Teşekkür ederim kendimi özel hissettim.Çok geçmiş olsun öncelikle, yeni üyeyim ilk mesajımı size attım :)
Sakın ama sakın eksiklik olarak düşünmeyin, siz iyiyseniz, sağlığınız yerindeyse, sevdikleriniz yanındaysa geride kalan her sorun çözülür..
Tekrardan geçmiş olsun..
Önce tüp bebeği deneyeceğiz. En son çare taşiyici anne falan da olabilir diye düşündüm.Hic kendinizi uzmeyin artik yapacak bisey yok. Bu saatten sonra onemli olan sagliginiz. Cocuk olmuyor diye esini bosayan cahiller varken yaninizda duran bir ese de sahipsiniz. Iyi yonden gorun hayatinizi mutlu olun. Ilk zamanlar tabi ki olacak bi burukluk ama siz kendinizi asla eksik gormeyin. Evlatlik edinmeyi dusunuyor musunuz? Hayvan sevginiz varsa onlar bir evlat oluyor size onu da dusunebilirsiniz.
Evet hala umudumuz var. Ve çok şükür inancimiz var. Dualariniz için teşekkürler...Geçmiş olsun. Öncelikli olan sizin sağlığınız.
Tedaviye başlayacağınıza göre hâlâ tıp çaresiz değil. Bu çok güzel.. Allah ol derse olur hiç üzülmeyin.
Size dua edicem..
Kuzum gecmis olsunTeşekkür ederim kendimi özel hissettim.
Inşallah. Gerçekten duaya çok ihtiyacım var.Kuzum gecmis olsun
Hic uzulme Allah beterinden korusun tup bebekle anne olan birsuru kadin var ki sen de onlardan biri olacaksin belki ikizlerin hatta ucuzlerin olacak dusunsene ne kadar guzel :) Allah gonlune gore versin insallah canim sana dua edecegim bugun inan cok etkilendim konunu gorunce ben de yeni anneyim ama hissettim kisa surede anne olacaksin sen bak gor
Moralini asla bozma bak hersey cok guzel olacak
Yani bu eksiklik hissi geçecek mi? Buna sevindim. Tüplerin alındıktan sonra tedaviye ne zaman başlamiştin ve nerde tedavi oldun? Peki tüplerin neden alinmisti çok olmadiysam eğer.Canım benım yanlız değılsın hıç merak etme.Çocuğun yokken tuplerın alınması ne demek bunu çok ıyı bılırım.Çunku bende aynı durumdayım.İnsan once kendını dedığın gıbı eksık hıssedıyor ama zamanla alışıyorsun, benımsıyorsun durumunu.Etrafına bakıyorsun ınsanlar zevkle hamıle kalıyor, bızler cefayla.Ama bu da rabbımın bır ımtıhanı boyle duşun.
Bende tuplerım alındıktan sonra tup bebek yoluyla bır evlat sahıbı oldum, şu an oğlum var.Ikıncı için gene merkeze gıdıyoruz bakalım ne olacak.Şukurkı tedavıyle hamıle kalabılıyoruz merak etme.Çok opuyurm, sevgıyle kucaklıyorum senı.Sormak ıstedıklerın olursa sorabılırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?