Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Canım gözün aydın burda bulunan birçok arkadaşı umutlandırdın. Sen nezamandır bebek düşünüyodun? Yani korunmadan sonraki kaçıncı ayın?
teşekkürler
7. ayımız canım
daha 2 ay önce bana senin çocuğun olmaz dedi doktorlar(prolaktin ve tsh yüksekti)
bende ondan beklemiyordum
allahın taktiri işte
amin darısı sizin başınıza
bizde kimse beklemiyor, bekliyorsa da sormuyor bişy
Ya kızlar ben bgn iş çıkış ovulasyon testi almayı düşnüüyorum,
Satım 3 Ekim ne zaman başlamalıyım yapmaya bide kaçlık oluyo bunlar bilen varmı*
canım gittigidiyordan al çok ekonomik ora
ben 3 ay kullandım 20 ovulasyon 6 gebelik 23 tl idi

bence o kadar para vermene gerek yok
3 liralık test al yap
hatta farklı bir marka daha al onu da yap

ben içinde 20 tane var diye biliyodum ama bugün bi arkadaşım içinde 2 tane olanıda var dedi.. benim sorduğum 37,5 tl idi... bene bu ay ateş ölçmeyi deniyom.. olmazsa gelecek ay ovulasyon testi alıcam :))

hımm, ya bana 10 lu olsa yeter yarın başlasam idare eder,
20 TL iyimiş te 37,5 olan maşallah pahalıymış..
bi sorayım ay burdaki uyuz eczanelerde kesin yoktur şimdi yaa, sinir olucam yoksa

Reglin geçtiyse testte çıkar canım. İlk idrarda yapılan daha kesin sonuç veriyormuş. Moral bozmayacaksan 2 tane al ucuzundan bu akşam da yap yarın sabah da

kızlar ovulasyon testi gebelik testi gibi
kutusunda 2 tane var
gittigidiyordan 10 kutu aldım işte ben

O zaman ben hemen 2 test alayım bir ucuzundan bir pahalısından.
Ucuzunu şimdi yapayım, pahalı olanını sabah:)

Nasıl bir gerginlikmiş bu ya!!!

bence tam tersini yap ucuzu gebelik varsa sabah gösterir zaten :)) pahalı olan hassas olduğu için gece gündüz fark etmez :))

pahalı olanı demişken ben geçen gün prediktör almıştım iyi diye kontrol çizgisi bile silik çıktı :S ben tavsiye etmiyorum onu!!

BuGun ingiliz sitesine girdim tipki kk sitesine benziyor ordada hep yabancilar var dusukden sonra hcg degeri dusince yumurtlama ve cocuk yapmak da cabuk oldugunu okudum ve cogunlu da 2 yada3 hafata sona dusukden gebe kalmis ve hic sikayetleri yok cogunlun doktoru kendini hazir his etigin andan itibaren hamile kalabilursin demis bende dusuk yaptim bugun 12 gun olucak coook sabirsizim

hımm, ya bana 10 lu olsa yeter yarın başlasam idare eder,
20 TL iyimiş te 37,5 olan maşallah pahalıymış..
bi sorayım ay burdaki uyuz eczanelerde kesin yoktur şimdi yaa, sinir olucam yoksa

Ayda bir kez alsak neyse de ben hesap ediyorum her ay tr e parasiina gore mutlak 5 e yakin test aliyorum 100tl geciyor gebe kalicagiz diye ne kafa kaliyor ne para ne olucaksa bu halimiz

aynen canım bende imreniyorum hamilelik sürecini çok merak ediyorum allahım yaşatır inşallah gerçi zormuş özellikle son dönemleri

pahalı olanı demişken ben geçen gün prediktör almıştım iyi diye kontrol çizgisi bile silik çıktı :S ben tavsiye etmiyorum onu!!

pahalı test almaya hiç ama hiç gerek yok

ben 2 kez hamile kaldım (ikisini de kaybettim ama ((( ) birinde 3 tl birinde 5 tl verdim ikisini de adetten 1 gün sonra yaptım canavar gibi çalıştılar...pozitifse zaten yanılma ihtimali yok gibi bişey...

bi de bu kadar dert etmeye can sıkmaya gerek yok...

şöyle söyleyeyim 32 yaşımda evlendim 34 yaşımda 6 ay arayla iki düşük yaşadım ikisinde de çok çabuk hamile kaldım (birisinde 2 ay bekledim diğeri ilk ayda oldu) ...fıtık ameliyatı oldum şimdi bu 3. ayım olacak ama olur mu olmaz mı diye hiç düşünmüyorum çünkü nasıl olsa olacak....burdaki hemen herkes anladığım kadarıyla oldukça genç o yüsden bu kadar heyecan ve telaş sizi üzüp canınızı sıkmaktan başka bir işe yaramaz...herşey olacağına varır olması gerektiği gibi olur...yani su akar yatağını bulur...ama yine de dilerim herkesin istediği gibi çabucak olur...

aynen canım bende imreniyorum hamilelik sürecini çok merak ediyorum allahım yaşatır inşallah gerçi zormuş özellikle son dönemleri

ilk dönemleri çoook heyecanlı ve keyifli... ben iki kez yaşadım ve hissettiklerimi tarif etmem olanaksız....inanılmaz bir huzur hissetmiştim ikisinde de şimdi tekrar yaşamayı çok istiyorum...inanın bebekten önce o hamilelik haline dönmek istiyorum...son ayların zor olduğunu da biliyorum ama son aylarda insan bir an önce kucağına almak istiyormuş....

her dönemini büyük bir zevkle yaşarım gibi hissediyorum ilk aylar şaşkınlık ve heyecan tahmin ediyorum... demek iki gebelik geçirdin hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bebişin gelir yerlerine.

profilinde öğretmen olduğunu gördüm meslekdaşız bu arada:) branşın ne jeanne benim fen ve teknoloji 7 yıl oldu..

her dönemini büyük bir zevkle yaşarım gibi hissediyorum ilk aylar şaşkınlık ve heyecan tahmin ediyorum... demek iki gebelik geçirdin hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bebişin gelir yerlerine.

şaşkınlık heyecan herşeye dikkat ediyorsun...sütten nefret eden ben hamile olduğumu öğrendiğimde günde 2 bardak süt içer olmuştum...eşime "ben hep hamile kalsam" diyordum o dönemlerde....yıllar önce bir arkadaşım hamile olduğunu öğrendiğinde sigarayı bırakmıştı zor olup olmadığını sormuştu " valla doktor bebek için nefes almayacaksın dese bir yolunu bulur almam" demişti...sanırım ancak bu kadar güzel tarif edilir...

iki bebeğim de gelişemedi ilkini 8, diğerini 9 haftalıkken kaybettim...sonra bir sürü şey yaşadım tayinim çıktı taşındım eşimin tayini çıkmadı bir süre farklı şehirlerde yaşamak zorunda kaldık vsvsvs bir sürü zorluk yaşadım ve o hengamede bir de çocuk doğurup büyütmeye çalışacaktım...şimdi Allah en doğrusunu biliyor ve doğru zaman şimdi diyorum...içim çok rahat...ha regl dönemimi beklerken ben de çoook heyecanlanıyorum her ay bir sürü hamilelik belirtisi yaşayıp kendimi hamile zannediyorum :)))) ama zamnından önce öğrenmeye çalışmak sadece yıpratıyor diye düşünüyorum...

hem her oluşan embriyo bebek olarak büyüyemiyor ve normal adetle kaybedilebiliyor....bu yüzden regl günü geçmeden öğrenmeme taraftarıyım ben üzülmemek için...

isteyen herkesin tosuncukları olsun...her kadın annelik duygusunu tatsın....hepimize kısmet olsun istiyorum...

Sizce bu test ne diyor?? Biz eşimle anlamadıkta:)

Eklentiler

• $test.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 23
  • $test2.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 23
merhaba arkadaşlar..

Allahım bizde o heyecanı yaşarız inşallah bende çoooookkkk merak ediyorum o duyguyu...

aynen canım benim ilk 3 ayım hamile olduğuma inanamayarak geçer heralde.. :):):)

Sizce bu test ne diyor?? Biz eşimle anlamadıkta:)

canım çok gözükmüyor bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…