Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Herkese iyi akşamlar.. İnşallah hepiniz en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz..Benim denemede 3. ayım . Bat da 5 kasım... Hamiş olanlara da tebrikler sağlıklı günler ...

Oznur_u.................................... 6 Ekim.................. TEBRİKLER

Pinknymph..................................7 EKİM

Lailla…………………………………............10 Ekim..................TEBRİKLER

Yeşim83....................................10-12 EKİM

zuzu38......................................10-12 EKİM

ferdat85....................................11 EKİM..................TEBRİKLER

rihana.......................................12 EKİM

Funda30....................................12 EKİM

Oreiro.......................................14 EKİM

Memnune83...............................14 EKİM

Orjinalmarjinal............................14 EKİM

Sinhus........................................14 EKİM

Öcuk........................................16 EKİM

Diyasa .....................................16 EKİM

minic........................................16 EKİM

Edirne………………………………..……......17 EKİM

Ucrubucrub................................17 EKİM

Ferayy......................................17-18 EKİM

cardelenss.................................18 EKİM

Pnrali........................................18 EKİM

Kity..........................................19 EKİM

Msg38.......................................20 EKİM

Flamekiss...................................22 Ekim

Makyaj_malzmesi.........................22 EKİM

Gamzelal....................................22 EKİM

everythingwillbegreat ..................23 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM

Sub..........................................23 EKİM

ofluu.........................................23 EKİM

Dhc83 ......................................24 EKİM

Vizon........................................25 Ekim

karacikolata...............................25 Ekim

Jeannecdarc..............................26 EKİM

Stggg5.....................................26 EKİM

Gulay_7980............................... 27 EKİM

Cewo........................................27 EKİM

Kikirdek.....................................27 EKİM

Camellia.....................................27 Ekim

tweety7883................................28 EKİM

Zoryasamak...............................29 EKİM

NAZLI.......................................29 EKİM

Fundurtan……………………………….. ...29 EKim

centaur ....................................29 EKİM

sibelkerem.................................30 EKİM

Mevusbebek..............................31 EKİM

yokh........................................31 EKİM

Elsezg .....................................31 EKİM

Aysunayy..................................1 KASIM

Yazciceği..................................3 KASIM

Elisizmit.....................................4 KASIM

su4184.....................................5 KASIM

medmus....................................7 KASIM

Hapuu ......................................11 KASIM

kizlar bisey sorucm batima daha 6gun var ama simdi lekdm gelms bu niye olduki smdi moralm bozuldu ya

canım yerleşme kanaması olmasın bu leke..adetine 6 gün var ise neden moralin bozulduuu..adet kanı olmadığı kesin o halde...bence moralin bozulmasın iyiye işaret olabilir

1) Tutunma kanaması; Gebeliğinizin ilk dönemlerinde çok az miktarda lekelenme veya kanama saptayabilirsiniz. Bu, döllenmeden yaklaşık 10-14 gün sonraya denk gelir. Yerleşme veya tutunma kanaması şeklinde de ifade edilir. Döllenen yumurtanın rahiminize tutunması sırasında oluşur. Normal adet kanamanıza göre daha erken, damla damla ve daha açık renkte görülür. Uzun da sürmez. Bazı kadınlar bu hafif kanamayı adet kanaması olarak düşünüp hamile olduklarının farkına bile varmazlar.

daha önce adet öncesi böyle lekelenmelerin oluyormuydu...birde rengi adet kanamasındaki gibi mi.. adet olsa 6 gün önceden kanama olması tuhaf canım yaa yani adet için 6 gün öncesi erken...yinede adet günün gelmeden birşey söylemek sağlıklı değil.. üzülmen içinde erken dur bakalım

yok canim boyle olmuyodu bukadar erken gekmyodu adet kani kadar koyu degl acik renk bide adet belrtimde yok oncdn 10gun oncedn goguslrm agrmaya baslardi bu ay tik yok umarim dedgn gibidr canim ya

yok canim boyle olmuyodu bukadar erken gekmyodu adet kani kadar koyu degl acik renk bide adet belrtimde yok oncdn 10gun oncedn goguslrm agrmaya baslardi bu ay tik yok umarim dedgn gibidr canim ya

inşallah pınarcım meleğin seninledir bu ay ama bence lekelenmenin olması umut verici bişey üzme kendini olur mu

bugunde bıttı sayılır adetıme 1o gün kaldı....

benimde :)
heycanla beklemekteyim.. her gece basımı yastığa koyduğumda uyuyup gidene kadar dua ediyorum..

bu ay olsun daha fazla gerilip stres yapmayalım Allahım nolursunn (

Gunaydin kizlar dun kizim sinir etti bugun babasi sirayla tartisiyouz,
valla sigara icicektim yine zor tuttum kendimi. bu baba kiz benim sagligima zararli :)
burda baska bir sehirde korece kursuna giderken tanidigim azeri br arkadasim var, kurs bittikten sonrada
tlfla sykpe le filan gorusuyorduk. 2 hafta once ordaki buyuk hastaneye gitmistim. kiz da cok yardimci oldu sagolsun
iyi insanlar bende onlari evimde agirlamak istiyorum. gecen hafta davet etmek istedigimi soylemistim esime
gelecek hafta cagiririz dedi neyse tamam dedim bu haftada cagirmak istiyorum bu seferde ben hasta oldum umrunda degil diyor. bakarmisin? ne alakasi var yani hastasin ama arkadaslarinla gece 1 lere kadar gezerken birseyin yok. madem hastasin otur evinde uyu. cvp: bu evde uyunuyormu? niye dedim ( kizim daha 3 yasini ddoldurmadi) kiz bile buyuk insan gibi ses yapmadan oturuyor film aciyorum oyaliyorum ses yapmasinda uyu rahatca diye . ( ki zaten dunden onceki gece aksam 7 de yatip sabah 7 de kalkti.) neyse birde kalkmis benimle ilgilenmiyorsun umrunda degilim diyor. ben ona meyve alicam diye market market geziyorum meyve sulari sikyorum.
seviyor diye dun sulu kofte yaptim. daha ne yapilir ki hastaya ???
ben bilmiyroum yani nankorsun bundan sonra gercekten umrumda olmayacak dedim ya asiri sinirlendirdi beni
zaten su siralar kendime cok zor hakim oluyorum. dun hic sigara icmedim destek olucagi yerde kostek oluyor.
koca degilde dusman mubarek ya. h.sonu arkadasiyla bulusacakmis bana gelince hasta millete turp gibi.
ben cagiricam tabiki arkadasimi ne cins , biraz saygi duyar dimi insan. arkadasimda evli esiyle gelicek insan azcik ilgili olur. kalas hoduk

bugun sigorta sirketine gidicem. eger uygun olursa sigorta yaptiricam. sonra ordanda hastaneye gecerim diyorum ama bu seferde sonucu taa pztesi ye atarlar buyuk ihtimal. bu sabahki idrar heba oldu artik zaten.

sagol canim bilgin icin bende p.tesi sabah ilk idrarla yapayim diyorum. e artik ondada cikmazsa kistten yice suphelenicem. dr muayeneye gidicem. bu bebekte ne nazli cikti varmi yokmu belli degil ya.
Ayda bir kez alsak neyse de ben hesap ediyorum her ay tr e parasiina gore mutlak 5 e yakin test aliyorum 100tl geciyor gebe kalicagiz diye ne kafa kaliyor ne para ne olucaksa bu halimiz
canim sen hangi ulkedesin? burasida asiri pahali ya ben Guney Koredeyim. bir test 4$ , kan testiyle 30$ dan basliyor. dogumu dusunemiyorum evde yapicam herhalde dogumuda
ne guzel yazmissin. Su akar yatagini bulur. hakikaten gerisi hikaye ya. cok gecmis olsun kayiplarin icin.
bende nisanda istemeyerek bir kurta yaptim. acisi icimde 6-7 haftalik kalbide atiyordu. ins. kardesi benimledir.
adet gelmedikce dahada umutlaniyorum.

sanırım "beni bırakıp bi test daha alın" diyor...:) burdan bu anlaşılıyor canım...:
ay cok guldum ya. Allah iyiligini versin. Bencede oyle diyor. hic boylesini gormemistim.
testlerde kafayi yedi. :)))))
kizlar bisey sorucm batima daha 6gun var ama simdi lekdm gelms bu niye olduki smdi moralm bozuldu ya
yerlesmedir insallah

günaydın güzelim bende eski sayfaları okuyum dedim ama alıp başlarını gitmiş bizimkiler gözlerim yoruldu

aynen canım, ben de bakayım dedim ama malesef hepsini okuyamadım, kızlar iyi kaynatmışlar.. muhabbetin dibine vurmuşlar yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…