Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Medmus.......................................4 EKİM

Oznur_u.................................... 6 Ekim

Lailla……………………………………..10 Ekim

Yeşim83.................................... 10-12 EKİM

zuzu38......................................10-12 EKİM

rihana..........................................12 EKİM

Funda30.......................................12 EKİM

Hapuu .......................................13 EKİM

Edirne………………………………..……17 EKİM

Ferayy.......................................17-18 EKİM

Flamekiss...................................22 Ekim

everythingwillbegreat ...................23 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM

Sub..........................................23 EKİM

Msg38.......................................24 EKİM

Jeannecdarc...............................26 EKİM

tweety7883.................................28 EKİM

Zoryasamak................................29 EKİM

NAZLI.......................................29 EKİM

Fundurtan………………………………29 EKİM

Mevusbebek..............................31 EKİM

Aysunayy..................................1 KASIM

test yapmadım canım çünkü yarın doktor randevum var öğleden sonra için normalde adetim çok sancılı olurdu ama hiç bir belirti yok sık sık wc ye gidip geliyorum bürodan wc de karşılaşmadığım insan kalmadı sabahtan beri ay bilmiyorum ya karma karışığım ama bir o kadar da mutluyum sanki hamileyim müjdesi aldım

selam kizlar nasilsinizz
bugun ben rahim filmi cektirdim sizce korunmaliyim bu ay yoksa bekliyimmi cocuk icin diger aya kadar

kızlar benide ekleyin bat 17 ekim klomen kullandım

canim benim bir arkadasimda tedavi goruyor yumurtlamada problem varmis. onada karnindan yapilan igne vermisler 5 tane. klomen dedigin omu oluyor oda bekliyor bu gunlerde ins hamile kalmistir yaklasik 1 yildir ugrasiyor

Medmus hadi bakalım topiğimizin ilk hamilesi sen olcaksın gibi..
Yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

anladim canimm. ins gebesindir. bende hamileyken cok sık giderdim. birde bulantim oluyordu sende varmi?
Akinti yada gogus sisligi ??

ins. hamılesındır canım gusel haberler getır yarın bızlereee :)

Merhabalar, bende eylül topiğinden buraya transfer oldum:)
bat 27 ekim. inşallah hepimize hayırlı gelir bu topik.
Merakla bekliyorum ilk hamile haberini.

Gulay_7980................................. 27 EKİM

keske bebek varmi yokmu erkence bilebilmenin bir yolu olsa ordaysa orda simdi.
yoksada bosa bekliyoruz
oturdugum yerden kalkamiyorum belimin yuzunden adet sansici gibi birseyde basladi dunden beri karin agrisida
var ins bosa cikmaz.

kizlar buarada benim atesm cikiyor daha cok aksamlari yanaklarim penbe olmus, eger gebe degilsem ne zamana atesimin
dusmesi lazim. adete kac gun kala atesim duserse hamile degilim manasina gelir ????

Medmus hadi bakalım topiğimizin ilk hamilesi sen olcaksın gibi..
Yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
Ay inşallah ya nasıl umutluyum bilemezsin o kadar sorunum olmasına rağmen dua edin bana nolur olmayayım hayırlısıyla hamile kalayım bu ay

anladim canimm. ins gebesindir. bende hamileyken cok sık giderdim. birde bulantim oluyordu sende varmi?
Akinti yada gogus sisligi ??

canım çok idrara çıkıyorum birde ara ara bulantım oluyor üşütmüşte olabilirim çünkü çok üşüyorum bir haftadır sıcaksu torbasıyla geziyorum , akıntım var evet ama iltihap gibi çok afedersiniz yani birde kokulu , göğüslerimde şişlik falan yok , adet sancım olurdu o da yok , sağ kasığım ağrıyor biraz belim ama o kadar sonra normalde geçen ayın 4 ünde adet oldum ben 28 günde bir olurum yani bu ayın 2 sinde olmam lazımdı olmadım bugünden değerlendiriyorum yani 30. gündeyim aynı zamanda kistimde varmış benim bilmiyorum bundan dolayı kafam karışık ama bu zamana kadar kistim olduğunu dahi bilmiyordum ilk defa bu kadar değişik oluyor
ins. hamılesındır canım gusel haberler getır yarın bızlereee :)

İnş canım inan aylardır uğraşıyoruz deliliğe vurdum işi hamile kalırsam ilk işim size haber vermek olacak bana dua edin nolur Rabbim sizlere de bana da sağlıklı , hayırlı evlatlar nasip etsin

kızlar yoklugumda baya konusmsusun maşallah nazar değmesin :) medmus canım inşallah kırmızılar gelmesde guzel haberler alırız.

buarada kızlar başkaları nisbet yapıyor ama günahları boynuna tanrı onlara zamanı geldıgınde cezasını verir sakın dusunup üzülmeyin valla banada soruyolar ne zaman yapcaksınız cocuk dıye yapsana artık falan dıyolar bende cok ıstıyosanız siz yapın yada sizene keyfimizin kahyasımı oldunuz diyorum ..

canım bildiğim kadarıyla adet tarıhıne yakın baslıyo dusmeye. yumurtlama gecelı 8 gun oldu yuksek cıkıyo umarım dusmezde hiç ..

slm cnm batlarımız aynı seninle bende üşüyorum hemen ardından ateş basıyo günün hersaati uyku hali var göğüslerim şiş ve acıyo ateş gibi yanıyo ara ara kasık ağrısı bide iştahım çok açık:) doymuyorum resmen

benim de bu konuda zıvanadan çıkmama az kaldı. evleneli henüz 1 yıl oldu. sanki çoktan 3.yü doğurmam gerekiyormuş gibi, ''aaaa siz hala yapmadınız mı çocuk, yok hala düşünmüyomusunuz '' filan gibi, saçma sapan insanlar, üzarlerine vazife olmayan şeyleri söyleyip duruyorlar.
dün akşam yine kk'da yazışırken bi arkadaş şöyle demiş:
ne zaman çocuk yapacaksınız diye soranlara: : : ''siz yatak odamızdan çıktığınız zaman'' diyorum , demiş, ben de bundan sonra böyle demeye karar verdim

medmus kistin olmasi onemli degil. Hamilelige engel olsaydi benim kaybettigim bebegim olmazdi.
Ben surekli kontrole gittigim icin ( spiral yuzunden ) kistim olmadigini biliyordum. Son kontrole gittikten 3 ay sonra
hem gebe oldugumu hemde kistimin oldugunu ogrendim ve cok sasirsim.
o yuzden kisti takma kafana. ins guzle haberlerini alicaz :)

kızlar bende 24 ekim bu ay ümidim yok ama olsun sız yazın adımı göreyım
sonra kasıma yazarsınız

valla diline sağlık yani gercekten gerılıyoruz bu nedenlede kotu etkılenıyoruz ama bende bu cumleyı calcam sızden ben de kulanacam soranlara cok hosmus :)

Dhc83 ........................................24 EKİM

Gulay_7980................................. 27 EKİM

canım başın sağolsun ( inş dediğin gibidir güzelim çünkü aylardır umut edip hüsrana uğramak o kadar kötü ki , bir şey sormak istiyorum umarım bilgin vardır . Ben adetimin 13. günü gittim doktora ve yumurta görünmüyor dedi ya da önceden oluşup çatladı dedi. Daha sonra tekrar olup olmayacağını sordum olmaz artık dedi yani bu durumda yine hamile kalabilir miyim bu arada kistim sol tarafımdaydı ve 1,5 cm boyundaydı benim sağ kasığımda bir ağrı var şuan ara ara giren ya bilmiyorum o kadar umut doldu ki içime sence kontrolden sonra olabilir mi gebelik çünkü bu yumurta beyazı kıvaamındaki akıntı ondan sonra geldi :44:

uykum benimde oluyor bazen sizip kalicakmisim gibi oluyor ama musait olmuyorum tutuyorum kendimi.
ilk bebekte cok uyurdum . 2. kaybettigim yavrumdada ben baska bir sehre gidip geliyordum ve cor yoruluyordum
otobuste siziyordum donuste :) ama bende gogusle alakali birsey yok sabirla bekliyorum.
gecen bebgiminde adet donemini takip etmedigim icin kacinci hafta bilemiyorum ama goguslerimden sut gelmesine
benzer aci olmustu. birde ucuna banyoda su degince acimisti tabi bunlar baya buyukken oldu sanirim cunku ben ilk
muayenede kalp sesini duymustum hatta gecen gun cantamda kan testi sonucu gecti elime
o kadar kotu oldumki. ins yeni yavruma kavusurumda su icimin yanginina biraz su serper.
canım bildiğim kadarıyla adet tarıhıne yakın baslıyo dusmeye. yumurtlama gecelı 8 gun oldu yuksek cıkıyo umarım dusmezde hiç ..

benim ayin 26.sinda daha once hic olmayan bir kanama oldu yani kanamada degil ama 2-3 damla birsey
lekelenme gibi o gun yumurtaladigimi tahmin ediyorum bakalim. atesolcerde alamadim unuttum hep ama ates basmasindan anliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…