teşekkürlerCanım gözün aydın burda bulunan birçok arkadaşı umutlandırdın. Sen nezamandır bebek düşünüyodun? Yani korunmadan sonraki kaçıncı ayın?
amin darısı sizin başınızadarısı bizlerin başına arkadaşlar.ben sabırla önümüzdeki haftayı bekliyorum inş. bu sefer olur.9 ayım bu benim.bir yıllık evliyiz amaçok istiyoruz artık.eşimde istiyor ama belli etmiyor hayırlı diyor olsa eminim oda çok sevinecek biliyorum
k.validemde öyle çok istiyor her ay soruyo muayyen günlerimi.ilk torunu olcak ya çok hevesli.sizlerinde çevresinde merakla sizi beklyenler varmı.ailenizden mesela.takip etme derecesinde..
canım gittigidiyordan al çok ekonomik oraYa kızlar ben bgn iş çıkış ovulasyon testi almayı düşnüüyorum,
Satım 3 Ekim ne zaman başlamalıyım yapmaya bide kaçlık oluyo bunlar bilen varmı*
Selamlar;
Ben bugünde hastalanmadım ve hiçbir belirtim yok hala ki normalde dün ya da bugün hastalanmam gerkirdi. Ben Bat a 14 dedim ama beklemeyeyim diye kendimi kandırdım yine olmadı bekliyorum resmen
Bugün birara gözlerim düştü hem de yürürken ayakta uyuyacağım sandım şimdi evdeyim ve gözlerimden uyku akıyor. Ve ben 3 gün uyumasam uyumazdım bir gramda uykum gelmezdi. Şimdi psikolojik midir bilemiyorum ama kendimi böyle tuhaf hissediyorum. Adet belirtim göğüslerim dışında yok. Bel ağrım var ama adet bel ağrısı gibi değil.
Şimdi eşime test aldırıp baksam tok karnına doğru yanıtı alabilir miyim?
20 TL lik testler sanırım aç tok gece gündüz farketmeden en doğru yanıtı veriyormuş ama n'apsam bilemedim.
Bana bir fikir verebilir misiniz?
Dün ya da bugün olmam gerekirdi. Olmadım.
bende 2 ay yaptım ovulasyon testini.tahmini yumurtlama zamanından 2-3 gün önce başla yapmaya çift çizgiyi gördüğün günden sonraki 24-36 saat sonra yumurtan çatlıyor.yani çift çizgiyi gördükten sonra ki hergün yada gün aşırı ilişki..ben yaptım ama olmadı.ben gittigidyordan 18 adet ovulasyon 2 tanede gebelik testini 20,00tl ye almıştım
ben içinde 20 tane var diye biliyodum ama bugün bi arkadaşım içinde 2 tane olanıda var dedi.. benim sorduğum 37,5 tl idi... bene bu ay ateş ölçmeyi deniyom.. olmazsa gelecek ay ovulasyon testi alıcam :))
Selamlar;
Ben bugünde hastalanmadım ve hiçbir belirtim yok hala ki normalde dün ya da bugün hastalanmam gerkirdi. Ben Bat a 14 dedim ama beklemeyeyim diye kendimi kandırdım yine olmadı bekliyorum resmen
Bugün birara gözlerim düştü hem de yürürken ayakta uyuyacağım sandım şimdi evdeyim ve gözlerimden uyku akıyor. Ve ben 3 gün uyumasam uyumazdım bir gramda uykum gelmezdi. Şimdi psikolojik midir bilemiyorum ama kendimi böyle tuhaf hissediyorum. Adet belirtim göğüslerim dışında yok. Bel ağrım var ama adet bel ağrısı gibi değil.
Şimdi eşime test aldırıp baksam tok karnına doğru yanıtı alabilir miyim?
20 TL lik testler sanırım aç tok gece gündüz farketmeden en doğru yanıtı veriyormuş ama n'apsam bilemedim.
Bana bir fikir verebilir misiniz?
Dün ya da bugün olmam gerekirdi. Olmadım.
O zaman ben hemen 2 test alayım bir ucuzundan bir pahalısından.
Ucuzunu şimdi yapayım, pahalı olanını sabah:)
Nasıl bir gerginlikmiş bu ya!!!
O zaman ben hemen 2 test alayım bir ucuzundan bir pahalısından.
Ucuzunu şimdi yapayım, pahalı olanını sabah:)
Nasıl bir gerginlikmiş bu ya!!!
Neden canim ne oldu?
hımm, ya bana 10 lu olsa yeter yarın başlasam idare eder,
20 TL iyimiş te 37,5 olan maşallah pahalıymış..
bi sorayım ay burdaki uyuz eczanelerde kesin yoktur şimdi yaa, sinir olucam yoksa
pahalı olanı demişken ben geçen gün prediktör almıştım iyi diye kontrol çizgisi bile silik çıktı :S ben tavsiye etmiyorum onu!!
ben yemegi cok kacırınca kocam yuhh diyoo nasıl göbek cıkarıyon öle diye bende şişirebildigim kadar şişiriyorum alış alış bundan daha fazla şişicem diyorum
çok hoşuma gidiyo benim öle kocaman karınlar falan
pahalı olanı demişken ben geçen gün prediktör almıştım iyi diye kontrol çizgisi bile silik çıktı :S ben tavsiye etmiyorum onu!!
aynen canım bende imreniyorum hamilelik sürecini çok merak ediyorum allahım yaşatır inşallah gerçi zormuş özellikle son dönemleri
ilk dönemleri çoook heyecanlı ve keyifli... ben iki kez yaşadım ve hissettiklerimi tarif etmem olanaksız....inanılmaz bir huzur hissetmiştim ikisinde de şimdi tekrar yaşamayı çok istiyorum...inanın bebekten önce o hamilelik haline dönmek istiyorum...son ayların zor olduğunu da biliyorum ama son aylarda insan bir an önce kucağına almak istiyormuş....
her dönemini büyük bir zevkle yaşarım gibi hissediyorum ilk aylar şaşkınlık ve heyecan tahmin ediyorum... demek iki gebelik geçirdin hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bebişin gelir yerlerine.
Allahım bizde o heyecanı yaşarız inşallah bende çoooookkkk merak ediyorum o duyguyu...ilk dönemleri çoook heyecanlı ve keyifli... ben iki kez yaşadım ve hissettiklerimi tarif etmem olanaksız....inanılmaz bir huzur hissetmiştim ikisinde de şimdi tekrar yaşamayı çok istiyorum...inanın bebekten önce o hamilelik haline dönmek istiyorum...son ayların zor olduğunu da biliyorum ama son aylarda insan bir an önce kucağına almak istiyormuş....
aynen canım benim ilk 3 ayım hamile olduğuma inanamayarak geçer heralde.. :):):)her dönemini büyük bir zevkle yaşarım gibi hissediyorum ilk aylar şaşkınlık ve heyecan tahmin ediyorum... demek iki gebelik geçirdin hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bebişin gelir yerlerine.
Sizce bu test ne diyor?? Biz eşimle anlamadıkta:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?