Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

cnm hayırlı olsun maşallahh allah tamamına erdirsin ....
dualarını eksik etme bizlerden darısı tüm isteyenlerin başına aminnnnnnnn

Ohh süpermiş o şirkete transfer olmak istiyorum hep hayalini kurduğum şey, ne varsa japonlarda var vallaa :)

itiraf edin arada karnınızı şişirip hamilelik provası yapıyomusunuz

İlaaahi güldürdün kızzz beni, hiç yapmadım dersem yalan olur :)

Allahım beklemek ne kadar zormuş yaa.benim haftaya ovulasyonum ama çok sabırsızım,artık olsun istiyorum,inş hayırlısı artık.

Hamileliği nasıl haber verirdiniz?
Hamileik provası yaptınız mı?

Ben bunları hiiçççç düşünmedim yaaaa. Var bende bir tuhaflık. Kendimi canlandıramadım bile bir an. Daha 2 ci ay ondan mı ki?

itiraf edin arada karnınızı şişirip hamilelik provası yapıyomusunuz

ben karnıma yastık koymuştum eşim hamile olunca karnın nasıl şişecek seni öyle hayal edemiyorum demişti bende karnıma yastık koyup çıkmıştım bak böyle olucam böyle yürüycem diye D

Medmus sen doktora gittin mi canım?

henüz gitmedim çok yoğunum bu aralar ama cumartesi gidicem adetim bitti ve kısa sürdü 4 günde bitti normalde benim 6 gün falan sürerdi bakalım eşimle cumartesi gidicez ne diyecek ne yapacak çok merak ediyorum doktorumdan memnun değilim doktor araştırıyorum

cnm hayırlı olsun maşallahh allah tamamına erdirsin ....
dualarını eksik etme bizlerden darısı tüm isteyenlerin başına aminnnnnnnn

ferdat tebrikler hayrlisi olsun darisi bize ins
çok teşekkürler
meryem suresini okuduktan sonra isteyen herkese bebek vermesi için dua ediyorum zaten kızlar
inşallah isteyen herkese nasip etsin

Hamileliği nasıl haber verirdiniz?
Hamileik provası yaptınız mı?

Ben bunları hiiçççç düşünmedim yaaaa. Var bende bir tuhaflık. Kendimi canlandıramadım bile bir an. Daha 2 ci ay ondan mı ki?

ben de hiç düşünmedim
hala da düşünemiyorum
eşime söylemedm şehir dışında
gelince söylicem sanırım
direk söylerim heralde nasıl söylenirki

Sana doktor ismi söylemiştim ya ondan sordum.

Valla ben de öyle bammm diye söylerim herhalde. Normalde acayip hayal gücüm vardır. Her şeyi planlarım. bu konu da kalmışım öyle

Sana doktor ismi söylemiştim ya ondan sordum.

evet biliyorum canım tunalıdaydı doktor çok memnun olduğunu söylemiştin ama arkadaşlar bir doktordan bahsettiler çok iyi falan dediler kararsız kaldım açıkcası bu doktorun ismini çok duydum hakan şatıroğlu duydun mu bilmiyorum netten yorumlara da bakıyorum iyi deniyor ama parasıda iyi kararsızım güzelim ama dediğim gibi önce şu kendi doktorum daha sonuçlarımın ne olduğunu bile söylemedi adet olmadığımı öğrenince adet ol gel olmasan da gle dedi gönderdi. Bundan net bir şeyler duyayım sonra başka doktora gidicem zaten şu aralar hiç bişey düşünemiyorum gereksiz bir hüzün , boşvermişlik , ağlak durumlar iyi değilim yani

Onu da duydum sanırım tüp bebek uygulamalarında başarılıymış. Ben de kararsız kaldım. 2 ay önce gittiğim doktor 8 ay deneyin olmazsa gelin. Şimdilik olumsuz birşey yok dedi. Ondan önceki kist dedi. Hatta 1 cmlik kisti ameliyata almaktan bahsetti. Şimdi ben de kararsızım. Paşa Paşa bu 8 ayı beklesem mi yoksa sana önerdiğim eski doktoruma gitsem mi? eşim de bırak artık doktor peşine düşme diyor

ben yemegi cok kacırınca kocam yuhh diyoo nasıl göbek cıkarıyon öle diye bende şişirebildigim kadar şişiriyorum alış alış bundan daha fazla şişicem diyorum

çok hoşuma gidiyo benim öle kocaman karınlar falan

canım benim doktorum bendeki kistin 1,5 cm olduğunu söylemişti ameliyata gerek yok dedi. bekle ya da daha önce gittiğin doktora git derim sen çok memnun olduğunu söylemiştin hatta başka doktora gittiğin için pişman olmuştun bana kalırsa ona devam et derim birde ben bu ayın 31 inde 4 ay öncesinden bülent aydın'dan randevu almıştım ona gidicem aslında birazdan onun rahatlığı var onun içinde çok iyi diyorlar bilemedim ki benim eşimde kızıyor çok takıyorsun diyor ama napayım önemli olan doktorun yanında rahat olmam

canim bende iciyorum ama bugun hic icmedim saat 9:30 oldu . sabah bir ara ic gecirdim ama
vazgectim. cok zor ama kendim icin yapmaliyim. cigerlerimizede yazik

hayirli olsun canim. ins kanlada kesinlesir.
sabah ilk idrarlami yaptn testi ?

oznur senin kac gun gecmisti de test hala negatif cikiyordu. yada kacinci gun kan verdin 600 kusur cikti deger
bana bi soylermisin

ben hala adet olmadim

evet canım ilkini sabah ilk idrarla yaptım silikti işte
eve gelince 2 farklı marka daha yaptım
biri sabahkinden açık diğeri de baya koyu çıktı (aynı idrarla nasıl bu kadar farketti anlamadım)
bence şimdi bir test yapsan çıkar
umarım hamilesindir

Canım gözün aydın burda bulunan birçok arkadaşı umutlandırdın. Sen nezamandır bebek düşünüyodun? Yani korunmadan sonraki kaçıncı ayın?

bilemiyorum ki tek cizgi gormektende fenalik geldi
benim adete bir hafta kala yumurtlama akintisi gibi birsey geldi acaba o zaman tuttuda gec dollenmemi oldu.
benim adetim hic gecikmez bilakis erken gelir kendileri.
ama ya 10 ya 12 olmam lazimdi saat 10 oldu nerdeyse, yok birsey agrida yok 2. cizgide.
eger gec dollendiyse bugun 9 .gun ben 1 hafta bekliyim bari ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…