görevi var benimde iş olayım bunla ilgili olması gereken bir nikahtı. Kendimi.ifade edemedim.Ben evde değildim evde annem vardı.60 yaşında ve dizlerinden ameliyat oldu.O dönemde evden dahi çıkamıyordu ve bunu arkadasimda biliyor.Onun gelip almasını bekledi.O da inemeyince hediyeleri üç kat yukarıya çıkarmak yerine geri götürdüBen herşeyden önce 8 ay öncesinde kıyılan nikaha takıldım bu kadar acele ne?? Kaynanız kendi getireymiş, hem kız ayağınıza kadar getiriyor hem de gıcık oldum diyorsunuz, bırakmayıpta napcak siz gelene kadar kapıda sizin keyfinizi mi bekliyecek , keşke bunlar yerine teşekkür etseydiniz,
Madem anneniz inip alamıyor siz dizinizi kırıp evinizde annenizin başında otursaydınız. Mecbur mu size hizmetçilik etmeye kızBırakmadı bile 60 yaşında dizleirnden ameliyat olan annemin almasını bekledi annem daha evden bile çıkamadığı icin eşyaları bırakmayip gitmis
Öyle değilim inanın değilim. Eevet sinir oldum. Ama alışverişime ortak olma ayrı karışmak ayrı .Beni kendi kafasına göre giydirmeye kapatmaya çalıştı.Kız kapalı benimde öyle olmami istedi ki eşim hiç karışmazİş olmuş bitmiş şimdi kıza tavır almışınız o sizi samimi bulup alışverişinize falan ortak olmaya çalışıyor bence iyi niyetli siz kocayı aldım kenara çekil diyorsunuz biraz vefalı olun
Valla istediği kadar doğu görevi olsun eğer tayin içinse 1 ayda halloluyor tayin olayları keşke acele etmeseydin bunu senin için söylüyorum, sen buraya bu nikahtan dolayı pişman olup konu acacaksın bu lafımı unutma:)))) bilmiyorum ama suçun büyüğü KV de keşke hiç göndermrseymiştiEşimin doğu görevi var benimde iş olayım bunla ilgili olması gereken bir nikahtı. Kendimi.ifade edemedim.Ben evde değildim evde annem vardı.60 yaşında ve dizlerinden ameliyat oldu.O dönemde evden dahi çıkamıyordu ve bunu arkadasimda biliyor.Onun gelip almasını bekledi.O da inemeyince hediyeleri üç kat yukarıya çıkarmak yerine geri götürdü
Bence eşini kıskanıyo o yüzden bütün gııcklık,:) birde madem evde değilsin KV niye gönderiyo , işte her şey burada başlamıştı çok tatlı dediği kaynanası çeyizini başkası ile göndermişti.....................ndfndnMadem anneniz inip alamıyor siz dizinizi kırıp evinizde annenizin başında otursaydınız. Mecbur mu size hizmetçilik etmeye kız
Ayrıca sizi eşinizle tanıştırıp evliliğinize vesile olduğu için kendini de bu işin bir parçası saymış insan bunun hatrına biraz anlayışlı olur.
Bizi tanıştırdı diue herseyime ortak olamaz bu bir. Annemle ne kadar ilgilenen niMadem anneniz inip alamıyor siz dizinizi kırıp evinizde annenizin başında otursaydınız. Mecbur mu size hizmetçilik etmeye kız
Ayrıca sizi eşinizle tanıştırıp evliliğinize vesile olduğu için kendini de bu işin bir parçası saymış insan bunun hatrına biraz anlayışlı olur.
Kendisinden o kadar eminim ki başkasıyla gönderdi diye kötü olmadığını biliyorum.Siz ise su soruyu ve yazdıklarımı anca yorumlayabiliyorsunuz.Bence eşini kıskanıyo o yüzden bütün gııcklık,:) birde madem evde değilsin KV niye gönderiyo , işte her şey burada başlamıştı çok tatlı dediği kaynanası çeyizini başkası ile göndermişti.....................ndfndn
Ayrıca normal hediyeleri zaten kendisi getirdi.Bu ben masraf etmeyeyim diye aldığı seylerdi.Bence eşini kıskanıyo o yüzden bütün gııcklık,:) birde madem evde değilsin KV niye gönderiyo , işte her şey burada başlamıştı çok tatlı dediği kaynanası çeyizini başkası ile göndermişti.....................ndfndn
Sizi kendi kafasına göre giydirip,kapatmaya nasıl çalışır?Öyle değilim inanın değilim. Eevet sinir oldum. Ama alışverişime ortak olma ayrı karışmak ayrı .Beni kendi kafasına göre giydirmeye kapatmaya çalıştı.Kız kapalı benimde öyle olmami istedi ki eşim hiç karışmaz
Diğer vukuatkarı mehir olarak ne isteyeceğimi sorması, ceyizimin olup olmamasını sorması bunun için kredi kartımda ne kadar Limit olduğunu sorması düğün yemegimizin ne olacağına karışmak istemesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?