canım başın sağolsun( inş dediğin gibidir güzelim çünkü aylardır umut edip hüsrana uğramak o kadar kötü ki , bir şey sormak istiyorum umarım bilgin vardır . Ben adetimin 13. günü gittim doktora ve yumurta görünmüyor dedi ya da önceden oluşup çatladı dedi. Daha sonra tekrar olup olmayacağını sordum olmaz artık dedi yani bu durumda yine hamile kalabilir miyim bu arada kistim sol tarafımdaydı ve 1,5 cm boyundaydı benim sağ kasığımda bir ağrı var şuan ara ara giren ya bilmiyorum o kadar umut doldu ki içime sence kontrolden sonra olabilir mi gebelik çünkü bu yumurta beyazı kıvaamındaki akıntı ondan sonra geldi :44:
uykum benimde oluyor bazen sizip kalicakmisim gibi oluyor ama musait olmuyorum tutuyorum kendimi.
ilk bebekte cok uyurdum . 2. kaybettigim yavrumdada ben baska bir sehre gidip geliyordum ve cor yoruluyordum
otobuste siziyordum donuste :) ama bende gogusle alakali birsey yok sabirla bekliyorum.
gecen bebgiminde adet donemini takip etmedigim icin kacinci hafta bilemiyorum ama goguslerimden sut gelmesine
benzer aci olmustu. birde ucuna banyoda su degince acimisti tabi bunlar baya buyukken oldu sanirim cunku ben ilk
muayenede kalp sesini duymustum hatta gecen gun cantamda kan testi sonucu gecti elime
o kadar kotu oldumki. ins yeni yavruma kavusurumda su icimin yanginina biraz su serper.
benim ayin 26.sinda daha once hic olmayan bir kanama oldu yani kanamada degil ama 2-3 damla birsey
lekelenme gibi o gun yumurtaladigimi tahmin ediyorum bakalim. atesolcerde alamadim unuttum hep ama ates basmasindan anliyorum .
bende kanama falan olmadı canım . ılk hamılelıgımdede oyle yerleşme kanamaıs falanda olmadı sadece ıstahım acıldı oda canım durmadan suböregı cekıyodu hergun sabah ıse cagrıyodum. kı ozaman hıc anlamamıstım hamıle olma ıhtımalımı arkadasım durmadan kız sen hamıle olmayasın sakın dıyodu :)
bende bu ay ovulasyon testini denemek istiyorum kullanan varmı aranızda :26: kaçıncı gün başlanması gerekiyor??
bende bu ay ovulasyon testini denemek istiyorum kullanan varmı aranızda :26: kaçıncı gün başlanması gerekiyor??
Bu testleri bende merak ediyorum nasıl birşey bilgisi olan var mı?
canım başın sağolsun( inş dediğin gibidir güzelim çünkü aylardır umut edip hüsrana uğramak o kadar kötü ki , bir şey sormak istiyorum umarım bilgin vardır . Ben adetimin 13. günü gittim doktora ve yumurta görünmüyor dedi ya da önceden oluşup çatladı dedi. Daha sonra tekrar olup olmayacağını sordum olmaz artık dedi yani bu durumda yine hamile kalabilir miyim bu arada kistim sol tarafımdaydı ve 1,5 cm boyundaydı benim sağ kasığımda bir ağrı var şuan ara ara giren ya bilmiyorum o kadar umut doldu ki içime sence kontrolden sonra olabilir mi gebelik çünkü bu yumurta beyazı kıvaamındaki akıntı ondan sonra geldi :44:
Bu testleri bende merak ediyorum nasıl birşey bilgisi olan var mı?
istah kesinlikle bende bir belirtiydi her ders arasi ne yiyecegimi ayarlar oyle gideerim. malum burda disarda birsey yenmiyor.
ama birden bire bir istahsizlik bir tiksinti yine kesildim yemeden icmeden bir mide bulantisi felegim sasti.
hamile kalmanin en kotu yani su bulanti bende asiri siddetli oluyor.
kizimda 48 kiloyla hamile kaldim 4. ayimda hala 48 dim. insalar sorardi ne kadarlik diye
4 aylik diyordum 4 haftalimi ? diyorlardi yanlis soylemisim gibi.
yok diyordum 4 aylik. ve 62 kiloyla dogum yaptim. bu sefer hamile kalirsam suan yine kilo vermisim ramazandan dolayi 51 olmusum 65-67 ile sezonu kapatirim insallah :) bebek geldide kilo hesabi yapiyoruz hehe
istah kesinlikle bende bir belirtiydi her ders arasi ne yiyecegimi ayarlar oyle gideerim. malum burda disarda birsey yenmiyor.
ama birden bire bir istahsizlik bir tiksinti yine kesildim yemeden icmeden bir mide bulantisi felegim sasti.
hamile kalmanin en kotu yani su bulanti bende asiri siddetli oluyor.
kizimda 48 kiloyla hamile kaldim 4. ayimda hala 48 dim. insalar sorardi ne kadarlik diye
4 aylik diyordum 4 haftalimi ? diyorlardi yanlis soylemisim gibi.
yok diyordum 4 aylik. ve 62 kiloyla dogum yaptim. bu sefer hamile kalirsam suan yine kilo vermisim ramazandan dolayi 51 olmusum 65-67 ile sezonu kapatirim insallah :) bebek geldide kilo hesabi yapiyoruz hehe
haklısın canım ben mıde bulantıları yuzunden hastaneye yatmıstım hıcbırsey yemez olmustum ama yınede 2 kılo almıstım verdıklerı serumlardan. suan 42 kiloyum bakalım hamıle olayımda kıloyu hıc sorun etmıyorum valla
ee 42 kilo olunca sorun etmezsin tabi
bebek gelsin de valla kilo falan önemsiz
alınır verilir nasılsa hiç dert değil bunlar
aynen katılıyorum canım sana
valla ben hamıle olayımda 30 kılo bıle alsam sorun etmıcem
gercekten
hıc bır zaman anne olamıcakmısım gıbı hıssedıyorum
negatıf elekttrık verıyorum suan
cok mutsuzum
geçmiş olsun cnm allah bidaha yaşatmasın öyle şeyleri az kaldı biraz daha sabır unutma allah(cc) sabredenlerle beraberdir.... haftaya müjdeyi veririz inşallah:))) herşey allahtan...ama belirsizlik insanı yoruyo sonuç negatif olsada öğrenmek rahatlatıyo insanı beklemek zor
ben kulanmadım hıc canım ama hamilek testine benziyo yalnız yapmadan once 4 saat su içmemen lazım bıldıgım kadarıyla. ben yapamaadım cunku kıbrısta yok bulamadım bu ay olmazsa ınternetten alacayım
ben 3 aydır kullanıyorum memnunum
gittigidiyordan aldım laboquick marka
ben adetten itibaren 10. gün başlamıştım yapmaya garanti olsun diye
ama adet döngünüz uzunsa daha geç başlayın
aynı koyulukta çift çizgiyi görünce 24-36 saat içinde çatlama gerçekleşiyor
gebelik testi gibi kullanılıyor
tek farkı sabah ilk idrarla olmayacak ve 4 saat sıvı tüketimini azaltacaksınız (son 2 saat hiç sıvı tüketimi olmayacak)
günaşırı ilişkide zorlananlar için birebir bence
ben hamile kalamadım ama umarım sizde işe yarar
beni de ekleyin o zaman listeye belki hayırlı olur burası
bat 11 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?