- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Reddedilme korkum da var. Arkadaşım şuna iyilik yapma memlekete dönünce unutulursun sen üzülürsün yapma diyor. Bir başkası da yap gitsin diyor. Ya zor duruma düşersem yanımda olan bir tek o var diğer arkadaşlarımla da iyiyim ama o başka. İtiraf edince arkadaşlığını kaybetmekten de korkuyorumYapmayıp pişman olacağıma deneyip pişman olurum daha iyi.
Gerçi yine pişman olmam en azından denedim derim aklımda kalacağına.
Direk yapıştırayım mı yoksa ima mı edeyimDene gitsin ya ne olacak...
Red edersede etsin yani bunun gururunu yapmaya gerek yok.
Erkekler hayatları boyunca milyon defa red ediliyor ama bişey olmuyor ama kız bir defa olumsuz cevap alsın ahhh söylemeseydim rezil oldumlara başlıyor hemen.
Yapıştır gitsin, aklında kalacağına en azından denedim dersin.
Onu kaybederimYapistir gitsin ne kaybedersin ki
İmayla olmaz iki arada bir derede. Açık açık konuşunDirek yapıştırayım mı yoksa ima mı edeyim
Egerki kaybetmek warsa eninde sonunda sen soylesende gider soylemesende en azindan soylemedim icimde kaldi demenden iyidir.Onu kaybederimondan cesaret edemiyorum ya
Onu kaybederimondan cesaret edemiyorum ya
Evet ama arkadaşlığını da kaybedebilirimSenin değil ki kaybedesin
Yapıştır gitsin. Baktın olumsuz cevap aldın dünyanın sonu değil ya. En azından aklında kalmaz.Direk yapıştırayım mı yoksa ima mı edeyim
İşte arkadaşım da onu söylüyor. Gidince seni unutacak üzüleceksin diyor. Öteki de bir şeyler yap diyor.Arkadaş olmanın sana ne yararı var ki
Memlekeye gidince arkadaşlık olayı biter zaten
Evet ama arkadaşlığını da kaybedebilirim
Mesela ödevi yaparken ne demeliyim "bak ben bunu herkese yapmam sen başkasın vs" gibi mi. Cidden bu konularda safım ne yapacağımı bilmiyorum. Siz olsanız ne derdinizYapıştır gitsin. Baktın olumsuz cevap aldın dünyanın sonu değil ya. En azından aklında kalmaz.
İma edersende olur aslında, neden olmasın... fakat bilmece gibi yapma bunu. Yani çocuk "yahu kız iki yakınlık gösterdi hemen başka türlü anladım, ya sadece arkadaşca bir sevgisi varsa vs" gibi düşünmesin. Direk bu kız bana boş değil, bende buna göre davranmalıyım desin.
Evet ya hep ya hiç durumu olacak. O yüzden bu kadar kararsızım zatenAma sen arkadaşlığından fazlasını istiyorsun
İşte arkadaşım da onu söylüyor. Gidince seni unutacak üzüleceksin diyor. Öteki de bir şeyler yap diyor.
Her ne kadar artık yanımda olamayacak olsa da varlığı yeterdi cidden iyi bi dost
Yok herkese yapmam falan deme olmaz öyle.Mesela ödevi yaparken ne demeliyim "bak ben bunu herkese yapmam sen başkasın vs" gibi mi. Cidden bu konularda safım ne yapacağımı bilmiyorum. Siz olsanız ne derdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?