kızlar sanırım hamileyim
3 gebelik testi silik çıktı (herbiri farklı marka, biri aşırı açık renk)
ovulasyon testi de yaptım garanti olsun diye kopkoyu çıktı o da
kan verdim yarın öğleden sonra çıkacak
hayırlısı artık
Canım bir arkadaşım Japon şirketinde çalışıyorlardı. Şirketin alt katı yatakhaneymiş. Her öğlen 1 saat uyunuyormuş. Ben de isterim yaaaaaaaaaa
Dıdıklama yaa!! ama yazık bana ya :))) | İzlesene.com Video
itiraf edin arada karnınızı şişirip hamilelik provası yapıyomusunuz
ben karnıma yastık koymuştum eşim hamile olunca karnın nasıl şişecek seni öyle hayal edemiyorum demişti bende karnıma yastık koyup çıkmıştım bak böyle olucam böyle yürüycem diyeD
Medmus sen doktora gittin mi canım?
cnm hayırlı olsun maşallahh allah tamamına erdirsin ....
dualarını eksik etme bizlerden darısı tüm isteyenlerin başına aminnnnnnnn
çok teşekkürlerferdat tebrikler hayrlisi olsun darisi bize ins
Hamileliği nasıl haber verirdiniz?
Hamileik provası yaptınız mı?
Ben bunları hiiçççç düşünmedim yaaaa. Var bende bir tuhaflık. Kendimi canlandıramadım bile bir an. Daha 2 ci ay ondan mı ki?
henüz gitmedim çok yoğunum bu aralar ama cumartesi gidicem adetim bitti ve kısa sürdü 4 günde bitti normalde benim 6 gün falan sürerdi bakalım eşimle cumartesi gidicez ne diyecek ne yapacak çok merak ediyorum doktorumdan memnun değilim doktor araştırıyorum
çok teşekkürler
meryem suresini okuduktan sonra isteyen herkese bebek vermesi için dua ediyorum zaten kızlar
inşallah isteyen herkese nasip etsin
ben de hiç düşünmedim
hala da düşünemiyorum
eşime söylemedm şehir dışında
gelince söylicem sanırım
direk söylerim heralde nasıl söylenirki
Sana doktor ismi söylemiştim ya ondan sordum.
evet biliyorum canım tunalıdaydı doktor çok memnun olduğunu söylemiştin ama arkadaşlar bir doktordan bahsettiler çok iyi falan dediler kararsız kaldım açıkcası bu doktorun ismini çok duydum hakan şatıroğlu duydun mu bilmiyorum netten yorumlara da bakıyorum iyi deniyor ama parasıda iyi kararsızım güzelim ama dediğim gibi önce şu kendi doktorum daha sonuçlarımın ne olduğunu bile söylemedi adet olmadığımı öğrenince adet ol gel olmasan da gle dedi gönderdi. Bundan net bir şeyler duyayım sonra başka doktora gidicem zaten şu aralar hiç bişey düşünemiyorum gereksiz bir hüzün , boşvermişlik , ağlak durumlar iyi değilim yani
Onu da duydum sanırım tüp bebek uygulamalarında başarılıymış. Ben de kararsız kaldım. 2 ay önce gittiğim doktor 8 ay deneyin olmazsa gelin. Şimdilik olumsuz birşey yok dedi. Ondan önceki kist dedi. Hatta 1 cmlik kisti ameliyata almaktan bahsetti. Şimdi ben de kararsızım. Paşa Paşa bu 8 ayı beklesem mi yoksa sana önerdiğim eski doktoruma gitsem mi? eşim de bırak artık doktor peşine düşme diyor
canim bende iciyorum ama bugun hic icmedim saat 9:30 oldu . sabah bir ara ic gecirdim amaZaten 4. aydan sonra boyatıyor çoğu kişi ilk baştaki gelişim sürecinde bekleyin diyormuşlar
Ama zaten bizde daha bebek bile yok olsa bile henüz bilmiyoruz öğrenene kadar herşey mübahtır bence :)
sonuçta ben sigara da içiyorum hala engel olamıyorum kendime hele bu stresten iyice içiyorum
ama ne yapayım bi öğrensem ki bebeğim var o zaman bırakıcam
kızlar sanırım hamileyim
3 gebelik testi silik çıktı (herbiri farklı marka, biri aşırı açık renk)
ovulasyon testi de yaptım garanti olsun diye kopkoyu çıktı o da
kan verdim yarın öğleden sonra çıkacak
hayırlısı artık
canim bende iciyorum ama bugun hic icmedim saat 9:30 oldu . sabah bir ara ic gecirdim ama
vazgectim. cok zor ama kendim icin yapmaliyim. cigerlerimizede yazik
hayirli olsun canim. ins kanlada kesinlesir.
sabah ilk idrarlami yaptn testi ?
oznur senin kac gun gecmisti de test hala negatif cikiyordu. yada kacinci gun kan verdin 600 kusur cikti deger
bana bi soylermisin
ben hala adet olmadim
çok teşekkürler
meryem suresini okuduktan sonra isteyen herkese bebek vermesi için dua ediyorum zaten kızlar
inşallah isteyen herkese nasip etsin
ben de hiç düşünmedim
hala da düşünemiyorum
eşime söylemedm şehir dışında
gelince söylicem sanırım
direk söylerim heralde nasıl söylenirki
evet canım ilkini sabah ilk idrarla yaptım silikti işte
eve gelince 2 farklı marka daha yaptım
biri sabahkinden açık diğeri de baya koyu çıktı (aynı idrarla nasıl bu kadar farketti anlamadım)
bence şimdi bir test yapsan çıkar
umarım hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?