- Konu Sahibi Ayparcamm59
-
Güzelim nişanlına kızacaksın ozaman. Kendi kullanacağın çeyizini taşımak bu kadar zor gelmiş buralara kadar yazmışsın elin kıZı niye taşısın.Bırakmadı bile 60 yaşında dizleirnden ameliyat olan annemin almasını bekledi annem daha evden bile çıkamadığı icin eşyaları bırakmayip gitmis
Ceyizi başkasıyla gönderecek kadar çok tatlı kvsi var işte, şanki acelesi varmış gibi gelini evde değilmiş başka zaman kendi götürüp vereymiştiKızın yaptığı niye ayıp olsun , illaki ayıp arıyorsan ki bence de o da ayıp değil araba varken geçerken bırak diyen kv ayıbı. Çatal bıçak seti hafif birşey değil ki kız tek başına yüklensin kapına kadar çıkarsın in al bir zahmet. Valla atar gider yapacaksan nişanlına yap çeyizimi ben mi taşicam diye. Yani gelin oluyorsunuz hepi topu hepimiz olduk başımız göğe ermedi bilmiyorum ki bu ne havalar tripler .
Evet buradaki tek suçlu kv . Hadi düşünemedi geçerken bırakıver dedi diyelim. Arkadaş benim çeyizimi kız getirmiş sağolsun diceğim yerde kv nin suçunu kıza yüklemek ne saçma. Birde ayağa kadar hizmet beklemek.Ceyizi başkasıyla gönderecek kadar çok tatlı kvsi var işte, şanki acelesi varmış gibi gelini evde değilmiş başka zaman kendi götürüp vereymişti
Sizin anneniz küçük yaşta ölmemiş miydi? Hatırladım ben sizi. Üzerinize tv almıştı babanız , sizde işten ayrılmıştınız. FalanBana değil evde bulunan 60 yaşındaki annemin almasını beklemiş ki annem dizleirnden ameliyat oldu bunu o da biliyor.Ben evde olsam zaten sorun değildi
Demek ki hiç samimi arkadaşınız olmamış. O kişiyi sevmediğiniz için fikirleri batıyor olmasınBen hiç bir arkadaşıma kredi kartında ne kadar Limit var sormadim. Şöyle kapalı giyin düğünde çok oynama vb de demedim.Düğün yemeklerine karışmaDom
Yaptıkları programı sırf benim işim zamanında olsun diye bozmak istemedim.Doğru bende sorun var
Bunlarda haklusinBen hiç bir arkadaşıma kredi kartında ne kadar Limit var sormadim. Şöyle kapalı giyin düğünde çok oynama vb de demedim.Düğün yemeklerine karışmaDom
Yaptıkları programı sırf benim işim zamanında olsun diye bozmak istemedim.Doğru bende sorun var
Iyide sen evde yokken napacakti kapının önündemi bekleyecekti. Kayınvalide ayıp olacaksa o kızla göndermeseymiş madem kendi getireymiş.Kızlar eşimle resmi nikahımiz oldu fakat düğünümüz ağustos ayında olacak.Benim ne kayinvalidemle ne görümcemle sorunum var.Çok tatlı insanlar. Tek birşeyime karışmadılar.Herşey benim istediğim gibi oldu.Ama malesef her ortamda bir fesat oluyor...O da beni aynı zamanda eşimle tanistiran kişi. Eşimin halasının kızı ,yani kuzeni.Benimde aynı zamanda arkadaşım.Ama artık arama mesafe koydum.Bu kiz resmen bana görümcelik yapmaya başladı. Beni gıcık eden sözlerini yaziyorum kızlar.Eşimin annesi yani kayınvalidem bana çatal kaşık takımı ,tencere takımı vb almış sağolsun.Bunları da o kuzen geldiğinde arabanla geçerken bırakır misın diye ona vermiş.Evlerimiz yakın.Neyse arkadaşım ben eşimle disardayken mesaj atmış.Aynen mesaj şu şekilde .Nerdesin çeyizleri getirdim aşağıdan alırsın diye.Evde olmadığımı filan söyledim ama acayip bozuldum.Hangi kıza çeyiz veya hediye giderken aşağıdan gel al denir kızlar ayıp değil mi bu.Nisan alışverisinde o da gelmisti.Ne alıp ne almamam konusunda herseyime karışmak istedi tabi ama kesinlikle izin vermedim. İki de bir bana gelin kız gelin kız diye hitap etmesini söylemiyorum bile ki kaç kez uyardım kendisini.Ailecek bisey yapacak olsak kız heryerden çıkmak istiyor.Eşime pek bisye demedim.Ama yine o kızdan dolayı yaptigimiz bir programı değiştirmek zorunda kalacaktık.Ama eşim izin vermedi.
Haftaya ailecek yemeğe davetliyiz ve yine o da var.Kendisini görmek bile istemiyorum artık.O kadar çok soguttu ki beni.Buraya yazmadigim daha bir sürü şey arkadaslar...Ben bu kıza karşı nasıl davranacagimi şaşırdım.Gerçekten fesat biri ve ben bunu malesef yeni anliuorim.
Karisamaz haklisinO yazdığım sadece bir tanesiydi.Hadi onda ben hataliyim.Düğünde çok oynama,çok açık giyinme,kredi kartimda bulunan limit, düğün yemeğine karısilmasi vb ...Beni tanıştırdı diye şu sekilde davranilması normal mi?Şimdi diyeceksin ki sen fırsat vermissindir de ondan o şekilde konuşmustur
Ben olsam sorun değildi diyorsunuz da siz anlatırken gayet sizin gelip almanızı istediği için ayıp demişsiniz. Hangi kıza çeyizini hediyeni gel al denir gibi bir cümle kullanmışsınız. Ki bahsettiğiniz hediyeler de ağır neticede kız sırtlayıp çıkarsın mı tabi çağıracak mecburen. Ama üslup olarak canım gelir misin birlikte çıkaralım tarzı konuşsa daha hoş tabi . Tanışmanıza vesile olduğu için eşinizin ailesi ve kendisi onun tartışmasız her konuda söz hakkı olduğunu düşünüyor galiba. Her şeye bu kadar dahil olması hoş değil. Sonuçta yanınızda olmak isteyebilir ama onunki biraz burnunu sokmaya dönmüş . Eşinizle ortak bir tavır takınırsanız kimseyi kırmadan kendi istekleriniz doğrultusunda seçimler yapabilirsiniz.Bana değil evde bulunan 60 yaşındaki annemin almasını beklemiş ki annem dizleirnden ameliyat oldu bunu o da biliyor.Ben evde olsam zaten sorun değildi
Arkadasin degil mi?Diğer vukuatkarı mehir olarak ne isteyeceğimi sorması, ceyizimin olup olmamasını sorması bunun için kredi kartımda ne kadar Limit olduğunu sorması düğün yemegimizin ne olacağına karışmak istemesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?