Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
simdiki aklim olsa dogumumda asla onlarla yanyana gelmezdim ne pahasina olursa olsun.benim stresim cocuga gecti 3ay hep aglayan bir cocukla aklimi kaciriyordum.onlarin ruhu bile duymadi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Soyleyince agir geliyo,pisman oluyorum ama gercekten dusuncelerim oyle oluyo.agir bi dille soyluyor olsam da icimi dokmus oluyorum.tabi bunu karsi tarafa soyleyemiyorum.. :) ikimizin de isi zor gorunuyo..kv ayri koca ayri dert bende...gorumceyle kaynimi saymiyorum bile...kp iyi,nispeten daha dusunceli biri..
Seninkileri de Allaha havale ediyorum.
Soyleyince agir geliyo,pisman oluyorum ama gercekten dusuncelerim oyle oluyo.agir bi dille soyluyor olsam da icimi dokmus oluyorum.tabi bunu karsi tarafa soyleyemiyorum.. :) ikimizin de isi zor gorunuyo..kv ayri koca ayri dert bende...gorumceyle kaynimi saymiyorum bile...kp iyi,nispeten daha dusunceli biri..
Seninkileri de Allaha havale ediyorum.