Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Ya bide saçımı boyamam lazım benim hamile fln kalırsa bu kafayla yanarımmm çok açıldı saç rengim :)
Ama bugünlerde boyamamın bi sakıncası olurmu yumurtalarıma falan :))

Valla ben boyattım kendi rengine saçlar da benden kurtuldu :) Renk renk yapıyordum. Ohhh kar kara dolanıyorum ortada. fön derdi, dip derdi makyaj derdi kalmadı. Acık daha cadı görünüyorum o kadar:) Millet 9 aylıkken boyatıyor. Takmayalım bence bu kadar.

canım arkadasım sistit şikayetiyle doktora gitti doktor kontrol etmeden ilaç vermiş hamile kalmış megerse düşük yaptı sonra .. prospektüsünü oku bi..

canım arkadasım sistit şikayetiyle doktora gitti doktor kontrol etmeden ilaç vermiş hamile kalmış megerse düşük yaptı sonra .. prospektüsünü oku bi..

canım herharukarda ıltıhabı yok etmek ıcın ılac vermek zorundaydı doktor arkadasın suphelendıgını soylememısse doktora eger agır bır hap vermıstır. onemlı olan doktorlarla dialogumuz bence ben hamıle kalmadan sımdıden hamıleyken su olrusam bu olursam dıye soruyorum oda merak etme ınsallah olmazsın ama olursan ona gore ılaclar var yontemler var diyor.

Zaten 4. aydan sonra boyatıyor çoğu kişi ilk baştaki gelişim sürecinde bekleyin diyormuşlar
Ama zaten bizde daha bebek bile yok olsa bile henüz bilmiyoruz öğrenene kadar herşey mübahtır bence :)
sonuçta ben sigara da içiyorum hala engel olamıyorum kendime hele bu stresten iyice içiyorum
ama ne yapayım bi öğrensem ki bebeğim var o zaman bırakıcam

Canım ben hamile kalmaya karar verip doktora kontrole ilk gittiğimde bana idrar testine bakalım hemen iltihap varsa falan baştan çözümünü bulalım hamilelikte zor oluyor demişti, ona göre tahliller fln yapmıştı,
o nedenle bence iltihabı sökecek ilaçlar vermesi lazım sonra gebelik için yönlendiriyor.

canım arkadasım devlet hastanesine gitmiş anlatmış şikayetlerini doktor test istemeden idrar yooları enfeksiyonu demiş vermiş ilacı adı tilac mıydı neydi..
hamile kalmıs oldugumu hiç düşünmemiştim dedi.. ilacların prospektüsünü okudugumda kendimi kötü hissettim bıraktım dedi sonrada olan olmus işte :S

mrb kızlarrr

ya bişi sorucm sızlere acaba dogum kontral hapı kullansak 3 ay fılan sonra yumurtlama gununde kessek hamıle kalma şansımız nedırkı??

duymustum ben bı doktor öle etmıs hastasına hemde hamıle kalmıs bu ay doktora gıdersem bakalım sorucam ben aslında mantıklıda gelıor bana ama bakalım

mrb benim bat 14 ekim listeden silinmişim hapsuu inşallah bu bir işaret değilidir ( zaten dayanamıyorum 2 gun kaldı ...

Yani pes idrara teste bakmadan nasıl iltihap ölçüyo bu doktor psişik güçleri var heralde,
Yazık günah yaa, keşke arkadaşın brz daha uyanık olabilseydi ama kısmet işte kısmeti yokmuş bebişin bu dünyada..

aynısını bende söyledim... Alttan kontrol istemiş doktor oda tırsmış biraz yaptıramadım o korkuylada hiç bişe düşünemedim diyo..
üzüldük bizde.. kismeti degilmiş dedik..
ben kadındogum için devlet hastanesine gitmedim hiç.. gidememde Allah düşürmesin.. bana hiç temiz degilmiş gibi geliyo :S

kızlar ben acildeki doktora dedim bende sistit var ama biz 2 haftasır çocuk istiyoruz ona göre verin dedim teste yaptı bana geleblik testi ama idrar olduğu için çıkmadı daha erken dedi şimdi kızlar bana verdiği ilaçlar antibiyotik ROVAMYCİNE 3M.I.U
VE BUSCOPAN PLUS verdi ama buscopanı ağrı gelince iç dedi sizce bişey olurmu ya

canım rahatlamak istiyosan pros. bak orda kategorıler yazıyor hangi kategorıden bu ılaclar onlara bak ve doktora soylemıssın emınım doktor ona gore vermısdır yada daha ıyı fıkrım var jinekologunu ara ve sor.

Öğle yemeğine gittim geldimmmmmm kızlar ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…