- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
bizim gelinde benden bi sene sonra evlendi yap artık yoksa ben yapıcam dedi.. yaptı valla 6 aylık hamile simdi
gene sızınkınler ıyı ya ben napıyım :)
eltımın 2 cocugu var bırı 8 dıgerı 6 yasında 9 yıllık evlı ben 2 senelık evlıyım sen yapmaya dur dedı bana ınat bır tane daha yaptı 10 aylık oldu cocuk dogdu bıle
bırde dıokı allah bana aratmadı catır catır 3 tane dogurdum 1 tanesı olmasaydı ne olurdkı
ya canlar ben napayım bennn
Ayy kızlar içim şiştiiii..Boşverinnnn bırde şu açıdan düşünün..biz bu kadar cok ıstıyoruz ıstıyoruz olunca bıze ne kadar degerlı gelıcek.o çatır çatır doguranlarınkınden daha ılgılı alakalı buyuyecek bebekler o kesın
kızlar siz yine iyisiniz hepiniz yeni evli sayılırsınız ben 5 yıllık evliyim
ister istemez düşünüyoruz demek zorundayım 5 yıl olmuş halamı
düşünmüyorsunuz diyecekler çünkü 1,5 yılı geçti hala bekliyorum..
biliyorum zamanı var Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah
o yüzden hiç üzmeyin kendinizi kendinizi ne kadar strese sokarsanız sokun
ne yaparsanız yapın zamanı gelmeden olmuyor maalesef..
bende diyorum ki..
Benim BÜYÜK BİR DERDİM YOK.. BÜYÜK BİR RABBİM VAR
Güzel Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin..
bu topicte birbirimizin müjdeli haberleriyle coşalım en kısa zamanda inşallah..
canım benim inşallah hepimizin olur insanların başkasına ettiği dua kabul olurmuş bizde birbirimize dua ederek hamiş kalıcaz inşallah
Ay kıl oluyorum ha şu nispet yapanlara pardonda neyin nispetini yapıyor neyle övünüyorlar tamamen Rabbimin dilemesi istemesi onun mucizesi , varsayalım ki Allah nasip etmemiş bize bebiş eeeee Allahın işine karışmak değil mi bak bak ona vermedin ama bana verdin ay ne dangalakça düşünce ya boşverin öyle insanları Allaha havale edin gitsin takmayın bile böyle konuşanları beyni olan insanlarla takılın ve buna inanın bu kadar dilemeye Rabbim elbet bize de verir
canim insallah ben bu cuma test yapmayi dusunuyorum. belki erken olucak ama varsa silik filan cikar diye dusunuyorum. varmi sende birseyler? akinti mesela? yada ggus sisligi ??yeşimcim meraba seninle batlarımız aynı inşallah hepimizin umudu gerçek olur
ben erken kalktim birde kizim hasta bugun diye krese yollamadim aksama kadar tepemdeydi onunla ugrastim yormus olabilir beni. istekleri hioc bitmiyor cunku :)canım uyky hali en önemli hamilelik belirtisi ama senin yorgunluktan da olabilir gibi me geliyor ama umarım bebişten dolayıdır :) bende hıc uyku hali yok henuz sadece ara ara kasıklarıma sızı gırıyo oda bence üşütüğümdendir.
ben aldim ama bazen unutuyorum gunde 1 tane iciyorum unutmadigimda. benimki sadece folik asit degil baska vitaminlerde var o yuzden 3 tane icmiyorumbide aranızda folik asit kullanan var mı??
doktorlar gebelik öncesi kullanmaya baslayın diyo..
Anlayabiliyorum bende bebegimi aldirmak zorunda kaldim spiralle hamile kaldigim icin . cok zor gunlerdi. hala dahaaslında bazen cok işime geliyoama söz konusu gezmeden geri kalmak olunca
nyse idare edicez artık..
ben 2009 aralık ayında evlendim 2010 nisan ayında mol gebelik gecirdim tam 1 sene sonra yine nisan ayında hamile kaldım bu seferde 7 haftalıkken kalbi durdu..
umarım bu sefer aynı seyler olmaz o benden daha cok korkuyo
Basn sagolsun canim, Allah sabir versin , ins hep birlikte yeni mucizelerimize kavusuruz.bende 1 haziranda 3.5 aylık bebeğimi kaybettim korunmam bitti doktora gittim usg şle baktı bundan önce adet düzensizliğim oldu düşükten sonra yani 15 günde bir adet oldum 2 ay doğum kontrol hapı kullandım hormonların düzelmesi için umarım bu ay düzelmiştir adtimin 7.günündeyim 5.gün klomene başladım hamileliği kolaylaştırsın diye verdi doktorum klomen bitince iki günde bir ilişki dedi zor günler geçirdim yeni mucizemi diliyorum
2 gun sonra geciyor benimde oyle . basta cok uzuluyorum ama sonra toparliyorum .neyse kızlar moralim çokkk bozukkırmızılarım yeni geldi..ilk gün çok fena oluyorum..oturamıyorum ben gidip biraz uyuyacağım ağrımda çok
bir iki güne kendime gelirim herzamanki gibi yepyeni bir umutla sarılırım önümüzdeki aya...Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah..umutlarımız tükenmesin....
sonra görüşürüz arkadaşlar...
Kızlar bebişler için ne gibi şeyler yapıyorsunuz...Ben mesela sazan gibi ne duysam atlayıp yapıyorumMesela soğan kürünü denedim 3 ay önce falan midem felaket oldu 2.gün bırakmak zorunda kaldım .Şuan bal+çörekotu+tarçın olayına giriştim.Bu ay yapıcam onu.Karışım hazır kıta dolapta beni bekliyor. İncir kürü dediler tam yapıcaktım ki prolaktini yüksek olanlar yapmamalıymış o yüzden vazgeçtim .Bunların yanında birsürü dualar var zaten okuduğum:97:.Haaa yakı dediler 2 aydır onu da deniyorum ..Şimdilik bişi yok ama adet düzenim 28 güne geriledi tabi yakıdanmı oldu emin değilim.Süt buharı diyorlar onuda ilerleyen günlerde deneyeceğim .O kusur kalmasın dimi..Daha ne olsun yahuuu
Ayyy çok şanslısın valla.Benim eşim hiçbişi yapmıyor.Daha sperm testi vermeye bile götüremedimSanki bebeği mutfakta tek başıma yapıp getiricem ortaya...
bu zihniyetteki insanlara cok sasiyorum zaten ben bosver canim ya hic umursama.gene sızınkınler ıyı ya ben napıyım :)
eltımın 2 cocugu var bırı 8 dıgerı 6 yasında 9 yıllık evlı ben 2 senelık evlıyım sen yapmaya dur dedı bana ınat bır tane daha yaptı 10 aylık oldu cocuk dogdu bıle
bırde dıokı allah bana aratmadı catır catır 3 tane dogurdum 1 tanesı olmasaydı ne olurdkı
ya canlar ben napayım bennn
evet canim, moralini yuksek tut. bu ay olmasa gelecek aylarda vericez guzel haberleri, Allahin izniyle.yesım83 iste sadece bu duyguyu bızler anlarız belkı ona bır gır gır gıbı gelıor ama cektıklerımızı esımız allah ve bızler bılıoruz saten anlama kapasitesı olsaydı soylemezdı tedavı oldugumu bıldıgı halde :)
kırmızılar henüz teşrif etmediler Allahım yoksa bu ay onca olumsuzluklara rağmen geliyor mu bebişim
selam kizlar nasilsinizz
bugun ben rahim filmi cektirdim sizce korunmaliyim bu ay yoksa bekliyimmi cocuk icin diger aya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?