Artik sinir oluyorum

Kızın yaptığı niye ayıp olsun , illaki ayıp arıyorsan ki bence de o da ayıp değil araba varken geçerken bırak diyen kv ayıbı. Çatal bıçak seti hafif birşey değil ki kız tek başına yüklensin kapına kadar çıkarsın in al bir zahmet. Valla atar gider yapacaksan nişanlına yap çeyizimi ben mi taşicam diye. Yani gelin oluyorsunuz hepi topu hepimiz olduk başımız göğe ermedi bilmiyorum ki bu ne havalar tripler .

Bırakmadı bile 60 yaşında dizleirnden ameliyat olan annemin almasını bekledi annem daha evden bile çıkamadığı icin eşyaları bırakmayip gitmis
Güzelim nişanlına kızacaksın ozaman. Kendi kullanacağın çeyizini taşımak bu kadar zor gelmiş buralara kadar yazmışsın elin kıZı niye taşısın.

Ceyizi başkasıyla gönderecek kadar çok tatlı kvsi var işte, şanki acelesi varmış gibi gelini evde değilmiş başka zaman kendi götürüp vereymişti

Ceyizi başkasıyla gönderecek kadar çok tatlı kvsi var işte, şanki acelesi varmış gibi gelini evde değilmiş başka zaman kendi götürüp vereymişti
Evet buradaki tek suçlu kv . Hadi düşünemedi geçerken bırakıver dedi diyelim. Arkadaş benim çeyizimi kız getirmiş sağolsun diceğim yerde kv nin suçunu kıza yüklemek ne saçma. Birde ayağa kadar hizmet beklemek.

Ayyy kocayı da buldum artık aristokrat rolüme geçebilirim.Bana koca bulan kızı da oyundan çıkarayım ki baktıkça hatırlayıp sinirlerimi bozmayayım.Zaten kendisi pis bir bekarKıskançlığından biricik kayınvalidem ve değerli görümcemin hediyesini yukarı bile çıkarmadı.O ağır tencere tavaları bu asil nikah yüzüklü ellerimle taşımak zorunda kaldım.

Bana değil evde bulunan 60 yaşındaki annemin almasını beklemiş ki annem dizleirnden ameliyat oldu bunu o da biliyor.Ben evde olsam zaten sorun değildi
Sizin anneniz küçük yaşta ölmemiş miydi? Hatırladım ben sizi. Üzerinize tv almıştı babanız , sizde işten ayrılmıştınız. Falan

Kız kendisi mi taşısin yukarı. Onun dışında yakın arkadaşla alışverişe gitsem ben de fikir veriyorum. Özellikle evlenirken o kadar gereksiz şey alınıyor ki belki bunu tahmin ettiği için bazı şeyleri gereksiz bulmuş olabilir. Mesela ben evlenirken Nisan alışverişine cikmadim-neyse ki- yani ıvır zıvır almadıgim halde evde sekiz senedir kutusundan çıkmayan bir şey almışım. Keşke yanımda biri olsa da kızım salak mısın alma onu deseydi:)) En komigini anlatayım kına gecemde ve düğünümde eşimin kuzeni olan altı yaşında bir çocuk peşime takılıp gelin, gelin diyerek fotomu çekiyordu. Şöyle girtlaklamalik bir şeydi aslında ama biz hatırlayıp gülüyoruz. Yani kendimden çok örnek verdiğim adetim olmadığı halde çünkü asıl sizi biraz sorun arar gördüm ben ondan.

Demek ki hiç samimi arkadaşınız olmamış. O kişiyi sevmediğiniz için fikirleri batıyor olmasın

Kızın size "Gelin kız" demesinin şaka amaçlı olduğunu düşünmediniz mi? "Gelin kız" güzel bir adlandırma bence.Kızın her şeyinden gıcık kapıyorsunuz gibi bir izlenim veriyorsunuz.

Eşinizle dışarı çıkmak yerine evde eşyaları getirmesini bekleseydiniz madem.Kız sizin ayakçınız değil ki yeterince insanlık da yapmış evin önüne kadar da getirmiş.

Bunlarda haklusin
Mesafe koy
Birsey sorarsa..bosver sen canim biz hallediyoruz..de kapat onun agzini.

Ne sorarsa bu sekilde kestirip at.

Ama su da var sonucta arkadasin ve evliligine vesile olmus.
Yani gorusmeme durumu olmaz su anda
Ilerde istersen uzaklasirsin ama dugunden once arayi iyi ayarla.

Esyayi getirme konusnda da haklisin
Cok agir koliler degilse yukari tasiyabilirdi

Iyide sen evde yokken napacakti kapının önündemi bekleyecekti. Kayınvalide ayıp olacaksa o kızla göndermeseymiş madem kendi getireymiş.

Karisamaz haklisin

Cok oynama dediginde.

Aaa ne alaka? Istedigim gibi oynarim bakiyorum da bana kaynanalik yapacaksin sen gibi sakayla karisik agzini kapatabilirsin onun.
Ama sicagi sicagina yapman lazim.

Bana değil evde bulunan 60 yaşındaki annemin almasını beklemiş ki annem dizleirnden ameliyat oldu bunu o da biliyor.Ben evde olsam zaten sorun değildi
Ben olsam sorun değildi diyorsunuz da siz anlatırken gayet sizin gelip almanızı istediği için ayıp demişsiniz. Hangi kıza çeyizini hediyeni gel al denir gibi bir cümle kullanmışsınız. Ki bahsettiğiniz hediyeler de ağır neticede kız sırtlayıp çıkarsın mı tabi çağıracak mecburen. Ama üslup olarak canım gelir misin birlikte çıkaralım tarzı konuşsa daha hoş tabi . Tanışmanıza vesile olduğu için eşinizin ailesi ve kendisi onun tartışmasız her konuda söz hakkı olduğunu düşünüyor galiba. Her şeye bu kadar dahil olması hoş değil. Sonuçta yanınızda olmak isteyebilir ama onunki biraz burnunu sokmaya dönmüş . Eşinizle ortak bir tavır takınırsanız kimseyi kırmadan kendi istekleriniz doğrultusunda seçimler yapabilirsiniz.

Kızla konuş benimle bir sıkıntın mı var diye niye bu kadar kızıyorsun ki cekiceksin karşına konuşacaksın

Kötü biri olsa eşinle seni tanıştırmazdı fesatlık düşünmemiş. Bak evlenmişsinde belki de onunda hoşuna gidiyor. Çeyiz hazırlıkları yapmak.sende canını böyle şeylere hiç sıkma

Gıcık olma sebebiniz başka bişey gibi geldi bana.
Yoksa saydığınız şeyler çok sıradan şeyler.
Sizinki buluttan nem kapmak gbi..

Arkadasin degil mi?
Arkadaslar sorar konusur bu sekilde konulari.

Sen gereksiz alınganlık yapıyorsun. Bunları başka arkadaş sorsa sorun etmezsin ama o artık eşinin halasının kızı. Sen onu arkadaşlıktan çıkarıp başka yere koymuşsun. Çeyizi gelip al demesi de gayet normal. Zaten kıza angarya yüklemişler bi de eve mi çıkarsın.

Zaten arkadasinmis...
Bak esinin ailesi cok iyiymiş..demekki senin iyi olmani istemis..aksi olsa tanistirmazdi herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…