- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
Sizce bu test ne diyor?? Biz eşimle anlamadıkta:)
kizlar bisey sorucm batima daha 6gun var ama simdi lekdm gelms bu niye olduki smdi moralm bozuldu ya
yok canim boyle olmuyodu bukadar erken gekmyodu adet kani kadar koyu degl acik renk bide adet belrtimde yok oncdn 10gun oncedn goguslrm agrmaya baslardi bu ay tik yok umarim dedgn gibidr canim ya
inşallah pınarcım meleğin seninledir bu ayama bence lekelenmenin olması umut verici bişey üzme kendini olur mu
bugunde bıttı sayılır adetıme 1o gün kaldı....
bugun sigorta sirketine gidicem. eger uygun olursa sigorta yaptiricam. sonra ordanda hastaneye gecerim diyorum ama bu seferde sonucu taa pztesi ye atarlar buyuk ihtimal. bu sabahki idrar heba oldu artik zaten.Yeşimcim bence yarın bi test alıp dene işkence çektirme hem kendine hem bize
normalde hiç gecikmez diyosun bak var bi hayır bu işte
idrarda çıkmazsa bikaç gün daha beklersin olmadı kana gidersin artık
böyle bekle bekle iyice geriliyo insannnnnnn
sagol canim bilgin icin bende p.tesi sabah ilk idrarla yapayim diyorum. e artik ondada cikmazsa kistten yice suphelenicem. dr muayeneye gidicem. bu bebekte ne nazli cikti varmi yokmu belli degil ya.canım ben adetime 2 gün kala başladım test yapmaya :)) adetim 2 gün geçincede yaptım ama ikinci çizgiyi göremedim negatif çıktı hep sadece belli belirsiz ikinci çizgi var gibi oluyordu ama oda 10 dk geçtiği için testi geçersiz sayıyordum , adetimin 2. günü kan testi 163 çıktı..
adetimin 5. günüde 657 çıktı..
canim sen hangi ulkedesin? burasida asiri pahali ya ben Guney Koredeyim. bir test 4$ , kan testiyle 30$ dan basliyor. dogumu dusunemiyorum evde yapicam herhalde dogumudaAyda bir kez alsak neyse de ben hesap ediyorum her ay tr e parasiina gore mutlak 5 e yakin test aliyorum 100tl geciyor gebe kalicagiz diye ne kafa kaliyor ne para ne olucaksa bu halimiz
ne guzel yazmissin. Su akar yatagini bulur. hakikaten gerisi hikaye ya. cok gecmis olsun kayiplarin icin.pahalı test almaya hiç ama hiç gerek yok
ben 2 kez hamile kaldım (ikisini de kaybettim ama((( ) birinde 3 tl birinde 5 tl verdim ikisini de adetten 1 gün sonra yaptım canavar gibi çalıştılar...pozitifse zaten yanılma ihtimali yok gibi bişey...
bi de bu kadar dert etmeye can sıkmaya gerek yok...
şöyle söyleyeyim 32 yaşımda evlendim 34 yaşımda 6 ay arayla iki düşük yaşadım ikisinde de çok çabuk hamile kaldım (birisinde 2 ay bekledim diğeri ilk ayda oldu) ...fıtık ameliyatı oldum şimdi bu 3. ayım olacak ama olur mu olmaz mı diye hiç düşünmüyorum çünkü nasıl olsa olacak....burdaki hemen herkes anladığım kadarıyla oldukça genç o yüsden bu kadar heyecan ve telaş sizi üzüp canınızı sıkmaktan başka bir işe yaramaz...herşey olacağına varır olması gerektiği gibi olur...yani su akar yatağını bulur...ama yine de dilerim herkesin istediği gibi çabucak olur...
ay cok guldum ya.sanırım "beni bırakıp bi test daha alın" diyor...:) burdan bu anlaşılıyor canım...:
yerlesmedir insallahkizlar bisey sorucm batima daha 6gun var ama simdi lekdm gelms bu niye olduki smdi moralm bozuldu ya
günaydın kıssslaaarrrr
gunaydn kizlar dun aksamdan beri moralm sifir
günaydın güzelim bende eski sayfaları okuyum dedim ama alıp başlarını gitmiş bizimkiler gözlerim yoruldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?