Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

darısı bizlerin başına arkadaşlar.ben sabırla önümüzdeki haftayı bekliyorum inş. bu sefer olur.9 ayım bu benim.bir yıllık evliyiz amaçok istiyoruz artık.eşimde istiyor ama belli etmiyor hayırlı diyor olsa eminim oda çok sevinecek biliyorum
k.validemde öyle çok istiyor her ay soruyo muayyen günlerimi.ilk torunu olcak ya çok hevesli.sizlerinde çevresinde merakla sizi beklyenler varmı.ailenizden mesela.takip etme derecesinde..

Yeşimcim bence yarın bi test alıp dene işkence çektirme hem kendine hem bize
normalde hiç gecikmez diyosun bak var bi hayır bu işte
idrarda çıkmazsa bikaç gün daha beklersin olmadı kana gidersin artık
böyle bekle bekle iyice geriliyo insannnnnnn

Canım bu kadar olur 4 ay önceden alınmış benim de randevum var. Kasımda ama tarihini unuttum. Umarım telefonda bilgi verirler. :O zamanlar hamile kalırsam diye doktor araştırıyordum. Kadın kasımı verince içimde ohoooo ben kaç aylık hamile olurum o zaman diye düşünmüştüm. Hiç hesapta olmayan enfeksiyon+mantar derken ilk ay başarısız bakalım bu ay ne olacak?

ya arkadaşlar size bir şey sorucam nasıl antalacam bilemiyorum ama şimdi benim adetim bitti fakat her lavaboya gittiğimde hani yumurtlama döneminde gelen akıntı olur ya aynı öyle kahverengi bir akıntı geliyo daha doğrusu ben o gelen şeyi balık temizlerken siyah sünen bişey çıkıyo içinden ona benzetiyorum iğrenç tamam ama affınıza sığınarak söylüyorum ne olabilir hiç böyle olmazdı (

ins canim agzin bal yesin. seninde yuzun guler insallah
valla benim muayyen gunumu beklese beklese esim bekler ama olsun diye :)
cocuk istemiyor ben yapiyorum gizli gizli, onuda beceremedim zaten hic gecikmeyen adet ortada yok.

bugun kani sordum taa cuma dediler ne anladim ben o isten. adeti gorsem rahatlicam ya adet gunu geciyor adette yok
cizgide ne bizim is ya yarin degil ama p.tesi yapayim diyorum o zamanda cikmazsa dr giderim. belki nurtopu gibi bir kistim olmustur :)))) oun haverini alirim bari

ay canım benim ya aynen bende randevuyu aldım 31 ekim demişti haziran sonuydu sanırım randevuyu aldığım dönem ohooooooooo dedim ben o zaman dört aylık hamile olurum neyse cinsiyeti belirlenir o zaman falan diye düşünüyordum ne hayaller ne hayeller :)) bende önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve şuan hem kistim hemde mantar var bu anlamda kaderdaşız :)) ama ben senden erken başladım mayıstan buyana uğraşıyoruz hayırlısı bakalım belki hamile kalırız aynı ay ve doktorlara beraber gidip geliriz ay ne güzel hem ankaradasında alışveriş falan benimde kimsem yok burda yoldaş oluruz birbirimez :))

bugun kani sordum taa cuma dediler ne anladim ben o isten. adeti gorsem rahatlicam ya adet gunu geciyor adette yok
cizgide ne bizim is ya yarin degil ama p.tesi yapayim diyorum o zamanda cikmazsa dr giderim. belki nurtopu gibi bir kistim olmustur :)))) oun haverini alirim bari[/QUOTE]

Allah korusun(

şimdi okudum da.. ne kadar içten ve sıcak geldi.. benim de kimsem yok bu koca şehirde eşimden başka.. hamiş kalmak için yırtınıyorum resmen.. geçen sene ocaktan beri çabalıyoruz.. hazirandan beri de klomen çatlatma iğnesi denemelerimiz oluyor.. bu ay rahim filmi de çekildim.. nedense içimde bir umut yeşertti doktor.. rahim filmi çekilen ay ihtimal kat kat artar dedi.. çok şükür ki tüplerde rahimde sıkıntılı bir durum yok.. artık hayırlısı bakalım..

arkadaşlar sakıncası yoksa oturduğumuz ilçeleri paylaşalımmı? ben bahçelievler.hem doktor hastane fikir vermiş oluruz.

canım ben adetime 2 gün kala başladım test yapmaya :)) adetim 2 gün geçincede yaptım ama ikinci çizgiyi göremedim negatif çıktı hep sadece belli belirsiz ikinci çizgi var gibi oluyordu ama oda 10 dk geçtiği için testi geçersiz sayıyordum , adetimin 2. günü kan testi 163 çıktı..
adetimin 5. günüde 657 çıktı..

Ay evet yaa resmen kader arkadaşı olmuşuz. Umarım kısa zamanda mutlu haberi alıp atarız kendimizi sokaklara. alışverişlerrr püskevitleeerr çikilatalaaarrr:) Sana da kist ile ilgili olumsuz konuştular mı? Benim aklıma takıldı. Zaten olumsuz birşey duydum mu hiç çıkmaz aklımdan. Halbuki kist olduğunu hamile kaldıktan sonra öğrenen okadar çok kişi varmış ki.............

canım biz varız burda kendini yanlız hissetme aslında ankarada yaşayanlar bir gün toplaşabilir ne güzel olur bu arada ben yenimahallede oturuyorum :)

benim doktorum daha önce söylediğim gibi çok ilgili olduğu için bana tedavisiz hamile kalabilirsinde tedavilide hamile kalabilirsin dedi eeeeeeee zaten iki seçenek yok mu ya tedavili ya tedavisiz kaldım ölecem şok anıma geldi bişi söyleyemedim ama araştırdığım kadarıyla çok büyük sorun değil tüpleri tıkamadığı sürece hamile kalıp doğumla onu atabilirmişiz benim böyle duyduğum çok insan var ben olumsuzlukları duymuyorum da takmıyorumda kafama sende öyle yap )

canım biz varız burda kendini yanlız hissetme aslında ankarada yaşayanlar bir gün toplaşabilir ne güzel olur bu arada ben yenimahallede oturuyorum :)

teşekkür ederim canım.. bende etlikteyim.. ya da incirli daha doğru sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…