Artik sinir oluyorum

Abarti

Iyide bunlarda bisey yokki gayet normal degilmi bende samimi oldugum arkadasima sorarim hepsini sen kiza giciksin batiyo bencede herseyi

O kiz kayinvalidenizin size aldigi tencereleri yukari, ayaginiza kadar cikarmak zorunda degil, haksiz degil orda. Kayinvalidenize kizin bu olayda kizacaksaniz illa birine, kiz size ceyiz toreni yapacak degil

Kayınvalideye kızın siz.
Aldığı çeyizleri başkası ile yolluyor.
Çok mu acildi.
Uygun bir vakitte size aldıklarını getirerek güzelce sunamaz mıydı? Valideye toz kondurmamak için arkadaşınızı harcamayın.
Vardır belki onun da nahoş tavırları.
Ama şurda haksızsınız.

Çeyizleri ayağınıza beklemeniz bana çok saçma geldi, hem arabayla evinize kadar getirecek hem de evinize kadar taşıyacak mı ?

Diğer konulara gelince fesat olduğunu düşünüyorsanız mesafe koyun gitsin, kimseye içinizden gelmediği gibi davranmak zorunda değilsiniz, ben böyle böyle bir sürü arkadaşımı çıkardım hayatımdan, kafam rahat, fesatlık minimum seviyede artık

Bana değil evde bulunan 60 yaşındaki annemin almasını beklemiş ki annem dizleirnden ameliyat oldu bunu o da biliyor.Ben evde olsam zaten sorun değildi
Ne yani o kadar eşyayı kendi tek başına yukarı taşımak zorunda mı? Bende taşımazdım. Müsait olunca eşinizle beraber gidip alırsınız , eşiniz taşır . Siz kızda sorun bulmaya odaklamışsınız kendinizi. Kocayı bulurken iyiydi, şimdi samimiyeti canınızı sıkıyor. Hep böyle olur. Yeni gelin şımarıklığı.

Eve çıkarma olayında haklı değilsiniz. Buraya yazdıklarınıza göre kızın yaptığı bir şey yok. İşiniz bittiği için gıcık oldunuz herhalde kıza.

Kızlar merhaba uzun uzun anlatacak halim ve gücüm yok malesef...Daha öncede konu açmıştım.Evliyim .Düğünüm haziran ayında.Annemi çok kucuk yaşta kaybettim.Alkolik babam üzerime tv alıp beni kefil yaptırdı borcu ödemedi borç bana kaldı.Ayrica evin kirasinida ödemememiş.Kirayi odeyebilmek için kredi kartimdan nakit avans çektim.Ve bugün patronumun tacizi yüzünden işten ayrıldım.Esime söylemem...Eminim o adamı yaşatmaz. Zaten polis silahı var.Benim babamın pisliğini esime temizletmek istemediğim için borçları kendim halletmeye çalışıyordim.Ama bugünden itibaren işsisizim.Ve düğünüm yaklaşmasına rağmen tek ceyizim yok...Ne yapicam bilmiyorum.Sadece ağlıyorum

E bu sizin daha 10 gün önce açtığınız konu annemi kaybettim demişsiniz. Alıntılayamadım, kopyala-yapıştır yapabildim. Hayal aleminde falan mı yaşıyorsunuz? Bu ne ki böyle?

Annem ameliyatlı demişsiniz. Babanizin ikinci esi mi? Kız ameliyatli olduğunu nerden bilebilir. Bence sizde sorun var daha çok kızda değil. Dikkat edin gelin-premses-moduna girmeyin

ayıp olan ne
aşağıdan alır mısın demesi mi
hayır ayıp değil
senin düşünmen gerek hatta yukarıya kadar zahmet etme istersen ben iner alırım diye
sizin ayagınıza kadar cıkarmak zorunda mı?

bu kadar alıngansanız evlilikte işiniz çok zor

Bana değil evde bulunan 60 yaşındaki annemin almasını beklemiş ki annem dizleirnden ameliyat oldu bunu o da biliyor.Ben evde olsam zaten sorun değildi
benım annem de 60 yasında
çok abartmıssın ya
annen hıcbıryere cıkmıyor mu?
komsuya carsıya pazara mesela

Bence siz bu kızı sevmiyorsunuz ve ne yapsa gözünüze batıyor uzak durmakla iyi yapıyorsunuz bence

Tencere ve çkb takımı kutuları hacim olarak büyük ve ağır oluyor biraz. İkisini bir arada çıkaramaz. Üç kata iki kere in çık yapması gerekiyor. Beli ağrıyor belki, ben olsam ben de çıkarmam açıkçası. Getirmiş o kadar, bir de hamallığınızı mı yapacak? Evde olduğunuz başka bir zaman geçerken bırakırım diye düşünmüştür. Bunun ayıbı falan yok. Sizinkisi premses sendromu.

Bunun dışında size eş bulacak kadar, geçerken hediyeleri evinize bırakacak kadar samimiyseniz kredi kartı limitinizi ve çeyizinizi sormasında da bir sakınca yok. Çeyizinize ait önemli parçaları bile kayınvalideniz aldığı için alınganlık gösteriyor olabilirsiniz.

Son düzenleme:
herkes söylemiş zaten aşağıdan gel al demesinde bişey yok. eve kadar çıkarmaz kim olsa, hammal değil sonuçta. hatta kayınvalidenin başkası ile göndermesi ayıp. hem aldı ise onun evinde de kalabilirdi. benim de nişanlımın annesi tencere vs almış, kadın saklıyor balkonunda. niye evden eve taşınsın ki?

diğer konularda da haklısınız ama çok da abartacak bi durum yok. çok da muhatap olmazsınız çok da görüşmezsiniz olur biter.

Tencere takımı hafif birsey mi ?
Catal kasik bicak takimi da sandikliysa o da taşınmaz mecbur mu bu kiz sırtlayıp getirmeye ?
Hersey ayağınıza gelemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…