Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

bizim gelinde benden bi sene sonra evlendi yap artık yoksa ben yapıcam dedi.. yaptı valla 6 aylık hamile simdi

ya benimkide yaparsa çocuk oluyor diye değil etrafımdaki hamileleri saymaktan stres oldum ve ben bir ebeyim 50 yaşında kadınlar doğuruyor ama benim hala yok

o ne demek öyle yaa verende alanda Allah böyle böbürlenirsen veren el almasınıda bilir yanii Allah gönlüne göre versin o eltinin canım

tamm sakin oluyoruz ve bol dua edip oluruna bırakıyoruz

bunu söylüyorum ama sonra be kafayı yiyorum

Ayy kızlar içim şiştiiii..Boşverinnnn bırde şu açıdan düşünün..biz bu kadar cok ıstıyoruz ıstıyoruz olunca bıze ne kadar degerlı gelıcek.o çatır çatır doguranlarınkınden daha ılgılı alakalı buyuyecek bebekler o kesın

kızlar siz yine iyisiniz hepiniz yeni evli sayılırsınız ben 5 yıllık evliyim
ister istemez düşünüyoruz demek zorundayım 5 yıl olmuş halamı
düşünmüyorsunuz diyecekler çünkü 1,5 yılı geçti hala bekliyorum..
biliyorum zamanı var Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah
o yüzden hiç üzmeyin kendinizi kendinizi ne kadar strese sokarsanız sokun
ne yaparsanız yapın zamanı gelmeden olmuyor maalesef..
bende diyorum ki..
Benim BÜYÜK BİR DERDİM YOK.. BÜYÜK BİR RABBİM VAR
Güzel Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin..
bu topicte birbirimizin müjdeli haberleriyle coşalım en kısa zamanda inşallah..

sıpa bir gelsinde görür o ilgiyi canım acısını çıkarıcam bunca bekleyişimin

canım benim inşallah hepimizin olur insanların başkasına ettiği dua kabul olurmuş bizde birbirimize dua ederek hamiş kalıcaz inşallah

Ay kıl oluyorum ha şu nispet yapanlara pardonda neyin nispetini yapıyor neyle övünüyorlar tamamen Rabbimin dilemesi istemesi onun mucizesi , varsayalım ki Allah nasip etmemiş bize bebiş eeeee Allahın işine karışmak değil mi bak bak ona vermedin ama bana verdin ay ne dangalakça düşünce ya boşverin öyle insanları Allaha havale edin gitsin takmayın bile böyle konuşanları beyni olan insanlarla takılın ve buna inanın bu kadar dilemeye Rabbim elbet bize de verir

az kaldı az hep soyluom gene soylıcem işte
bukadar ilaclar igneler bızlere yapılıor enınde sonunda işe yarıcak
allah dualarımızıda kabul edıcek canlarrrr:26:

canım benim inşallah hepimizin olur insanların başkasına ettiği dua kabul olurmuş bizde birbirimize dua ederek hamiş kalıcaz inşallah

Peygamber Efendimiz (sav) müminin mümine ettiği dua kabul olur buyurmuş.
Bizlerde dualarda buluşalım.. Birbirimize dua edelim..
K.validemden yeni öğrendiğim bişeyi paylaşmak istiyorum sizinle..
1 tesbih ; 3 ihlas 1 fatiha okunuyormuş daha sonra Allahtan istiyorsunuz
ve adak adıyorsunuz Allahım sen şu isteğimi verirsen 41 tesbih bağışlayacağım
diyormuşsunuz ve dileğiniz yerine geldikten sonra elinizdeki tesbihle birlikte 40
adet tesbih alıp 41 tesbihi tek tek dağıtıyorsunuz hediye ediyorsunuz bir nevi..

sana katılıyorum yurektenn:26:

yeşimcim meraba seninle batlarımız aynı inşallah hepimizin umudu gerçek olur
canim insallah ben bu cuma test yapmayi dusunuyorum. belki erken olucak ama varsa silik filan cikar diye dusunuyorum. varmi sende birseyler? akinti mesela? yada ggus sisligi ??
ben erken kalktim birde kizim hasta bugun diye krese yollamadim aksama kadar tepemdeydi onunla ugrastim yormus olabilir beni. istekleri hioc bitmiyor cunku :)
bide aranızda folik asit kullanan var mı??

doktorlar gebelik öncesi kullanmaya baslayın diyo..
ben aldim ama bazen unutuyorum gunde 1 tane iciyorum unutmadigimda. benimki sadece folik asit degil baska vitaminlerde var o yuzden 3 tane icmiyorum
Anlayabiliyorum bende bebegimi aldirmak zorunda kaldim spiralle hamile kaldigim icin . cok zor gunlerdi. hala daha
acisi icimde. hic unutamayacagim sanirim. o bebek aklima geldikce daha cok sabirsizlaniyorum.
Allah kucaklarimizi doldurur ins. en kisa zamanda.
Basn sagolsun canim, Allah sabir versin , ins hep birlikte yeni mucizelerimize kavusuruz.
2 gun sonra geciyor benimde oyle . basta cok uzuluyorum ama sonra toparliyorum .

Ayyy çok şanslısın valla.Benim eşim hiçbişi yapmıyor.Daha sperm testi vermeye bile götüremedimSanki bebeği mutfakta tek başıma yapıp getiricem ortaya...
cok guldum kiz Allah iyiligini versin emi.
bu zihniyetteki insanlara cok sasiyorum zaten ben bosver canim ya hic umursama.
Allah onuda islah etsin. ne diyelim

yesım83 iste sadece bu duyguyu bızler anlarız belkı ona bır gır gır gıbı gelıor ama cektıklerımızı esımız allah ve bızler bılıoruz saten anlama kapasitesı olsaydı soylemezdı tedavı oldugumu bıldıgı halde :)

kırmızılar henüz teşrif etmediler Allahım yoksa bu ay onca olumsuzluklara rağmen geliyor mu bebişim

heeeyyy bu topiki şimdi gördüm.. eylül topiğindeydim ama olmadı belki ekim banada uğurlu gelir benide yazın BAT 29 ekim

selam kizlar nasilsinizz
bugun ben rahim filmi cektirdim sizce korunmaliyim bu ay yoksa bekliyimmi cocuk icin diger aya kadar

evet canim, moralini yuksek tut. bu ay olmasa gelecek aylarda vericez guzel haberleri, Allahin izniyle.
kırmızılar henüz teşrif etmediler Allahım yoksa bu ay onca olumsuzluklara rağmen geliyor mu bebişim

ins. canim ya test yapmadinmi ? ne kadar sabirlisin ben olsam dayanamazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…