Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

bende kanama falan olmadı canım . ılk hamılelıgımdede oyle yerleşme kanamaıs falanda olmadı sadece ıstahım acıldı oda canım durmadan suböregı cekıyodu hergun sabah ıse cagrıyodum. kı ozaman hıc anlamamıstım hamıle olma ıhtımalımı arkadasım durmadan kız sen hamıle olmayasın sakın dıyodu :)

Sagol canim , Allah olana uzun omur nasip etsin
ya ne doktorlar var ben ck sasiriyorum. neye gore olmaz diyorki. adet gunu bile yumurtlayan kadinlar varmis
akinti zaten yumurtladiginda gelir benim bildigim kadariyla. bende hep ayin 14 u sanip gun hesaplayip oyle denedim gecen ay havami aldim bu ayda dedim adet bitsin 2-3 gun arayla calisicam dedim. 25 gecesi iliskim oldu
sonrada o kanli akinti geldi ertesi gun. yani 12. gunde oldu. ins tutmustur yani yumurtlama gunu iliski olsada tutmayabilirmis. demem oki benim nasil erken olduysa seninde gec olabilir.
elbette adet olursan uzulme onumuzdeki ay yine deneriz ama adet gelmedi surece umut vardir :)
ben hic bozmucam moralimi adet olsamda calismalara agirlik vericem :)

geçmiş olsun cnm allah bidaha yaşatmasın öyle şeyleri az kaldı biraz daha sabır unutma allah(cc) sabredenlerle beraberdir.... haftaya müjdeyi veririz inşallah:))) herşey allahtan...ama belirsizlik insanı yoruyo sonuç negatif olsada öğrenmek rahatlatıyo insanı beklemek zor

Selam arkadaşlar,
Bende kayıda geldim Sat: 3 Ekim Bat: 30 Ekim
Umarım ekim ayı tüm bebek isteyenlere uğurlu gelir..
Eylül ayı baya bereketliydi ama bize denk gelmedi

bende bu ay ovulasyon testini denemek istiyorum kullanan varmı aranızda :26: kaçıncı gün başlanması gerekiyor??

istah kesinlikle bende bir belirtiydi her ders arasi ne yiyecegimi ayarlar oyle gideerim. malum burda disarda birsey yenmiyor.
ama birden bire bir istahsizlik bir tiksinti yine kesildim yemeden icmeden bir mide bulantisi felegim sasti.
hamile kalmanin en kotu yani su bulanti bende asiri siddetli oluyor.
kizimda 48 kiloyla hamile kaldim 4. ayimda hala 48 dim. insalar sorardi ne kadarlik diye
4 aylik diyordum 4 haftalimi ? diyorlardi yanlis soylemisim gibi.
yok diyordum 4 aylik. ve 62 kiloyla dogum yaptim. bu sefer hamile kalirsam suan yine kilo vermisim ramazandan dolayi 51 olmusum 65-67 ile sezonu kapatirim insallah :) bebek geldide kilo hesabi yapiyoruz hehe

bende bu ay ovulasyon testini denemek istiyorum kullanan varmı aranızda :26: kaçıncı gün başlanması gerekiyor??

canım adet döngunun uzunluguna göre baslıyorsun ıcınde yazıyor zaten alınca görursun
ama ben herseye ragmen 10. gun baslıyorum mesela gecen ay 17.guun görmeme ragmen cıft cızgıyı bu ay yıne 10.gun basladım

Bu testleri bende merak ediyorum nasıl birşey bilgisi olan var mı?

ben kulanmadım hıc canım ama hamilek testine benziyo yalnız yapmadan once 4 saat su içmemen lazım bıldıgım kadarıyla. ben yapamaadım cunku kıbrısta yok bulamadım bu ay olmazsa ınternetten alacayım

cnm için rahat olsun bence benim bu ay yumurtlamam 18. gün oldu:)

Bu testleri bende merak ediyorum nasıl birşey bilgisi olan var mı?

ben 3 aydır kullanıyorum memnunum
gittigidiyordan aldım laboquick marka
ben adetten itibaren 10. gün başlamıştım yapmaya garanti olsun diye
ama adet döngünüz uzunsa daha geç başlayın
aynı koyulukta çift çizgiyi görünce 24-36 saat içinde çatlama gerçekleşiyor
gebelik testi gibi kullanılıyor
tek farkı sabah ilk idrarla olmayacak ve 4 saat sıvı tüketimini azaltacaksınız (son 2 saat hiç sıvı tüketimi olmayacak)
günaşırı ilişkide zorlananlar için birebir bence
ben hamile kalamadım ama umarım sizde işe yarar

beni de ekleyin o zaman listeye belki hayırlı olur burası
bat 11 ekim

ben gelecek aya adet bitimiyle start vermeyi dusunuyorum yine 2-3 gun arayla calismalarda bulunuruz . adetede 1 hafta kalana kadar . sadece ov. gunune odaklanirsan belki kacirabilirsin

haklısın canım ben mıde bulantıları yuzunden hastaneye yatmıstım hıcbırsey yemez olmustum ama yınede 2 kılo almıstım verdıklerı serumlardan. suan 42 kiloyum bakalım hamıle olayımda kıloyu hıc sorun etmıyorum valla

haklısın canım ben mıde bulantıları yuzunden hastaneye yatmıstım hıcbırsey yemez olmustum ama yınede 2 kılo almıstım verdıklerı serumlardan. suan 42 kiloyum bakalım hamıle olayımda kıloyu hıc sorun etmıyorum valla

ee 42 kilo olunca sorun etmezsin tabi

bebek gelsin de valla kilo falan önemsiz
alınır verilir nasılsa hiç dert değil bunlar

ee 42 kilo olunca sorun etmezsin tabi

bebek gelsin de valla kilo falan önemsiz
alınır verilir nasılsa hiç dert değil bunlar

aynen katılıyorum canım sana
valla ben hamıle olayımda 30 kılo bıle alsam sorun etmıcem
gercekten
hıc bır zaman anne olamıcakmısım gıbı hıssedıyorum
negatıf elekttrık verıyorum suan
cok mutsuzum

Medmus.......................................4 EKİM

Oznur_u.................................... 6 Ekim

Lailla……………………………………..10 Ekim

Yeşim83.................................... 10-12 EKİM

zuzu38......................................10-12 EKİM

ferdat85...................................... 11 EKİM

rihana..........................................12 EKİM

Funda30.......................................12 EKİM

Hapuu .......................................13 EKİM

Edirne………………………………..……17 EKİM

Ferayy.......................................17-18 EKİM

Flamekiss...................................22 Ekim

everythingwillbegreat ...................23 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM

Sub..........................................23 EKİM

Dhc83 ........................................24 EKİM

Msg38.......................................24 EKİM

Jeannecdarc...............................26 EKİM

Gulay_7980................................. 27 EKİM

tweety7883.................................28 EKİM

Zoryasamak................................29 EKİM

NAZLI.......................................29 EKİM

Fundurtan………………………………29 EKİM

Mevusbebek..............................31 EKİM

Aysunayy..................................1 KASIM

şu sıralar bende de aynı histen var
eşim de dedi zaten dün sanırım hiç çocuğumuz olmayacak diye
ama senin bu kadar ümitsiz olman için çok erken
aslına bakarsan benim için bile erken
Allah vereceği zamanı biliyordur elbet
ama nerdeyse tamamen ümidimi yitirdim ben

sagol canim. Aynen ben adet geldiginde gecen ay sukrettim ALlahim cok bekletmedim iki gun onceden gosterdin diye yoksa alik gibi bekliyecektim 2 gun daha

3 ay once yumurtlama akintisina benzer bir sivi gordugumu sanip d.kontrol hapini biraktim 5 gun vardi. adetim de 5 gun once oldu. ondan sonraki ayda ne olursa olsun birakmicam dedim. hapi bitirdim akinti basladi test yaptim
2. silik cizgiyi gordum ama gunumdede adet oldum. zaten bu olaydan sonra biraktim hapi.

ben kulanmadım hıc canım ama hamilek testine benziyo yalnız yapmadan once 4 saat su içmemen lazım bıldıgım kadarıyla. ben yapamaadım cunku kıbrısta yok bulamadım bu ay olmazsa ınternetten alacayım

Benim için su 4 saat susuzluk olayı biraz zor,
Çok sık su içiyorum engel olamıyorum kendime, sabah uyanınca falan daha rahat olur o zmn bu testi yapmak :26:

Teşekkürler canım bilgilendirme için, bu ay da olmazsa önümüzdeki ay deneyebilirim bu testleri..
Tabiii inşallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…