Artik sinir oluyorum

İyi de arkadaşım diyorsunuz. Arkadaş arkadaşa bunları sorar. Eşinizle onun sayesinde tanıştınız hem. Bu soruların hepsini ben arkadaslarıma sordum mesela. Demek ki o sizi Arkadaş olarak görmüş ama siz görmemişsiniz

Kıyafetinizin açık-kapalı olmasına karışması dışında sinir olacak bir şey yok. Bu yüzü sizden bulmasa ağzını açamazdı ama.

Kız sizin evde olduğunuzu bilmeden gelmiş "gel al eşyaları" demiş. Siz evde olmadığınızı söylediğinizde "o zaman dizilerinden rahatsız olan annen gelsin alsın, yoksa ben bunları çöpe atıyorum" demiş gibi davranıyorsunuz. Kayınvalideniz kızı ayak işlerinde kullanmazsa o da her şeye karışma hakkı bulmaz kendinde.

Abes bi durum goremedim kizda.kaldiki bu kiz dedigin seni tanistrmis esinle.sen kiskaniyo olmayasin bu kizi

Ya hanımefendi yazmayım diyorum da bilir kişi misiniz yok bir ayda hallolmus yok bir ayda konu açarmisim .

Ben hiç bir arkadaşıma kredi kartında ne kadar Limit var sormadim. Şöyle kapalı giyin düğünde çok oynama vb de demedim.Düğün yemeklerine karışmaDom
Yaptıkları programı sırf benim işim zamanında olsun diye bozmak istemedim.Doğru bende sorun var

Birine şunu geçerken şuraya bırakır misjn demek hizmetçilik mi size gore.

Birine şunu geçerken şuraya bırakır misjn demek hizmetçilik mi size gore.

Evet bir sürü çeyizi 3 kat çıkarmasını istemek hizmetçi muamelesi yapmaktır. Kıza sinir oluyorsun ama ayak işlerinde kullanmanda bir sorun yok öyle mi ?

Seni eşinle tanıştırmış , sana yakın davranmış gelin kız demiş ona bile bir ton laf etmişsin. Hem nankörüz hem de insan kullanmayı seviyoruz nasıl olacak bu iş ?

Askeri personel falansa esi calismiyorsa maasa ek para aliyorlar. 1 sene onceden nikah olsa hic yoktan. 3-4 bin para alir esi. Bazilari bunu hesaplayip onceden nikah yapiyor

Konu sahibi isine cok karismasini istemiyorsan ozel muamele de beklemeyeceksin. Biraz mesafeli ol ama kocayi buldu degisti derler

O yazdığım sadece bir tanesiydi.Hadi onda ben hataliyim.Düğünde çok oynama,çok açık giyinme,kredi kartimda bulunan limit, düğün yemeğine karısilmasi vb ...Beni tanıştırdı diye şu sekilde davranilması normal mi?Şimdi diyeceksin ki sen fırsat vermissindir de ondan o şekilde konuşmustur

Bu kadar emin olmayın bence, hepimiz geçtik o aşamalardan , millet 40 yıllık kocasına güvenemiyorda kaldıki 2 günlük kaynanaya nasıl güveniyorsunuz bu kadar anlamıyorum, ama ben eminin sen ah KV diye konularda açacaksın:)))

Önceki konularınıza da baktım. Siz zaten herşeyi sorun eden bir tipsniz. O yüzden size cevap yazmak için harcadığım zamanı daha verimli alanlarda kullanmaya karar verdim.

Siz kendi bildiğiniz gibi yapın. Nasıl olsa her şeyi siz biliyorsunuz !!!

Açınca çok mutlu olacaksın belli

Bence o kız çok pişman seni tanıştırdığına şimdiden belli eymiasin niyetini gerçekten o kızın yerinde ben olsam siiznle komısmazdum ayıp ediyorsunuz cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…