Artik tahammul edemiyorum

Okurken beynim eror verdi. Siz bir insanısınız kimsenin size sahip çıkmasına ihtiyacınız yok. Bi kadına sahip çıkılarakta erkek olunmaz. Kadınların sahiplenmeye ihtiyacı yok evcil hayvan değiliz sonuçta değil mi kadınız! insanız!.. eşinize de kahveye gitme diyeceğinize beraber bügün bunu yapalım mı zaman geçirelim mi derseniz o da kendini kısıtlanmış hissetmez
Biliyorum sahip çıkmasından kastım benimle zaman geçirip ilgilenmiyor benle alakası yok bunu anlatmak istedim çünkü başka türlü anlamiycakti ve çok soyledim hadi bugün şuraya gidelim beraber gezelim" yorgunum "oluyor cevabi zorla ısrarla gidince de arabadan inmiyor arabayla gezip geliyoruz

Haklısınız ama iletişim şekliniz yanlış.

Bu şekilde sonuç alamayacağınız gibi daha da kötüye gidersiniz.

Lütfen "ben dili-sen dili" ni araştırın

Konuşurken kullandığınız cümlelerinizin niteliği karşıdakini suçlamak yerine, neler hissettiğinizi ve duygularınızı aktaran nitelik taşırsa çok güzel sonuçlar elde edersiniz
Denedim biraz önce konuştuk ağzından haklisin siye bisey çıkmadı aramız ne iyi ne kötü şuan zoraki konuşuyor

Baskalari Heleki anneleri dertlerinize katmayin. Adil olamiyorlar. Esinizi eve baglama büyüsü olmadigina göre ya resti cekeceksiniz yada bu evliligi bastan cocuk yokken sorgulayacaksiniz. Kacma nedenleri borc ise cözümü en son kahvede bulur. Kahvede zaten gereksiz tipler plur hep
Bana oraya gidince ekstra iş buluyorum diyor o yüzden gidiyorum gitmiskende oyun oynuyorum diyor annesine anlatma nedenim kendisi söylenip duruyordu kahveye gitmesin diye biseymi oldu diye sordu bende biraz olsn anlar diye düşündüm ama yanlış düşünmüşüm

Kahve belasından yeni kurtulduk sayılır. Biz 6 senedir evliyiz. Kahveyi kınayan bir insan iken, orada bir şekilde arkadaş ortamı bulunca tiryakisi oldu, bazen 1 buçukta bile çıkıp giderdi. Sorun da e evde napim sıkılıyorum orda muhabbet oluyor derdi(kışın iki ay ıssız kalırdı hava şartlarından dolayı). Ben konuşunca kafayı ütülüluyorumda kahvede geceye kadar başkasının sesine nasi katlaniyorsun diye çok kavga ettik cokkkk. Şimdi hatasını anladı geçen ağzından kaçırıyor çok şükür ordan kurtuldum diye.
Maalesef verebileceğim bir tavsiye yok, bizde Corona dan biraz önce bitti bu huy. Eşiniz bir hobi edinse iyi gelir, biz bahçe aldık eismde hayvancılıktan anlıyor sever yesillikle uğraşmayı, ona meşgale oldu
Bende öyle yapmaya çalıştım köyde ailemin yeri var gidelim biseyler yapalım ama anlamadığı için sıkılıyormuş sende git kızlarla ben biseymi diyorum kendime zaman ayıramıyorum diyor ama benimle geçirdiği bi zaman hic yok yorgunum yatacam diyor aracımı arkadaşları kalkıp gidiyor sonra ben karışıyor oluyorum

Bence hayatinizda fantazi eksik
Biz de ilk zamanlr cok borcluyduk sukur bitti simdide ev borcu oduyoruz kredisiz subattan beri
Ama esim 1 gun olsun kahveye gitmedi koyde oturuyordu vaktinde
Faiz olmadigi icin huzur daha cok Allahima sukurler olsun
Dedigim gibi sizde biraz ilgisiz geldiniz bana
Ilgilenmeme fırsat vermiyor ki sarılmaya gidiyorum yorgunum diyor konuşmaya gidiyorum başım ağrıyor diyor nasıl ilgilenebilirim bilmiyorum artik

Biliyorum sahip çıkmasından kastım benimle zaman geçirip ilgilenmiyor benle alakası yok bunu anlatmak istedim çünkü başka türlü anlamiycakti ve çok soyledim hadi bugün şuraya gidelim beraber gezelim" yorgunum "oluyor cevabi zorla ısrarla gidince de arabadan inmiyor arabayla gezip geliyoruz
O zaman işiniz gerçekten zor. Benim eşimde pek gezmez ama her zaman herkese karşı öyledir yani genel olarak bi asosyaldir. Ama sizin eşiniz galiba arkadaşlarıyla takılıyor. Ben o gelmek istemedi mi tek başıma çıkardım hemen heveslenip peşimden gelirdi . Deneyin isterseniz bilet alın sinemaya bi piknik ayarlayın. Onun ilgisini çekebilecek mekanlar bulun

Erkek kısmı öyle uzun uzun konuşmaz
Sohbet bekliyorsan boşuna evin huzurunu sen kendin bozuyorsun , sen babandan gördüğünü eşinden isteyemezsin

Diğer iki konunuzu da okudum.Malesef bu adamın değişmeye niyeti olmazsa yıpranırsınız tükenirsiniz yorulursunuz.

Size tavsiyem paraya ihtiyacınız yoksa bile gidin bi ise girin bi çevre edinin.
Ise girmem diyorsaniz kurslara gidin hobi edinin arkadaş çevrenizi genişletin bi şekilde.
Bütün gün evde oturup bu adamın size ilgi alaka göstermesini beklemeyin.
Kendinize bi düzen yaratın ona bağımlı ve de muhtaç olmayın.

Bi bakın emek verin bi süre verin kendinize düzelmiyorsa eğer yolunuzu çizersiniz.

Go
Göstermeye çalışıyorum inanın ama böyle yaptıkça bana batıyor her yaptığı evde konusam başım ağrıyor diyor yanina gidiyorum biraz dinlencem yorgunum diyor ne yapabilirim ki ben böyle yaptikca
Bir müddet hiç bir şeye karışmayın ve kendinizi geri çekin. Yaklaştıkça kaçıyor anlaşılan. Bırakın o gelsin. Sinirlenmeden suçlamadan geçmişi işin içine katmadan tatlı tatlı konuşun. Flörtleşin yani :) Sadece benimle ilgilen demekle olmuyor inisiyatif alabilirsiniz. Mesela yemekten sonra birlikte yürüyüşe çıkalım hadi kalk diyin. Her şeyi denediniz yine mi tık yok? Ozaman ciddi ciddi ama sakince: Sen benimle neden evlendin? diye bir sorun. Çünkü tek taraflı hiç bir ilişki yürümez.

Erkek kısmı öyle uzun uzun konuşmaz
Sohbet bekliyorsan boşuna evin huzurunu sen kendin bozuyorsun , sen babandan gördüğünü eşinden isteyemezsin
Dışarda olduğunda susmak bilmiyor bana gelince bu şekilde kendisiyle ilgili bi konuyu saatlerce hatta günlerce anlatır yetmez aylar geçer yine anlatır arabası olsun işle ilgili olsun ilgimi çeksin yada çekmesin bana gelince herşey onemsiz

O zaman işiniz gerçekten zor. Benim eşimde pek gezmez ama her zaman herkese karşı öyledir yani genel olarak bi asosyaldir. Ama sizin eşiniz galiba arkadaşlarıyla takılıyor. Ben o gelmek istemedi mi tek başıma çıkardım hemen heveslenip peşimden gelirdi . Deneyin isterseniz bilet alın sinemaya bi piknik ayarlayın. Onun ilgisini çekebilecek mekanlar bulun
Begenmiyorki hic biseyi bahanesi hep var film denemedim çünkü bi kaç kez evde film izleyelim hadi dedim beğenmedi o korkunç bu çok durgun falan hi kurtlar vadisi izleyelim dedi kırmadım nefret ettiğin halde izledim düşünün piknik dedim mangal yakmayası uğraşıcam istemiyorum dedi denize gittik girdik yarım saat falan yetermi gidelimmi dedi benim artık aklım yetkiyi ne bulacağıma

Diğer iki konunuzu da okudum.Malesef bu adamın değişmeye niyeti olmazsa yıpranırsınız tükenirsiniz yorulursunuz.

Size tavsiyem paraya ihtiyacınız yoksa bile gidin bi ise girin bi çevre edinin.
Ise girmem diyorsaniz kurslara gidin hobi edinin arkadaş çevrenizi genişletin bi şekilde.
Bütün gün evde oturup bu adamın size ilgi alaka göstermesini beklemeyin.
Kendinize bi düzen yaratın ona bağımlı ve de muhtaç olmayın.

Bi bakın emek verin bi süre verin kendinize düzelmiyorsa eğer yolunuzu çizersiniz.
Bi kaç kez konusunu açtım ise girmek için ozaman kim yemek yapicak gelip bide onla uğraşacaksın daha çok sorun çıkacak evde bütün gün boşsun daha ne istiyorsun dedi ama birdaha deniycem iş konusunu

Bir müddet hiç bir şeye karışmayın ve kendinizi geri çekin. Yaklaştıkça kaçıyor anlaşılan. Bırakın o gelsin. Sinirlenmeden suçlamadan geçmişi işin içine katmadan tatlı tatlı konuşun. Flörtleşin yani :) Sadece benimle ilgilen demekle olmuyor inisiyatif alabilirsiniz. Mesela yemekten sonra birlikte yürüyüşe çıkalım hadi kalk diyin. Her şeyi denediniz yine mi tık yok? Ozaman ciddi ciddi ama sakince: Sen benimle neden evlendin? diye bir sorun. Çünkü tek taraflı hiç bir ilişki yürümez.
Sakin olmaya calısıcam keşke bunu uygularkende sakin olabilsem bi anda bi laf ediyor benm cinlerim tepeme çıkıyor ağzıma geleni söylüyorum

Hmm annesinden yeterince ilgi goruyordur belki de
Annesinin ve babasının gün-de kaç kez aradığını kendisi bile bilmiyordur emin olun zaten oda bir sorun sürekli aradıkları için bizin bi zamanımız olmuyor daha öncede bu konuyu açmıştım gezmeye çıktık annesi sorun yarattı sen bana gelme karını gezdir diye aileme gittim sen onun ailesine git anneni arama sorma diye hergun gördüğü halde hergun konuştukları halde bunlar daha 1 aylık evli bile degilken yaşamaya başladık

Begenmiyorki hic biseyi bahanesi hep var film denemedim çünkü bi kaç kez evde film izleyelim hadi dedim beğenmedi o korkunç bu çok durgun falan hi kurtlar vadisi izleyelim dedi kırmadım nefret ettiğin halde izledim düşünün piknik dedim mangal yakmayası uğraşıcam istemiyorum dedi denize gittik girdik yarım saat falan yetermi gidelimmi dedi benim artık aklım yetkiyi ne bulacağıma
Biliyormusunuz daha fazla uğraşmayın elinizden gelenin en fazlasını yapmışsınız. Kendinize yaşam alanı oluşturun

Back
X