- 24 Eylül 2013
- 9.959
- 32.648
- 748
- Konu Sahibi Ayparcamm59
-
İyi de arkadaşım diyorsunuz. Arkadaş arkadaşa bunları sorar. Eşinizle onun sayesinde tanıştınız hem. Bu soruların hepsini ben arkadaslarıma sordum mesela. Demek ki o sizi Arkadaş olarak görmüş ama siz görmemişsinizDiğer vukuatkarı mehir olarak ne isteyeceğimi sorması, ceyizimin olup olmamasını sorması bunun için kredi kartımda ne kadar Limit olduğunu sorması düğün yemegimizin ne olacağına karışmak istemesi...
Abes bi durum goremedim kizda.kaldiki bu kiz dedigin seni tanistrmis esinle.sen kiskaniyo olmayasin bu kiziKızlar eşimle resmi nikahımiz oldu fakat düğünümüz ağustos ayında olacak.Benim ne kayinvalidemle ne görümcemle sorunum var.Çok tatlı insanlar. Tek birşeyime karışmadılar.Herşey benim istediğim gibi oldu.Ama malesef her ortamda bir fesat oluyor...O da beni aynı zamanda eşimle tanistiran kişi. Eşimin halasının kızı ,yani kuzeni.Benimde aynı zamanda arkadaşım.Ama artık arama mesafe koydum.Bu kiz resmen bana görümcelik yapmaya başladı. Beni gıcık eden sözlerini yaziyorum kızlar.Eşimin annesi yani kayınvalidem bana çatal kaşık takımı ,tencere takımı vb almış sağolsun.Bunları da o kuzen geldiğinde arabanla geçerken bırakır misın diye ona vermiş.Evlerimiz yakın.Neyse arkadaşım ben eşimle disardayken mesaj atmış.Aynen mesaj şu şekilde .Nerdesin çeyizleri getirdim aşağıdan alırsın diye.Evde olmadığımı filan söyledim ama acayip bozuldum.Hangi kıza çeyiz veya hediye giderken aşağıdan gel al denir kızlar ayıp değil mi bu.Nisan alışverisinde o da gelmisti.Ne alıp ne almamam konusunda herseyime karışmak istedi tabi ama kesinlikle izin vermedim. İki de bir bana gelin kız gelin kız diye hitap etmesini söylemiyorum bile ki kaç kez uyardım kendisini.Ailecek bisey yapacak olsak kız heryerden çıkmak istiyor.Eşime pek bisye demedim.Ama yine o kızdan dolayı yaptigimiz bir programı değiştirmek zorunda kalacaktık.Ama eşim izin vermedi.
Haftaya ailecek yemeğe davetliyiz ve yine o da var.Kendisini görmek bile istemiyorum artık.O kadar çok soguttu ki beni.Buraya yazmadigim daha bir sürü şey arkadaslar...Ben bu kıza karşı nasıl davranacagimi şaşırdım.Gerçekten fesat biri ve ben bunu malesef yeni anliuorim.
Ya hanımefendi yazmayım diyorum da bilir kişi misiniz yok bir ayda hallolmus yok bir ayda konu açarmisim .Valla istediği kadar doğu görevi olsun eğer tayin içinse 1 ayda halloluyor tayin olayları keşke acele etmeseydin bunu senin için söylüyorum, sen buraya bu nikahtan dolayı pişman olup konu acacaksın bu lafımı unutma:)))) bilmiyorum ama suçun büyüğü KV de keşke hiç göndermrseymişti
Ben hiç bir arkadaşıma kredi kartında ne kadar Limit var sormadim. Şöyle kapalı giyin düğünde çok oynama vb de demedim.Düğün yemeklerine karışmaDomİyi de arkadaşım diyorsunuz. Arkadaş arkadaşa bunları sorar. Eşinizle onun sayesinde tanıştınız hem. Bu soruların hepsini ben arkadaslarıma sordum mesela. Demek ki o sizi Arkadaş olarak görmüş ama siz görmemişsiniz
Birine şunu geçerken şuraya bırakır misjn demek hizmetçilik mi size gore.Madem anneniz inip alamıyor siz dizinizi kırıp evinizde annenizin başında otursaydınız. Mecbur mu size hizmetçilik etmeye kız
Ayrıca sizi eşinizle tanıştırıp evliliğinize vesile olduğu için kendini de bu işin bir parçası saymış .insan bunun hatrına biraz anlayışlı olur.
Birine şunu geçerken şuraya bırakır misjn demek hizmetçilik mi size gore.
Askeri personel falansa esi calismiyorsa maasa ek para aliyorlar. 1 sene onceden nikah olsa hic yoktan. 3-4 bin para alir esi. Bazilari bunu hesaplayip onceden nikah yapiyorValla istediği kadar doğu görevi olsun eğer tayin içinse 1 ayda halloluyor tayin olayları keşke acele etmeseydin bunu senin için söylüyorum, sen buraya bu nikahtan dolayı pişman olup konu acacaksın bu lafımı unutma:)))) bilmiyorum ama suçun büyüğü KV de keşke hiç göndermrseymişti
O yazdığım sadece bir tanesiydi.Hadi onda ben hataliyim.Düğünde çok oynama,çok açık giyinme,kredi kartimda bulunan limit, düğün yemeğine karısilmasi vb ...Beni tanıştırdı diye şu sekilde davranilması normal mi?Şimdi diyeceksin ki sen fırsat vermissindir de ondan o şekilde konuşmusturEvet bir sürü çeyizi 3 kat çıkarmasını istemek hizmetçi muamelesi yapmaktır. Kıza sinir oluyorsun ama ayak işlerinde kullanmanda bir sorun yok öyle mi ?
Seni eşinle tanıştırmış , sana yakın davranmış gelin kız demiş ona bile bir ton laf etmişsin. Hem nankörüz hem de insan kullanmayı seviyoruz nasıl olacak bu iş ?
Evet aya çıktım.Amerikayi yeniden keşfettimBence kizin soylediklerinde birsey yok siz biraz havaya girmissinz bazi nisanli kizlarda oluyor bu, nisanlaninca buyuk bir basariymis gibi havaya giriyorlar
Bu kadar emin olmayın bence, hepimiz geçtik o aşamalardan , millet 40 yıllık kocasına güvenemiyorda kaldıki 2 günlük kaynanaya nasıl güveniyorsunuz bu kadar anlamıyorum, ama ben eminin sen ah KV diye konularda açacaksın:)))Bizi tanıştırdı diue herseyime ortak olamaz bu bir. Annemle ne kadar ilgilenen ni
Kendisinden o kadar eminim ki başkasıyla gönderdi diye kötü olmadığını biliyorum.Siz ise su soruyu ve yazdıklarımı anca yorumlayabiliyorsunuz.
O yazdığım sadece bir tanesiydi.Hadi onda ben hataliyim.Düğünde çok oynama,çok açık giyinme,kredi kartimda bulunan limit, düğün yemeğine karısilmasi vb ...Beni tanıştırdı diye şu sekilde davranilması normal mi?Şimdi diyeceksin ki sen fırsat vermissindir de ondan o şekilde konuşmustur
Açınca çok mutlu olacaksın belliBu kadar emin olmayın bence, hepimiz geçtik o aşamalardan , millet 40 yıllık kocasına güvenemiyorda kaldıki 2 günlük kaynanaya nasıl güveniyorsunuz bu kadar anlamıyorum, ama ben eminin sen ah KV diye konularda açacaksın:)))
Niye mutlu olayım canm senin için söylüyorum bu kadar kimseye inanıp güvenme ilerde daha iyi anlarsın..buradaki konuların geneli KV ...Açınca çok mutlu olacaksın belli
değil. size iyilik yapmış arabasıyla evinize getirmiş bir de kapınıza mı bırakmasını bekliyorsunuz? kimse çeyizi bilmem kaç kat çıkarmak zorunda değil.Hangi kıza çeyiz veya hediye giderken aşağıdan gel al denir kızlar ayıp değil mi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?