Daha öncede yazmıştım eşimin ilgisizliği ile ilgili kahveye gitmesiyle ilgili yine kavga ettik dün bütün gün evdeydik sabahtan akşama kadar babası ben o oturduk eve dolap yapıyor onunla uğraştı akşam babasını bırakırken yine kahveye gitti sadece bi çay içtim ordan annemin yanına hastaneye gittim dedi (hastaları var) ama telefonu kapalıydı ben sürekli arıyorum diye kızmış ilgisizsin diyorum ben evle ilgileniyorum bak bunu bunu yaptım diyor ben evin eşyası değilim benle ilgin yok diyorum adam anlamiyor güler yüz gostermiyosun tabi gitcem kahveye diyor güler yüz bekliyor ama evde telefonla ilgilenip kahveye gitmek dışında bi ilgisi yok benle küs uyuduk daha 1 yıl oldu evleneli annesine soyledim o sordu biseymi oldu diye bende yazdım kahveye gitme dedim bana sırat yapıyor dedim sen annene gidiyosun ya oda kahveye gidicek erkek degilmi o dedi çok sınır oldum insan yerine koyup bi derdimi soyledim cevabı bu oldu bende ben ailemin yanına gece saati onu yalnız bırakıp gitmiyorum ayrıca kahveye gitmekle değil karısına sahip çıkmakla erkek olunur dedim herşeyin dörtdörtlük bi sürü borca girdik o kafasını dağıtmaya gidiyor sen hala ne diyosun hasta misin sen dedi cevap vermedim yoksa uzuncam biraz öncede eşimi aradı ne dedi bilmiyorum karışma sen dedi annesine simdi konuşmuyor noldu diyorum ben dinlenemiycekmiyim herkes bisey söylüyor yeter dedi yine yatiyo telefon elinde artık tahammül edemiyorum içimi dokcek konuşacak kimse yok o yüzden yazdım uzun oldu kusura bakmayın