Benimde saati kurulmuş gibi gece yarısı yada sabaha karşı gelir uykumdan uyandırır ağrılar sancılar..
Sonra o sancılarla işe giderim depresyon hat saffada sonra o günümü düşünün artık nasıl geçer..
zuzu yap şu testi hadi canım yoksa şimdi ben gelip yapıcam :))
canım bende oyle yapıyorum sorun olmaz galiba :) ama fazla hareket etmeden olc :)
al benden de o kadar ateş tek başına yetmiyor mu acaba?
öznurcum valla cesaraetim yok temmuz ayında 5 gün gecikmişti ya yine öyleyse biraz daha zaman söz yapcam
Mecburen öyle olucak artık hemen koşup dereceyi tıkacam ağzıma :))
Yaa bu gidişle yine ovulasyon testine kalıyoruz biz aslında en güzeli hiç uğraşmadan
Burdaki eczanelerde bulabilir miyim acaba,
Tanıdılar artık gebelik testi ala ala görünmek istemiyorum şunlara bi süre aslında ama :)
canım en son ne zaman regl oldun pek bısı yazmamıssın tablona atesın dusmus regl gunene kac gun kaldı ? acaba yumurtlama dususumu bu ? yorumlayamadım sen yaz bana regl gunune kac gun var ona gore yorum yapayım olurmu ay kızlar falcı moduna gırdım galiba. hahaha
canım aslında önceki sayfada yazmıştım ama sayfa okadar hızlı ilerliyorki takip edilmiyor.. benim bat 29 ekim yani bugünler yumurtlama dönemim :) benim ateş düşmeye başladı ama daha nekadar düşücek acaba :S yani belkide bugün yumurta var :)) yarın sabah ateş birden çıkarsa herşey olup bitmiş olcak dimi!!!!!
canım aslında önceki sayfada yazmıştım ama sayfa okadar hızlı ilerliyorki takip edilmiyor.. benim bat 29 ekim yani bugünler yumurtlama dönemim :) benim ateş düşmeye başladı ama daha nekadar düşücek acaba :S yani belkide bugün yumurta var :)) yarın sabah ateş birden çıkarsa herşey olup bitmiş olcak dimi!!!!!
İnternetten alsana canım. hem daha ucuz hem istediğin gibi kimse görmez
canım evet en iyisi o aslında da işyerinde olduğum için teslim konusunda sıkıntı yaşarım bu seferde
buraya getirirlerse olmaz herkes görür :))
İnternetten alsana canım. hem daha ucuz hem istediğin gibi kimse görmez
İçinde ne olduğu belli olmuyor ki. Katon kutuyla geliyor. Evrak birimi gibi birşey yoksa kimse açmadan anlamaz
Ya bide saçımı boyamam lazım benim hamile fln kalırsa bu kafayla yanarımmm çok açıldı saç rengim :)
Ama bugünlerde boyamamın bi sakıncası olurmu yumurtalarıma falan :))
canım olmaz bısı sımdı sana tavsıyem kendı sac rengıne boyatman yada yakıb bır renge :)
evet evet bu hafta onu halledeyimdiyorum yoksa kalırsam böyle vay halime hadise gibi oldu kafam :)
Koyulaştırıcam biraz kahve tonlarına doğru, nasılsa bebiş varmı yokmu bilmeden yapılan şeyler etkilemezmiş dimi vaktimiz var daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?