Artik sinir oluyorum

eski iletilerinizede baktım zor annesiz bir çocuk olmak güvensiz ve kırılgan buyumumuşsunuz belli ki ama herşeyi dert etmeyin bence böyle mutlu olun elinizdekilerle etrafı görmeyin senin keyfin yerinde ise kimin ne dediğinin ne yaptığının ne önemi var ki salla

Ben de sizde gördüm sıkıntıyı. Nişanlanınca biraz fazla yükseklerden uçup kıza karşı benim başım bağlı , sen bekarsın moduna girmişsiniz.

Fesat olan arkadaşınız ( eşinin kuzeni değil ) bence. Siz kötü bir arkadaşsınız bunuda ilan etmiş oldunuz. Bende “mesaj aynen şöyle “ derken baya kötü birşey beklemiştim :) Benim arkadaşlarım ben evlenirken herşeyime karıştırlar kına kıyafetim bile 1 gün kala değişti ama ben çok mutlu oldum çünkü diğerini giyseydim gerçekten pişman olurmuşum. Arkadaşlarım iyikide karışmış ve ben bu sürede sadece mutluydum. Yani siz arkadaşlığı geçmişsiniz. Eşinizin kuzeni gözüyle bakmaya başlamışsınız bence eşinle tanışmana vesile olduğu için ömür boyu minnettar kalacağın biri belkide. Ayrıca aile yemeğine tabiki katılacak siz yokken o vardı ailede hepte olucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…