Artik tahammul edemiyorum

Daha öncede yazmıştım eşimin ilgisizliği ile ilgili kahveye gitmesiyle ilgili yine kavga ettik dün bütün gün evdeydik sabahtan akşama kadar babası ben o oturduk eve dolap yapıyor onunla uğraştı akşam babasını bırakırken yine kahveye gitti sadece bi çay içtim ordan annemin yanına hastaneye gittim dedi (hastaları var) ama telefonu kapalıydı ben sürekli arıyorum diye kızmış ilgisizsin diyorum ben evle ilgileniyorum bak bunu bunu yaptım diyor ben evin eşyası değilim benle ilgin yok diyorum adam anlamiyor güler yüz gostermiyosun tabi gitcem kahveye diyor güler yüz bekliyor ama evde telefonla ilgilenip kahveye gitmek dışında bi ilgisi yok benle küs uyuduk daha 1 yıl oldu evleneli annesine soyledim o sordu biseymi oldu diye bende yazdım kahveye gitme dedim bana sırat yapıyor dedim sen annene gidiyosun ya oda kahveye gidicek erkek degilmi o dedi çok sınır oldum insan yerine koyup bi derdimi soyledim cevabı bu oldu bende ben ailemin yanına gece saati onu yalnız bırakıp gitmiyorum ayrıca kahveye gitmekle değil karısına sahip çıkmakla erkek olunur dedim herşeyin dörtdörtlük bi sürü borca girdik o kafasını dağıtmaya gidiyor sen hala ne diyosun hasta misin sen dedi cevap vermedim yoksa uzuncam biraz öncede eşimi aradı ne dedi bilmiyorum karışma sen dedi annesine simdi konuşmuyor noldu diyorum ben dinlenemiycekmiyim herkes bisey söylüyor yeter dedi yine yatiyo telefon elinde artık tahammül edemiyorum içimi dokcek konuşacak kimse yok o yüzden yazdım uzun oldu kusura bakmayın
Neden annesıne ozelınızı anlatıyorsunuz?

Annesinin ve babasının gün-de kaç kez aradığını kendisi bile bilmiyordur emin olun zaten oda bir sorun sürekli aradıkları için bizin bi zamanımız olmuyor daha öncede bu konuyu açmıştım gezmeye çıktık annesi sorun yarattı sen bana gelme karını gezdir diye aileme gittim sen onun ailesine git anneni arama sorma diye hergun gördüğü halde hergun konuştukları halde bunlar daha 1 aylık evli bile degilken yaşamaya başladık
Ah canim Allah yardimcin olsun ama sen gereken tribi atamamissin bastan

Ben diğer konularınızı da biliyorum.öyle bir kayınvalideden böyle bir oğulun çıkması çok normal.o yüzden asla düzelmez

flört ederken bir konu uzerine derin sohbetlerınız oluyor muydu ya da ortak bir ilgi alanınız var mı bunun hakkında sohbetleriniz oluyor muydu? ben eşinizin evden kaçmasını buna bağlıyorum ya da eşiniz evde olduğu sürece siz o huzuru yok mu ediyorsunuz?
suçlayıcı olmadan alın karşınıza diyin ki "evliliğimiz hakkında endişelerim var ben bunu düzeltmek istiyorum senin de bana yardımcı olmanı istiyorum." eşinizin kahveye gitme vakitleriyle ilgili kendine bir program oluşturmasını isteyin. bu programda size ayıracağı bir vakit mutlaka barındırmak zorunda. örneğin haftanın 5 günü kahvedeyse 3 güne düşürmek ya da tüm gece değil de bir saatliğine orda bulunmak... bunu dahi reddedicekse hiç öyle birini adam etmeye uğraşmayın.

Daha öncede yazmıştım eşimin ilgisizliği ile ilgili kahveye gitmesiyle ilgili yine kavga ettik dün bütün gün evdeydik sabahtan akşama kadar babası ben o oturduk eve dolap yapıyor onunla uğraştı akşam babasını bırakırken yine kahveye gitti sadece bi çay içtim ordan annemin yanına hastaneye gittim dedi (hastaları var) ama telefonu kapalıydı ben sürekli arıyorum diye kızmış ilgisizsin diyorum ben evle ilgileniyorum bak bunu bunu yaptım diyor ben evin eşyası değilim benle ilgin yok diyorum adam anlamiyor güler yüz gostermiyosun tabi gitcem kahveye diyor güler yüz bekliyor ama evde telefonla ilgilenip kahveye gitmek dışında bi ilgisi yok benle küs uyuduk daha 1 yıl oldu evleneli annesine soyledim o sordu biseymi oldu diye bende yazdım kahveye gitme dedim bana sırat yapıyor dedim sen annene gidiyosun ya oda kahveye gidicek erkek degilmi o dedi çok sınır oldum insan yerine koyup bi derdimi soyledim cevabı bu oldu bende ben ailemin yanına gece saati onu yalnız bırakıp gitmiyorum ayrıca kahveye gitmekle değil karısına sahip çıkmakla erkek olunur dedim herşeyin dörtdörtlük bi sürü borca girdik o kafasını dağıtmaya gidiyor sen hala ne diyosun hasta misin sen dedi cevap vermedim yoksa uzuncam biraz öncede eşimi aradı ne dedi bilmiyorum karışma sen dedi annesine simdi konuşmuyor noldu diyorum ben dinlenemiycekmiyim herkes bisey söylüyor yeter dedi yine yatiyo telefon elinde artık tahammül edemiyorum içimi dokcek konuşacak kimse yok o yüzden yazdım uzun oldu kusura bakmayın
Çözebileceğiniz sorunları ailelerine yansıtmayın. Evet sizle ilgilenmemesi hos değil ancak kullandığınız dil esinizi degistirmez. Evde iken gercekten insan güler yüz arıyor. Kadin ya da erkek farketmez bende isten geldiğimde evde esim söylenirse surat yaparsa pek o evde durmam. Biraz empati kurun esiniz neden böyle davraniyor. Siz planlar yapin biraz aktif canli olun. Evliliginizi korumaya bakın. Genelde evde sevgi bulamayan erkekler sorunlarini dışarda atmayi severler. Son yazdiginiz sey ben dinlenecek miyim gibi bir cumlesi esinizin bu erkeklerin kolay kullanacagi birsey degil ki her zaman soyluyor olsa buraya aktarmazdiniz. Esinizin destege ihtiyaci var. Borç falan dediniz sıkıntıda olabilir. Biraz huyuna gidin caba gösterin. Benle ilgilenden once hadi birlikte film izleyelim diyin. Ilgi karsilikli paylasilacak biseydir.

Dırdır ediyorum evet çünkü başka türlü adamın konuştuğu yada ilgilendiği yok ben sıkılıyorum birikiyor birikiyor en sonunda kavga ediyoruz
Eeee anla işte mutlu olsa gelirdi demek ki seni sevmiyor

Dışarda olduğunda susmak bilmiyor bana gelince bu şekilde kendisiyle ilgili bi konuyu saatlerce hatta günlerce anlatır yetmez aylar geçer yine anlatır arabası olsun işle ilgili olsun ilgimi çeksin yada çekmesin bana gelince herşey onemsiz
Seninle ilgili ne yapacağını sen öğret yavaş , yavaş bazı adamları hamur gibi yoğurmak gerekiyor hazır yemek gibi önüne gelmez
Herşeyin içinde emek olmalı, sevgi olmalı ,
Bazısı çok fazla öküz oluyor

Back
X