o yüzden diyorumya mucize diyezaten benim hastlıklarımın hepsi bi kısır döngü.. hepsi birbirini tetikliyor.. ve tüm bunların başında da kilo yatıyor ben kilolu biriyim.. birden kilo aldım meğer triodim bozulmuş haberim yokmuş anti tpo felan aşırı yüksek zaten ve hiç düşmüyor pko yu bende takmamaya çalışıyoum.. şimdiki doktorumdan memnunum herşeyin çağresi var diyor umudumu kırmıyor
1 saat sonra ovulasyon testı yapcam cızgım kalınlasır ınsallah
benıde aranıza alırmısınız bat 17 ekım hıçççççççç belırtı yok...
canım hoşgeldin topiğmize nasılsın ?
daha belirti olmaz ki :44: bugünleri boş geçirmeyin bence
ne zaman başlıyor ki bu belirtiler?
geçen aylarda hep herşeyi belirti diye yorumluyordum havamı aldım
bu ay da hiçbişey yok belirti namına
öyle kuzu kuzu bekliyorum
senı cok merak edıyorum valla okulda bıle aklıma geldın
1 haftan kaldı cok heyecanlı
aman sen stres yapma ben yapayım senın yerıne sen sımdılık rahat dur 3-4 gun sonrada test yapma sakın ben yapmıstımya 5 gun önce
ne zaman başlıyor ki bu belirtiler?
geçen aylarda hep herşeyi belirti diye yorumluyordum havamı aldım
bu ay da hiçbişey yok belirti namına
öyle kuzu kuzu bekliyorum
arkadaşım yeni hamile kaldı iki üç gün önce anca başlamış :44: kasıklarında batma oluyodu bide beli ağrıyodu.. mesela göğüslerinde hiç ağrı felan yokmuş :26:
bende de ilk kez bu ay yok ve çok mutluyum
bende prolaktin yüksekliği de var
ve yükseldiğinin ilk belirtisi göğüs şişliği ve hassasiyeti
göğüslerim acımadıkça daha bi keyifli oluyorum
genelde zaten hamilelik sonrası başlarmış belirti ama ne bileyim bebek yerleşiyorsa da bişiler hissedilmesi lazım sanırım
daha belirti olmaz ki :44: bugünleri boş geçirmeyin bence
saol tatlım uyudum kendime geldim ağrımda azalmış baya...canım kendini üzüpte fazla yıpratma emınım en kısa zamanda sende bızlerde bebeklerımıze kavusacagız uzulup moralini bozma !!!
medmus canım inşallah hamilesindir...var mı gelen giden...kırmızılar henüz teşrif etmediler Allahım yoksa bu ay onca olumsuzluklara rağmen geliyor mu bebişim
ben de kullanıyorum canım..gerçekten işe yarıyor...bide ateş ölçme yöntemi varmış...o nasıl acaba işe yarıyosa o daha iyi gibi sanki...onu da denemeyi düşünüyorum ..bende bu ay ovulasyon testini denemek istiyorum kullanan varmı aranızda :26: kaçıncı gün başlanması gerekiyor??
kızlar galiba bu ay ben kafayı yedim durmadan atesımı ölçmek istiyorum acaba düşüşe gectımı dıyse oysa sabahları yataktan kalkmadan önce ölcmek lazım sadece .:) sabah 36.7 olan atesım suan 36.9 ayyy düşmesinnn
Madus 4 EKİM
Yeşim83 10-12 EKİM
Hapuu 13 EKİM
everythingwillbegreat 23 EKİM
saol tatlım uyudum kendime geldim ağrımda azalmış baya...
siz de baya kaynatmışsınız...yeni gelen arkadaşlarımda hoşgelmişler :)
medmus canım inşallah hamilesindir...var mı gelen giden...
ben de kullanıyorum canım..gerçekten işe yarıyor...bide ateş ölçme yöntemi varmış...o nasıl acaba işe yarıyosa o daha iyi gibi sanki...onu da denemeyi düşünüyorum ..
inşallah düşmez canım hamilesindir inşallah...bende kullanmayı düşünüyorum ateşin düştüğü zaman yumurtlama o an mı oluyo anlamına gelio...düştüğü anı mı değerlendirmek gerekio..sonrasın da da ateş çıkıyo ve düşme olmuyorsa hamilelik olduğu anlamına mı gelio.doğru mu anlamışım hapsuucum..:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?