Artık Tüplerim Yok

tabıkı çok olmadın canım benım.eksıklık hıssı geçıyor gerçekten.ama bazen normal yollarla gebe kalanlara ozenmıyor değılım.tuplerım alındı 10 temmuzda.ben ıkıncı adetımde 30 ağustosta tedavıye başladım.antalya tup bebek merkezınde.şımdı bır oğlum var 2,5 yaşında.ıkıncı ıçın transfer oldu beklemedeyım

Allah yardımcın olsun. Inşallah istediğin sonucu alırsın.

Sürpriz hamileyim diyemeyeceksin belki ama bu çok büyük bir ayrıntı değil. Sonuçta inş hamile olursan buna ikinizde çok sevineceksiniz ve bir kutlama bile yaparsınız
Hem diğer sevdiklerine sürpriz yapmış olursun..
Hastanede ve evde hastalıkla geçirdiğin her Dakika'n eğer sabır ile muhakeme edersen ibadete dönüşecektir inş

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun Allah daha büyük şeylerden sakınsin en önemlisi sağlık...
Ben 2.5 yıllık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz fakat olmuyor doktor muayenesinde sol yumurtalıgimda 2.5 ml kist tespit etti bana yasmin doğum kontrol hapı verdi ben bu hapı kullanmak istemiyorum kist hamileliği engelmi onu bile bilmiyorum kist olduğu halde hamile kalan insanlar duydum ne yapsam bilmiyorum bu hapın yan etkiside çok fazla

Tüm bunlardan çıkardığ
Sağol iyi dileklerin için. Bu kist ne kistiydi onu söyledi mi doktorun. Bazı kistlerin tedavisi maalesef ki sadece doğum kontrol hapları oluyor ama bişeyler için zaman kaybetme başka doktorlara git. Alternatif tıptan bişeyler yap ama ihmal etme.

Bask
Bir doktora daha gittim yasmin hapıni kullanmasam olurmu dedim şart değil adetin bekle 2.günü gel dedi önemli bir kist degilmis yok olup olmamasına bakicakmis ben 8 aydır olmamasını kist bağladım bu ay soğan suyunu içiçem adetin 2. Günü görüncem doktora inşallah iyi gelir soğan suyu ile ilgili çok iyi yorumlar okudum :)

Canım hiç moralini bozma. Bizim varda noluyo sanki gene olmuyo bizde denedik 2 sene olmadı meğerse eşimde sıkıntı varmış. Tüp bebek dedi direk herkes. Doktorun ilk söylediğide tüpleriniz bize lazım değil. O yüzden moralini yüksek tut. Eşini zaten tüp bebek macerasında çok değişik süprizler bekliyır merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…